• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testinde t çizgisi hep silik çizgi çıkıyor

Eklentiler

• IMG_4747.webp
    IMG_4747.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 320
Çatlamak üzere gibi geldi bana🥰yarın daha da silikleşir bence☺️
15 dk içerisinde böyle oldu ☺️ bugunude değerlendirmeliyim değilmi canım inşallah tutar ya ama hiç stres yapmıyorum rabbime bıraktım 1 senedir evliyiz 3 aydır deniyorduk uygulamadan bakıyordum ovulasyonuma 3 aydır olmadı ilk kez ovulasyon testi aldım bi deniyim dedim inşallah güzel sonuçlar alırım sen hiç kullandınmı canım bu testlerden☺️

Eklentiler

• IMG_4748.webp
    IMG_4748.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 255
15 dk içerisinde böyle oldu ☺️ bugunude değerlendirmeliyim değilmi canım inşallah tutar ya ama hiç stres yapmıyorum rabbime bıraktım 1 senedir evliyiz 3 aydır deniyorduk uygulamadan bakıyordum ovulasyonuma 3 aydır olmadı ilk kez ovulasyon testi aldım bi deniyim dedim inşallah güzel sonuçlar alırım sen hiç kullandınmı canım bu testlerden☺️
Evet mutlaka değerlendir çatlamak üzere çünkü inşallah tutar 🥰☺️
Yaa bende senin gibiydim uygulamadan bakardım olmadı🫢her kadında yumurtlama günleri farklı oluyor o yüzden ovulasyon testi denedim şükür tuttu darısı başına😍🙏🏼

Son düzenleme:
Evet mutlaka değerlendir çatlamak üzere çünkü inşallah tutar 🥰☺️
Yaa bende senin gibiydim uygulamadan bakardım olmadı🫢her kadında yumurtlama günleri farklı oluyor o yüzden ovulasyon testi denedim şükür tuttu darısı başına😍🙏🏼
Ay inşallah ya çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın amh 8.72 Progesteronum 21.6 çıktı yumurtalamam gayey iyi ama amh değerlerime bakılıyor pcos gibi doktorum bişey demedi ama direk folik asit verdi onu kullanıyorum 1 ay oldu nerdeyse 3 ay kullan dedi sence folik asit gebe kalmayı kolaylaştırırmı

Ay inşallah ya çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın amh 8.72 Progesteronum 21.6 çıktı yumurtalamam gayey iyi ama amh değerlerime bakılıyor pcos gibi doktorum bişey demedi ama direk folik asit verdi onu kullanıyorum 1 ay oldu nerdeyse 3 ay kullan dedi sence folik asit gebe kalmayı kolaylaştırırmı
Amiin Allah razı olsun 🌸
Evet tabiki folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor bende kullanmıştım doktorun verdiyse düzenli kullan ovulasyon testi de denedin inşallah bu ay yüzün güler🙏🏼☺️

Amiin Allah razı olsun 🌸
Evet tabiki folik asit hamile kalmayı kolaylaştırıyor bende kullanmıştım doktorun verdiyse düzenli kullan ovulasyon testi de denedin inşallah bu ay yüzün güler🙏🏼☺️
Ay inşallah canım benim sana haber vericem bana dua et senin duan kabul olur çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun canım benim ❤️‍🔥😘🫶

Merhaba arkadaşlar tekrar yardımcı olur musunuz
Fotoğrafı ekledim olmuş mu ovulasyon ilk defa böyle belli oluyor t çizgisi

Eklentiler

• IMG_6812.webp
    IMG_6812.webp
    133,8 KB · Görüntüleme: 301
  • image.webp
    image.webp
    70,8 KB · Görüntüleme: 317
Bugün ve yarın için değerlendirmeliyim dmi şmdi heycanlandım ilk defa oluyo 🤗
Adetimin başlangıcından itibaren 24. Gün bugün
Pik gördükten sonra yumurta 24-36 saat içinde yumurtalıklardan tüplere salınacak demek oluyor. Ama sen yine yapmaya devam et. Bir tık daha olgunlaşmaya devam edebilir. Çizgi biraz daha koyulaşabilir. Çizgi silikleştiğinde yumurta salındı tüplere bekliyor 12-24 saat demek.

Bugün ve yarın için değerlendirmeliyim dmi şmdi heycanlandım ilk defa oluyo 🤗
Adetimin başlangıcından itibaren 24. Gün bugün
Aynen değerlendirin benim de az kaldıydı pik olmasına bakacağım birazdan ne alemde. Hadi inşallah hayırlısıyla nasip olur.

Back