Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugun pembe bi akintim oldu. Peceteye geldi iki defa. Afedersiniz beyaz akintiyla karisik. Sefaf degildi. Bi oglen bi az once. Baya regl olucam gibi belimde agri var. Ama kesin regl mi onu da bilemiyorm normalde direk baslar benim önden boyle lekelenme olmaz . Bu ay pek umidim yok gerci hamilelikten , testlerim de bi garipti yine de bir umut isteeee...

Valla resmen yazdigimi okudum da kafam karismis boyle olunca da hahahahah M-Mavera2048 J joynss

Kuzuuu benimde oldu yaa pembe akıntıı =)
Belki seninkide yerleşmedir=) (( sanki benimki kesin yerleşmeymiş gibi konustum yalnız))
Senin yumurtlamada sanki geç olmadımı regline erken gibi sanki kuzu

Normalde bat ne zamandı çağlacım, bu ay pembe lekelerden gidiyoruz inşallah ikinizin de yerleşme kanamasıdır

Kuzuuu benimde oldu yaa pembe akıntıı =)
Belki seninkide yerleşmedir=) (( sanki benimki kesin yerleşmeymiş gibi konustum yalnız))
Senin yumurtlamada sanki geç olmadımı regline erken gibi sanki kuzu

yumurtlamadan sonra 14 gun gecse benım 40 50 gunde bır regl olmam lazım ama herkesın gunu aynı degıl ya bakalım regl olacak mı yarın

yumurtlamam 24 - 25 ı gıbıyı ovulasyonda bu ay. gecen ay mesela ovulasyon yapmadım. ama reglımden 5 gun once yumurtlama belırtılerım vardı yıne aynı sekılde akıntım vs falan. 5 gun sonra regl olmustum. tam 30 gunde bır adet goruyorum.
bu ay da yarın regl gunum normalde. 2 subat, senle aynıyız bat acısından ama bısey var mı bılmıyorum

Normalde bat ne zamandı çağlacım, bu ay pembe lekelerden gidiyoruz inşallah ikinizin de yerleşme kanamasıdır

canıııımmm bat 2 subattı normaldeee , yarın regl olmam lazım aslında. ama ne ıcın bı pembe leke geldı oyle bılmıyorm baya acıktı rengı. ben oyle hıc gormemıstm kendımde sonra da gelen gıden olmadı.
bısey de hıssetmıyorum ama öyle, regl zamanı gıbı gogus hassasıyetım falan da yok. sankı yok gıbı yıne, bılemeıdm hıc. gecen ay daha cok belırtım vardı bence

Umarım seni iyi yönde yanıltır çağlacım

Gerçekten öyle Corona sonbahara belki artık azalır virüs yavaş yavaş etkisini yitirir diye bir tarafım düşünüyordu. Daha da mı kötü olacak ne olacak bilmiyorum

valla bır yandan o , bır yandan ıs stresı.. hayat o kadar zor kı aslında...
butun bunların yanında ama ınsana en guzel gelecek sey de kendı canından kanından bı yavrusu olması gıbı gelıyor hamılelıgı dusundukce de, sonra dıs dunyayı dusunup uzuluyorsun nasıl korurum onu dıye. her sey karmakarısık aslında. ne zaman ne yasayacagımız bellı degıl.

Öyle canım çalışıp duruyoruz..çalışmak için yaşamak gibi bir şey bende bu dünyaya çocuk mu getireceğim gibi düşünceler hiç yoktu ama şimd korkmaya başladım. umarım her şey düzelir eski normal sağlıklı hayatımıza döneriz en azından

Günaydın kızlar Bugün adetin 32. günü, bugün ya da yarın adet olurum diye düşünüyorum testlerim tertemiz negatif. Umutlar bu aya kaldı

Günaydın kızlar Bugün adetin 32. günü, bugün ya da yarın adet olurum diye düşünüyorum testlerim tertemiz negatif. Umutlar bu aya kaldı
Günaydın canım birazcık gecikmiş mi döngün mü böyle? Umarım olmazsın bebiş yüzünden
Bu arada geçenlerde tesadüfen gördüm senin de mi rahmin kalp şeklinde? Benim de kalp şeklinde ama doktor gebelik öncesi bilmesine rağmen operasyon yapalım dememişti. Arada aklıma geliyor ya bişey olursa bu sebepten diye sonra yeniden pozitif oluyorum. Senin doktorun da benzer yaklaştı değil mi?
Aslında doktorum çok obsesiftir, mesela smear ascus olmasına rağmen nüksedince leep yapmıştı. Bi tarafım çok sorun görse kesin düzeltelim derdi diyor

Canım benim normalde döngüm 29 günde birdi fakat son 3 aydır 32. ya da 33.gün adet oluyorum geç yumurtladığım için Bütün testler negatif çıktı yumurtlamanın üstünden 14 gün geçti olsaydı çıkardı yinede sağol güzel dileklerin için Benim rahmim Y şeklinde ve yarım perdeli. Sabit bir doktor bulamadım kendime fakat en son gittiğim doktor çok hafif y şeklinde dedi hiç bir sorun olmayabilir o yüzden henüz gebelik olmadan sana ameliyat ol demem dedi. Biraz şöyle yaklaştı; Doğum yapan bir çok kadın rahminde doğuştan şekil bozukluğu olduğunu bilmiyor gibi konuştu. Her doktor farklı yaklaşıyor sanırım forumda bende bayağı bir araştırmıştım. Doktorun o kadar pimpirikliyse olumsuz bir durum olsa bence riske atmazdı diye düşünüyorum. Olacak olanın asla önüne geçemeyiz allah korusun ama olumsuzu düşünüp kendine dar etme şu güzel günlerini. Hep güzel düşün, dua et

Anladım canım o zaman hayırlısı olsun diyelim
çok teşekkürler bilgilendirmen için. Bana da çok olumsuz olsa pimpiriklenirdi gibi geliyor.
Normalde çok evhamlıyımdır da bu süreçte yine de baya pozitifim. dediğin gibi olacağın önüne de geçemeyiz bir yere kadar, hepimiz için en iyisi olsun

Ay ne demek tabiki paylaşırımBende herhangi beni üzen bir konu için modumu düşürüp sonra kendini hırpalasanda hiç bir şey değişmeyecek deyip toparlanıyorum bu döngü böyle gidiyor. O yüzden seni anlıyorum Senin için çoook tatlı, üzüntüsüz bir hamilelik ve doğum diliyorum canım benim Bizlerden de duanı eksik etme olur mu ? Kimin ne derdi varsa şifasını bulsun inş

Amin canım çok teşekkürler, hiç eder miyim darısı size olsun en kısa zamanda yine konuşa konuşa geçirelim bu süreçleri hep birlikte

Oyhhh kuzular
Sanki benim sağ kasığıma hafif hafif ağrı giriyo gibi geliyo
İnsallah gelmes regli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…