Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef yaptıramadım 😔 sağlık ocağı sadece hormon testinde birini yapıyoruz o da tek başına işine yaramaz dedi yakınımda özel hastanede 1 tane kadın doğum doktoru var onunda randevu zamanını kaçırdım zaten gününü de kaçırdım kaldı yani
Diğer ay inşallah lazım olmaz ama olursa da diğer ay hallolur bişey olmaz ☺️

Diğer ay inşallah lazım olmaz ama olursa da diğer ay hallolur bişey olmaz ☺️
Umarım gerek kalmaz 7 gündür kür yiyorum bugün biraz kasıklarımda ağrı vardı sızlıyor sanırım zamanım yaklaştı ama maalesef değerlendiremiyorum yumurtlama zamanı akıntı yoğunlaşıyordu değil mi?

Umarım gerek kalmaz 7 gündür kür yiyorum bugün biraz kasıklarımda ağrı vardı sızlıyor sanırım zamanım yaklaştı ama maalesef değerlendiremiyorum yumurtlama zamanı akıntı yoğunlaşıyordu değil mi?
Evet yumurta akı gibi akıntı oluyor, ama illa ovulasyon günü mü ondan çok emin değilim

Evet yumurta akı gibi akıntı oluyor, ama illa ovulasyon günü mü ondan çok emin değilim
Bu ay ovülasyon testi almadım geçen ay yumurtlama zamanımda çok ağrım olmuştu ama akıntından emin olamadım öyle takip edeyim bu ayda dedim senin hamileliğin nasıl geçiyor nasıl anladın hiç belirti verdi mi ben sürekli kendimde belirti arıyorum 🤣🤣🤣🤣 sonum hiç iyi görünmüyor 🤓🥴🤗🤗🤗

Bu ay ovülasyon testi almadım geçen ay yumurtlama zamanımda çok ağrım olmuştu ama akıntından emin olamadım öyle takip edeyim bu ayda dedim senin hamileliğin nasıl geçiyor nasıl anladın hiç belirti verdi mi ben sürekli kendimde belirti arıyorum 🤣🤣🤣🤣 sonum hiç iyi görünmüyor 🤓🥴🤗🤗🤗
Yumurtlama zamanı sık sık ilişki olsa yeter canım elimizden gelen bu :)
Benim yumurtlama sonrası adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ama sende olsa bile sonra olur canım şimdi yumurta zamanı 🥚☺️
kendini çok yıpratma olur mu🌸

Yaptım kızlar testtt=)
Çıkmadı bosuna umutlandık galba
Ee o zaman niye gecikti ama reglimm, kafaya da takmamıştım hazır yoğunluktan =)

Eklentiler

• IMG_20210205_095019.jpg
    IMG_20210205_095019.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kuzuş uyuz testler ya 😟 madem öyle neden gecikti, o ara lekelenme neydi ben de hiç bilemedim 😒
Valla bende anlamadım kuzu ya
Baya yerleşme kanaması dedim
Gecikince bu sefer oldu galiba dedim
Ama cıkss
Acaba yinede var mıdır ki ihtimal yoksa hiç heveslenmeyim mi😒

Valla bende anlamadım kuzu ya
Baya yerleşme kanaması dedim
Gecikince bu sefer oldu galiba dedim
Ama cıkss
Acaba yinede var mıdır ki ihtimal yoksa hiç heveslenmeyim mi😒
Tahmini yumurtlama olalı 10 gün oldu mu? Gönlümden geçen tabi ki hala vardır demek, ama o negatifi görünce oluşan hissi de biliyorum 😟 o yüzden bi takip et bakalım belki daha şaşırtır 🍀

Tahmini yumurtlama olalı 10 gün oldu mu? Gönlümden geçen tabi ki hala vardır demek, ama o negatifi görünce oluşan hissi de biliyorum 😟 o yüzden bi takip et bakalım belki daha şaşırtır 🍀
Olmustur kuzu muhtemelen 10 gün, belkide geçmiştir
Bende heveslenmiştim çok😶
Vitaminlerimi çok dikkatli kullanmıstım bu ay, ozellikle d vitaminime fLan çook dikkat ettim
Neyse A Aylinli nin dediği gibi kırmızıları görene kadar umut var olsun o zaman ne dielim🙁

Yaptım kızlar testtt=)
Canım selamm iyice baktın mı gölge felan var mı diye niye bilmiyorum benim içimde güzel bi his var bu yoğunlukta bebiş haberi alacaksın gibi hissettim regli gelmediği sürece hep umut vardır 🙏🙏🙏 ♥️

Vitaminlerimi çok dikkatli kullanmıstım bu ay, ozellikle d vitaminime fLan çook dikkat ettim
Neyse A Aylinli nin dediği gibi kırmızıları görene kadar umut var olsun o zaman ne dielim🙁
Tabiki de canım benim mesajını okumadan bende tam bunu yazmıştım 🥰 kırmızılar yoksa umudumuzu kesmiyoruzz😊

Bi takip et canım bakalım altından inşallah bi sürpriz çıkar 🍀yine kesin aksatma vitaminlerini ileride de lazım onlar 🙏🏼

Yaptım kızlar testtt=)
Canım inşallah geç döllenme olmuştur 🌸 Ben yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet oluyorum. Senin 14 gün oldu mu çatlayalı ?

Canım inşallah geç döllenme olmuştur 🌸 Ben yumurta çatladıktan tam 14 gün sonra adet oluyorum. Senin 14 gün oldu mu çatlayalı ?
Valla kuzu bende de öyle oldu bi çok adetim takip ettiğimde
Ama bunu tam takip edemedim biliyosun
Ayın 18 inde yumurta 11 mm di
Tahmini en geç 23 gibi çatlasa diye düşünüyorum(günde iki mm büyümeyle falan)
Bugün 13. Gün falan oluyor sanırım
Suanlık bi belirtim yok ama bakalım

Valla kuzu bende de öyle oldu bi çok adetim takip ettiğimde
Ama bunu tam takip edemedim biliyosun
Ayın 18 inde yumurta 11 mm di
Tahmini en geç 23 gibi çatlasa diye düşünüyorum(günde iki mm büyümeyle falan)
Bugün 13. Gün falan oluyor sanırım
Suanlık bi belirtim yok ama bakalım
Evet canım biliyorum. Hadi bakalım güzel haberlerle gel 🥰

İçler acısı bir senedir pandemiden dolayı 1000 adım anca atıyorumdur o da evde iş yaparken 😒

iş hayatı ve stresi bitmez gerçekten ama verilir gider kilolar da 🤩

İnsallah canim benim , carsambaya da bisey kalmamis. O yanmalari evham da tetikliyordur. Biraz rahat ol ne olursa olsun. Bebis de rahatlasin
Canım şuan benim 9 günüm kaldı bekliyorum

Insallah guzel haberlerle gel canim

Canimciiim. Bazen testlerde cikmiyor vs diyorlar ya gec dollenme olunca. Belki oyle bir seydir. Yine de umit kaybetmek yok 😍
Biz de buradayz onumuzdeki ay , yoksa bile yine birlikte takip ederiz Allahin da izniyle 💚

İnsallah canim benim , carsambaya da bisey kalmamis. O yanmalari evham da tetikliyordur. Biraz rahat ol ne olursa olsun. Bebis de rahatlasin

Insallah guzel haberlerle gel canim

Canimciiim. Bazen testlerde cikmiyor vs diyorlar ya gec dollenme olunca. Belki oyle bir seydir. Yine de umit kaybetmek yok 😍
Biz de buradayz onumuzdeki ay , yoksa bile yine birlikte takip ederiz Allahin da izniyle 💚
Yanmalar yedeğimden içtiğimden canım valla salçalı yemekleri falan komple bıraktım, daha bastıracak şeyler yiyorum, tabi gözümün önünden makarnalar iskenderler pizzalar falan geçiyor ama yesem cayır cayır yanarım 😁

X