Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım. yasım 31 oldu gecen ay, 2 senelık evlıyım ama , 2 aydır dusunuyoruz daha. Tabı ne kadar hızlı olursa telaslanmamam ıcın de o kadar ıyı olacak :KK76:
bu kadar zorlanacagımı dusunmemıstım takıp konusunda hem ısım hem kılom yuzunden 2 yıldır erteledım genelde dusundukce.

kıloyu veremedık ama, hem onun ıcın cabalıyorm simdı hem bebek ıcın. :KK16: hayırlısı.

ayrıca evet, kafama cok takmıyorum. cunku gordum kı kafaya takmayanlarınkı daha cabuk tutuyor. :KK68:
Bizim yaşlar ve evlilik süresi baya benziyormuş ☺️ Kilo konusunda bence porsiyon kontrolü çok önemli. Ergenlikten kalma kilolarımı verirken neler neler yapmıştım. En sonunda doyana kadar yeme, canını istediğini yiyip sonra atıştırma ataklarının önüne geçmeyle bayadır sabitledim. Cidden öneririm. Çünkü önceden yemeyip yemeyip duygusal boşlukta saldırırdım 😅

Geçen hesapladım benim 5 regl geçmiş hamileliği düşüneli ama eşimle olan süreçler bana 1-2 sene gibi geldi. Hakikaten bu kadar yıpranmaya ve yıpratmaya hiç gerek yok.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun 💞

Bizim yaşlar ve evlilik süresi baya benziyormuş ☺️ Kilo konusunda bence porsiyon kontrolü çok önemli. Ergenlikten kalma kilolarımı verirken neler neler yapmıştım. En sonunda doyana kadar yeme, canını istediğini yiyip sonra atıştırma ataklarının önüne geçmeyle bayadır sabitledim. Cidden öneririm. Çünkü önceden yemeyip yemeyip duygusal boşlukta saldırırdım 😅

Geçen hesapladım benim 5 regl geçmiş hamileliği düşüneli ama eşimle olan süreçler bana 1-2 sene gibi geldi. Hakikaten bu kadar yıpranmaya ve yıpratmaya hiç gerek yok.
hepimizin hakkında hayırlısı olsun 💞

benım tek srunum hareketsızlık, subede sureklı oturuyorum, pandemıde de daha cok aldım hafta sonları da evde durmaktan.

ev ısı yapmak da enerjımı atmama yeterlı olmuyor demekkı, bır de bu duygusal bosluk dedın ya, gecen sene işimle ilgili evlendiğim yıl cok streslıydım, terfi surecı sube degısıklıgı vs. o zaman da dedıgın gıbı kontrolsuz yedım.

bır de onceden farklı bır bırımdeydım kendı memleketımdeyken , vardıyalı calısıyordum ılk o zamanlar kılo almaya basladım ve durduramadım.
sımdı spor yapıyorum o da daha enerjık olmamı sagladı ıns verıcez :KK68:

benım tek srunum hareketsızlık, subede sureklı oturuyorum, pandemıde de daha cok aldım hafta sonları da evde durmaktan.

ev ısı yapmak da enerjımı atmama yeterlı olmuyor demekkı, bır de bu duygusal bosluk dedın ya, gecen sene işimle ilgili evlendiğim yıl cok streslıydım, terfi surecı sube degısıklıgı vs. o zaman da dedıgın gıbı kontrolsuz yedım.

bır de onceden farklı bır bırımdeydım kendı memleketımdeyken , vardıyalı calısıyordum ılk o zamanlar kılo almaya basladım ve durduramadım.
sımdı spor yapıyorum o da daha enerjık olmamı sagladı ıns verıcez :KK68:
İçler acısı bir senedir pandemiden dolayı 1000 adım anca atıyorumdur o da evde iş yaparken 😒

iş hayatı ve stresi bitmez gerçekten ama verilir gider kilolar da 🤩

Valla kuzular sormayın yapamadım testi
Bizim işler biraz karıstı bi haftadır kayınpederimdeydim pek iyi değil
Ordan anneme geçtim burdada tadilat
Bir sürü iş😒
O değil kayınpederim çok rahatsız haftaya buraya geliyolar tedavisi için, muhtemelen kalıcaklar bırakamayız
Eşimin moral sıfır bizin tedavi olur mu bu durumda ertelenir mi hiç bilmiyorum bakalım😶

Bir sürü iş😒
O değil kayınpederim çok rahatsız haftaya buraya geliyolar tedavisi için, muhtemelen kalıcaklar bırakamayız
Eşimin moral sıfır bizin tedavi olur mu bu durumda ertelenir mi hiç bilmiyorum bakalım😶
Bunda da vardır bir hayır maveracım, kayınpederin umarım sağlığına kavuşur🙁

belki arada bi kan ve sperm örneği vermeye kaçarsınız 5-10 dk. Bazı yerler evden de gelip alıyorlar kanı, başka fırsat olmazsa alternatif diye söylüyorum.

Tabi bunlar bu ay olup olmamasına bağlı hayırlısı olsun gerçekten, kolay gelsin sizlere de🙏🏼

Bir sürü iş😒
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inş 🙏🏻

Kızlar yaptım test az önce
Malesef bişey yok😒
Gecikti de regl, olsa çıkardı kesin
O yüzden ilk idrarı beklemedim ama cıks yok 😒

Kızlar yaptım test az önce
Malesef bişey yok😒
Gecikti de regl, olsa çıkardı kesin
O yüzden ilk idrarı beklemedim ama cıks yok 😒
Bence ilk idrarla baksan daha doğru sonuç verirdi canım regli günü 20 ile öğrenen var kii bu ilk idrarla silik çizgi oluyor testin varsa sabah tekrar yap lütfen 😊

Geç yumurtladığın için henüz varsa beta düşük olabilir. Test çoksa sabah bi daha baksan olur bence de ☺️
Bence ilk idrarla baksan daha doğru sonuç verirdi canım regli günü 20 ile öğrenen var kii bu ilk idrarla silik çizgi oluyor testin varsa sabah tekrar yap lütfen 😊
Vaar test bikaç tane getirmiş kardeşim
Deniim o zaman sabahta
Bikaç aydır hiç gecikmemişti aslında gecikince bende bi acaba dedim ama=)
Bakalım ınsallah sabahkınde çıkar dielşm o zaman😊

Vaar test bikaç tane getirmiş kardeşim
Deniim o zaman sabahta
Bikaç aydır hiç gecikmemişti aslında gecikince bende bi acaba dedim ama=)
Bakalım ınsallah sabahkınde çıkar dielşm o zaman😊
İnşallah vardır kuzuş da seni uğraştırmış olmayız 🙏🏼İyi haberlerle gel inşallah 🌸

bu arada maşallah ne güzel ailen size çok yakın 🧿
Ailemi Ekim’den beri görmedim, bazen bu koca şehirde tek başımıza napıyoruz diye düşünüyorum 🤯
Bebek hayırlısıyla doğarsa acil bişey olsa bırakıp gidecek tek bir tanıdığımız bile yok😟 arkadaşlarıma çok güvenemem diye düşünüyorum onları saymadım 🙈
Allah ayırmasın kuzuş 🌸

Benim de mide yanmam bugün biraz azaldı hafif paranoya yaptım 😅 aslında içten içe her şey iyi gidecek gibi geliyor ama tabi evhamlar bitmiyor yine de. Kontrolüm haftaya çarşamba bakalım şunun şurasında Çarşamba’ya ne kaldı canım..😒

İnşallah vardır kuzuş da seni uğraştırmış olmayız 🙏🏼İyi haberlerle gel inşallah 🌸

bu arada maşallah ne güzel ailen size çok yakın 🧿
Ailemi Ekim’den beri görmedim, bazen bu koca şehirde tek başımıza napıyoruz diye düşünüyorum 🤯
Bebek hayırlısıyla doğarsa acil bişey olsa bırakıp gidecek tek bir tanıdığımız bile yok😟 arkadaşlarıma çok güvenemem diye düşünüyorum onları saymadım 🙈
Allah ayırmasın kuzuş 🌸
İnsallah kuzu=)

Yakın çok şükür
Kayınvalidemler farklı sehirde ama iki saatlik yol
Annemde istanbulda çok şükür =)
Pandemiden bizde sınırlı görüşüyoruz ama hastalıklar işler olunca bahane oldu bunlarda=)
Hemen hemen Bi haftadır evde yokum🤭 kocamıda görmüyorum=)

Bebiş yokken belki çok aranmasda dediğin gibi bebiş gelince zor olur gallba 😶
Öyle acil durumlar oluşmazz insallah diye umalım bizde o zaman😘

Benim de mide yanmam bugün biraz azaldı hafif paranoya yaptım 😅 aslında içten içe her şey iyi gidecek gibi geliyor ama tabi evhamlar bitmiyor yine de. Kontrolüm haftaya çarşamba bakalım şunun şurasında Çarşamba’ya ne kaldı canım..😒
Az kaldı az kaldı=)
Sağlıkla ilerlicek insallah hiç merak etme😘

İnsallah kuzu=)

Yakın çok şükür
Kayınvalidemler farklı sehirde ama iki saatlik yol
Annemde istanbulda çok şükür =)
Pandemiden bizde sınırlı görüşüyoruz ama hastalıklar işler olunca bahane oldu bunlarda=)
Hemen hemen Bi haftadır evde yokum🤭 kocamıda görmüyorum=)

Bebiş yokken belki çok aranmasda dediğin gibi bebiş gelince zor olur gallba 😶
Öyle acil durumlar oluşmazz insallah diye umalım bizde o zaman😘
Bu konuda bu sıralar biraz duygusalım 🙈 aileler yaşlandıkça böyle daha çok birlikte zaman geçirme isteği oluyor.
Oy eşin de özlemiştir seni ☺️
Az kaldı az kaldı=)
Sağlıkla ilerlicek insallah hiç merak etme😘
İnşallah canım 🙏🏼🌸
Takip ediyorum sizi 😅😅😅 ahh bende güzel haberler verebilsem keşke 😔😔😔
Verirsin canım inşallah 🙏🏼 Hormon testini yaptırabildin mi?

Bu konuda bu sıralar biraz duygusalım 🙈 aileler yaşlandıkça böyle daha çok birlikte zaman geçirme isteği oluyor.
Oy eşin de özlemiştir seni ☺️

İnşallah canım 🙏🏼🌸

Verirsin canım inşallah 🙏🏼 Hormon testini yaptırabildin mi?
Maalesef yaptıramadım 😔 sağlık ocağı sadece hormon testinde birini yapıyoruz o da tek başına işine yaramaz dedi yakınımda özel hastanede 1 tane kadın doğum doktoru var onunda randevu zamanını kaçırdım zaten gününü de kaçırdım kaldı yani

X