- 13 Ekim 2023
- 18
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi iyilikkazanicak
-
Bilmiyorum ama devam edicem adetime 9 gün kaldı şuanArkadaşların dediği gibi acaba test yapmadığın o 5 gün de yumurtlamayı kaçırmış olabilir misin ki
Olabilir tabiki belki de geç yumurtlama olacaktır teste devam et inşallah pik görürsünBilmiyorum ama devam edicem adetime 9 gün kaldı şuan
Adetten 1-2 gün önce de olabilirmiş yumurtlama bi kaç kişi öyle dedi bakalım inşallah olur
İnşallah teşekkür ederim sizinde olur umarım bebeğinizOlabilir tabiki belki de geç yumurtlama olacaktır teste devam et inşallah pik görürsün
Rica ederimm bana nasip oldu şükür sizin içinde dua edicemİnşallah teşekkür ederim sizinde olur umarım bebeğiniz
Ben 2 aydır yumurtlama görmüyorum.Benim hala devam silik çizgi
Umarım olur stres yapmayınBen 2 aydır yumurtlama görmüyorum.bal Tarçın corekotu kuru varmış onu deneyeceğim. Pes etmek yok .
InsallahUmarım olur stres yapmayın
Canım sana bugukinki testimide sorsam yorumlarmısınEvet olmuş tabiki
Çatlamak üzere gibi geldi banaCanım sana bugukinki testimide sorsam yorumlarmısın
15 dk içerisinde böyle olduÇatlamak üzere gibi geldi banayarın daha da silikleşir bence
Evet mutlaka değerlendir çatlamak üzere çünkü inşallah tutar15 dk içerisinde böyle oldubugunude değerlendirmeliyim değilmi canım inşallah tutar ya ama hiç stres yapmıyorum rabbime bıraktım 1 senedir evliyiz 3 aydır deniyorduk uygulamadan bakıyordum ovulasyonuma 3 aydır olmadı ilk kez ovulasyon testi aldım bi deniyim dedim inşallah güzel sonuçlar alırım sen hiç kullandınmı canım bu testlerden
Ay inşallah ya çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın amh 8.72 Progesteronum 21.6 çıktı yumurtalamam gayey iyi ama amh değerlerime bakılıyor pcos gibi doktorum bişey demedi ama direk folik asit verdi onu kullanıyorum 1 ay oldu nerdeyse 3 ay kullan dedi sence folik asit gebe kalmayı kolaylaştırırmıEvet mutlaka değerlendir çatlamak üzere çünkü inşallah tutar
Yaa bende senin gibiydim uygulamadan bakardım olmadıher kadında yumurtlama günleri farklı oluyor o yüzden ovulasyon testi denedim şükür tuttu darısı başına
Amiin Allah razı olsunAy inşallah ya çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın amh 8.72 Progesteronum 21.6 çıktı yumurtalamam gayey iyi ama amh değerlerime bakılıyor pcos gibi doktorum bişey demedi ama direk folik asit verdi onu kullanıyorum 1 ay oldu nerdeyse 3 ay kullan dedi sence folik asit gebe kalmayı kolaylaştırırmı
Ay inşallah canım benim sana haber vericem bana dua et senin duan kabul olur çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun canım benimAmiin Allah razı olsun
Evet tabiki folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor bende kullanmıştım doktorun verdiyse düzenli kullan ovulasyon testi de denedin inşallah bu ay yüzün güler
Ne demek rica ederim dua edicemm güzel haberlerini bekliyorumAy inşallah canım benim sana haber vericem bana dua et senin duan kabul olur çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun canım benim
Bence pik olmuş ikisi de aynı koyulukta geldi banaMerhaba arkadaşlar tekrar yardımcı olur musunuz
Fotoğrafı ekledim olmuş mu ovulasyon ilk defa böyle belli oluyor t çizgisi
Pik gördükten sonra yumurta 24-36 saat içinde yumurtalıklardan tüplere salınacak demek oluyor. Ama sen yine yapmaya devam et. Bir tık daha olgunlaşmaya devam edebilir. Çizgi biraz daha koyulaşabilir. Çizgi silikleştiğinde yumurta salındı tüplere bekliyor 12-24 saat demek.Bugün ve yarın için değerlendirmeliyim dmi şmdi heycanlandım ilk defa oluyo
Adetimin başlangıcından itibaren 24. Gün bugün
Aynen değerlendirin benim de az kaldıydı pik olmasına bakacağım birazdan ne alemde. Hadi inşallah hayırlısıyla nasip olur.Bugün ve yarın için değerlendirmeliyim dmi şmdi heycanlandım ilk defa oluyo
Adetimin başlangıcından itibaren 24. Gün bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?