- 13 Ekim 2023
- 18
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi iyilikkazanicak
-
Daha 12 gün olmuş çıkmaması normal yapmaya devam edin bence inşallah yumurtlama görürsünüzMerhaba herkese
Şimdiden teşekkür ediyorum deneyim ve bilgilerinizi paylaşacağınız için
Benim 23 eylülde adetim başladı
27 eylülde bitti adetim bittikten 5 gün sonra ovulasyon testi yapmaya başladım
1 ekimden beri yapıyorum testin 2. Çizgisi hep silik çıkıyor yumurtlama olmuyor diye biliyorum 2 çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor
Şuanda 12 gündür hep 2. Çizgi yani t çizgisi silik çıkıyor
Yumurtlamam olmuyor mu yada normal mi silik çıkması yardımcı olur musunuz
12.günde olmuyor demek yanlış olur.yapmaya devam edin daha erken olabilir yada daha geçte yumurtlayabilirsiniz.bu ay hiç yumurtalama olmayadabilir.siz silikleşene kadar yapmaya devam edin ve sıvı alımına dikkat edin. mutlaka 2 saat sıvı tüketmeyin her gün aynı saatte yapmaya özen gösterinMerhaba herkese
1 ekimden beri yapıyorum testin 2. Çizgisi hep silik çıkıyor yumurtlama olmuyor diye biliyorum 2 çizgininde aynı koyulukta olması gerekiyor
Adet bittikten 1 gün sonra başladım ben. Daha çizgi koyulaşmadı. Ama hepimizde aynı dönemlerde veya her yumurtlama döneminde de aynı zamanda yumurtlama olmayabilir. Kiminde erken olur, kiminde geç. O yüzden adet gününe kadar yapmayı düşünüyorum ben. Insallah o 5 günlük sürede yumurtlama olmamıştır değerlendirmedi iseniz. Adet döngünüz kaç gün?Merhaba herkese
Ortalama 28-30 günAdet bittikten 1 gün sonra başladım ben. Daha çizgi koyulaşmadı. Ama hepimizde aynı dönemlerde veya her yumurtlama döneminde de aynı zamanda yumurtlama olmayabilir. Kiminde erken olur, kiminde geç. O yüzden adet gününe kadar yapmayı düşünüyorum ben. Insallah o 5 günlük sürede yumurtlama olmamıştır değerlendirmedi iseniz. Adet döngünüz kaç gün?
Dediğim gibi ya geç yumurtluyorsunuz, daha adetinize 7-9 gün var. Ya erken yumurtladınız o adetten sonraki 5 gün içinde ve test yapmadığınız için görmediniz. Ya da bu ay yumurtlama olmayabilir. Ama daha zaman var adet olmadığınız sürece belli olmaz. Her gün aynı saatte yapmaya ve de 1-2 saat önceden sıvı alımını kesmeye dikkat etmelisiniz. Veya sizde strese sebep oluyorsa bırakadabilirsiniz. Uygulamadaki yumurtlama tarihleri sadece tahmini. Bazılarımız erken ya da geç yumurtlayabiliriz.Adetim 28-30 gün arasında geliyor ortalama yani adetin ilk gününden saymaya başlayınca 16-17. Güne denk geliyor yumurtlama
Ama şuan adetin ilk gününden saydığımda bugün 21. Günü oluyor normal mi ?
Teşekkür ederim umarım görürüm yumurtlamayıDediğim gibi ya geç yumurtluyorsunuz, daha adetinize 7-9 gün var. Ya erken yumurtladınız o adetten sonraki 5 gün içinde ve test yapmadığınız için görmediniz. Ya da bu ay yumurtlama olmayabilir. Ama daha zaman var adet olmadığınız sürece belli olmaz. Her gün aynı saatte yapmaya ve de 1-2 saat önceden sıvı alımını kesmeye dikkat etmelisiniz. Veya sizde strese sebep oluyorsa bırakadabilirsiniz. Uygulamadaki yumurtlama tarihleri sadece tahmini. Bazılarımız erken ya da geç yumurtlayabiliriz.
2 günde bir ilişki var ise testte görmeseniz de yumurtlama olduysa belki tutar. Ovülasyon testi yumurtlama ne zaman görelim diye sadece bildiğiniz gibi. Bir de yumurtanın canlılık süresi 1 gün olarak geçiyor. Ama 6-24 saat aslında. Yani belki kaçıradabiliriz ama 2 günde bir ilişki olunca spermlerin canlı kalma süresi de 3-5 gün yani tutacağı varsa tutar. Stres yapmayın pik olmasa da. Daha zaman var.Ortalama 28-30 gün
4 aylık evliyim 2 güne bir ilişki yaşıyorum ortalama korunmuyoruz
İnşallah hayırlısıyla olur.Teşekkür ederim umarım görürüm yumurtlamayı
Merhaba herkese
Evet stres yapmamaya çalışıyorum inşallah bebek isteyen herkesin olur2 günde bir ilişki var ise testte görmeseniz de yumurtlama olduysa belki tutar. Ovülasyon testi yumurtlama ne zaman görelim diye sadece bildiğiniz gibi. Bir de yumurtanın canlılık süresi 1 gün olarak geçiyor. Ama 6-24 saat aslında. Yani belki kaçıradabiliriz ama 2 günde bir ilişki olunca spermlerin canlı kalma süresi de 3-5 gün yani tutacağı varsa tutar. Stres yapmayın pik olmasa da. Daha zaman var.
35 günden az sürede adet görüyorm polikistik over yokBirinci olarak adet dongunuz nasil ornek olarak 35 günden az ise dongu sureniz pik yaptığını gormeniz lazimdi simdiye kadar. Her ay ovulasyon olmayabiliyor ozellikle pcos varsa. Birde yine testlerin de bozuk olabileceğini unutmamak lazim. Bir de testin değerlendirmesini yapamamis olabilirsiniz.
O zaman dedigim gibi testler bozuk olabilir yada bu ay ovulasyon olmayacaktir belki35 günden az sürede adet görüyorm polikistik over yok
Testleri saat 16.00 de yada akşam 21.00 da yapıyorum müsait olma durumuma göre hep silik çıkınca ertesi gün koyulaşır diye düşünerek yapıyorum ama malesef hep aynı çıkıyor 10 dk bekliyorum testten snra
Evet olmuş tabikiKızlar lütfen bana yardımcı olun sizce yumurtalama olmuşmu?
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorumEvet olmuş tabiki
İnşallah güzel haberler alırsın testin çok güzel pik olmuşTeşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay ilk kez ovulasyon testi deniyorum
Arkadaşların dediği gibi acaba test yapmadığın o 5 gün de yumurtlamayı kaçırmış olabilir misin kiBenim hala devam silik çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?