• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinde t çizgisi hep silik çizgi çıkıyor

Pik gördükten sonra yumurta 24-36 saat içinde yumurtalıklardan tüplere salınacak demek oluyor. Ama sen yine yapmaya devam et. Bir tık daha olgunlaşmaya devam edebilir. Çizgi biraz daha koyulaşabilir. Çizgi silikleştiğinde yumurta salındı tüplere bekliyor 12-24 saat demek.
Tamam yine devam edicem test yapmaya umarım olur

Merhaba arkadaşlar 16 eylülde ovulasyon testim pozitif çıkmıştı o günü ve devam eden günleri değerlendirdik
Adet başlangıç tarihim 23 eylüldü fakat gelmedi bugün tam 10 gün gecikti fakat kahverengi lekelenmem var ben yinede erken gebelik testi yaptım malesef negatif çıktı kan vermeyi düşünüyorum ama adetim de gelebilir sol kasık ağrım var ve kahverengi lekelenme devam ediyor konu hakkında tecrübesi olanlar yazabilir mi

Benim bugün adetimin 13 günü döngülerim 25-26 iki gündür ovulasyon testi yapıyorum silik çıkıyor. Anlayamadm pek yumurtlama geç mi oluyor acaba

Merhaba benimde 20.günüm pik göremedim ama 4-5 gün önce akıntım vardı suan akıntım da bitti. Ben yumurtlama dönemimi akıntıdan anlıyodum. Siz de akıntı var mı
Test yapmaya devam edin bnce ben 24. Günde gördüm pik
Bazen gecikebiliyor yumurtlama günü
Akıntı da her zaman olabiliyor duruma göre değişiyor çnkü ben akıntıdan anlamıyorum pek
Herşey etken olabilir diye düşünüyorum
Mesela benim 24. Gün yumurtlamam oldu
16 ekimde pik di adet günüm normalde 23 ekimdi ama 10 gün gecikti 2 kasımda adet oldum bu 10 gün sürede gebeyim diye düşündüm ama malesef değil adetim geldi çnkü umarım evlat isteyen herkesin olur 🥹

Test yapmaya devam edin bnce ben 24. Günde gördüm pik
Bazen gecikebiliyor yumurtlama günü
Akıntı da her zaman olabiliyor duruma göre değişiyor çnkü ben akıntıdan anlamıyorum pek
Herşey etken olabilir diye düşünüyorum
Mesela benim 24. Gün yumurtlamam oldu
16 ekimde pik di adet günüm normalde 23 ekimdi ama 10 gün gecikti 2 kasımda adet oldum bu 10 gün sürede gebeyim diye düşündüm ama malesef değil adetim geldi çnkü umarım evlat isteyen herkesin olur 🥹
Benim akıntım yogun oluyor da pik günü de bu 4-5 günlük akıntı dönemime mutlaka denk gelirdi. Akıntım bitti ama pik göremedim. Ya da akıntım baslayınca teste baslamıstım erken yumurtladım testte o yüzden göremedim. Yine de devam edecegim teste

Back