- 15 Kasım 2020
- 418
- 155
-
- Konu Sahibi M-Mavera2048
- #2.281
Yok kuzucuk =) suanlık bişey yok insallah gelmes
Güzel güzelYok kuzucuk =) suanlık bişey yok insallah gelmes
BencedeGüzel güzel
Yok kuzucuk =) suanlık bişey yok insallah gelmes
Canım sabah ilk idrar ile mi yaptın ve normal testte çıkmayabilir henüz sabah yine de bi dene ilk idrar ve biraz akıtıp orta idrar ile yap inşallah güzel haberler verirsinKizlar bug0n yumurtlamanin 11. Günü test yaptim normal test negatif cikmamasi normalmi ?
Yok canim az önce yaptim adetime 8 gün var yumurtlamadan bu yana adet agrisi cekiyorumCanım sabah ilk idrar ile mi yaptın ve normal testte çıkmayabilir henüz sabah yine de bi dene ilk idrar ve biraz akıtıp orta idrar ile yap inşallah güzel haberler
Yok canim az önce yaptim adetime 8 gün var yumurtlamadan bu yana adet agrisi cekiyorumbelim bacaklarim kasiklarim su son 3 gündür de midem karisik yumurtlamanin 7.gününde doktora gitmistim sag yumurtaliginda 1 cm kist olmus dedi ama benim yumurtam catlamisti nasil oldu o bilmiyorum ama o yaparmi acaba ? Suanda bile regl oldum olacam sanki sabah ilk idrar nasil oluyi yani gece yada sabaha karsi wcye gidiyorum ben ondan sonrakiyle olmuyo dimi
Sabaha karşı uyandığın zamanki idrar ile yapabilirsinYok canim az önce yaptim adetime 8 gün var yumurtlamadan bu yana adet agrisi cekiyorumbelim bacaklarim kasiklarim su son 3 gündür de midem karisik yumurtlamanin 7.gününde doktora gitmistim sag yumurtaliginda 1 cm kist olmus dedi ama benim yumurtam catlamisti nasil oldu o bilmiyorum ama o yaparmi acaba ? Suanda bile regl oldum olacam sanki sabah ilk idrar nasil oluyi yani gece yada sabaha karsi wcye gidiyorum ben ondan sonrakiyle olmuyo dimi
Cok tesekkürler suan adet agrilarim var sanirim erken olucam bacaklarimin icine ates basiyo resmen 2 gün daha beklim oyalanacak bisiler bulmam lazim ama bu agrilarla hamilelik agrisi aynimi bilemiyorim auan bildigin adet agrilarim var oglumda hatirlamiyorum bile nasildi3/4 saat tutulsa daha yogun olur icindeki hormon diye sabah idrariyla diyorlar.insallah guzel.haberler alirsiniz
Tesekkür ederimm insallah bakalim bu agrilarla adet olmazsam 2 gün daha beklicem gögüs uclarimi elleyince bisi yok ama sanci vuruyo uclarina bakalim yaniltacakmi yine beniSabaha karşı uyandığın zamanki idrar ile yapabilirsin
Güzel canım inşallah yerleşme kanaması falandırGünaydın kızlarrr =)
Şimdilik bende bişey yok
Gelmedi regl =)
İki üç gün daha Gelmesse
Suan test yapamıyorum kayınvalidemlerdeyim=)
İnsallahh bebiş vardırr
İnsallah kuzu valla bakalım =)Güzel canım inşallah yerleşme kanaması falandırtest yapamaman da daha iyi kafamız karışmaz erkenden :) ay hadi inşallah güzel haberi verirsin
Çok şükür canım akşam yine d vitamini iğnesi vurulucam. Haftaya da kontrolüm var. İnşallah her şey yolundadırİnsallah kuzu valla bakalım =)
Banada iyi olduu test yapamamak dediğin gibi
Hayırlısı bakalım
Sen nasılsınn yok dimi sıkıntı =)
İnsallahh yoldundadır tabiÇok şükür canım akşam yine d vitamini iğnesi vurulucam. Haftaya da kontrolüm var. İnşallah her şey yolundadır
mide yanması zorluyor yalnız özellikle akşamları geceleri, ona da yapacak bişey yok bebiş iyi olsun da
Yanacak kuzuş inşallah yakındaİnsallahh yoldundadır tabi
Aynen bebiş iyi olsunda =)
Bizde bebiş olsunda midemiz yansın diye bekliyoruz bak
Mis gibi sağlıkla ilerler insallah böyle
İnsallahhhhYanacak kuzuş inşallah yakındainşallah canım çok teşekkürler herkesten haberi alalım da bebişimize bakar mısınız lütfen diye konu açalım