Ovülasyon testi

Ben de ya 5 gibi ya da 7 gibi yaptım.bence 7den sonraya bırakmayın.gayet doğru ilerliyorsunuz ben de önce artımedi kullandım ni daha almadım .beğenmedim
Bende çok beğenemedim c de ke kırmızılık bile çok kırmızı olmuyor sanki. ama gezdiğim 2-3 eczanede sadece artımed vardı.

İlk yaptığımda bende öyle olmuştum çok iyi anlıyorum seni ovulasyon da olsa çift çizgi mutluluk sebebi ben hiç beklemiyordum böyle çift çıkacağını kendimde
Eveet içimde minnoş bir mutluluk gebelikte de görürüz inşallah bu çift çizgileri

Ben tekrar bir şey sormak istiyorum şimdi benim bugün daha koyu ovü testi değerlendirmeyi düşünüyorum eşim erken gelirse şimdi 2 gün üst üste spermlerin kalitesiz olacağını söylüyorlar yarını mı beklesem yoksa bugün yinede değerlendireyim mi?
Bir de yumurta çatladıktan sonra da ilişkiye devam edeyim mi?
Kusura bakmayın 2 kaybım var. Testi de ilk kullanışım etrafımda bu durumları bilen kimse de yok ( Allah yaşatmasın kimseye ) o yüzden aklıma takıldıkça sorma ihtiyacı duyuyorum
Bu ayda ümitliyim açıkcası

Yumurtlaman olmamış daha devam et canım
merhaba bende 27-28 gün arayla adet oluyorum en son 2 şubatta adet oldum 5 şubatta bitti bittiği günden beri hep silik çizgi görüyordum 16-17 şubatta iki gün üstüste pik gördüm bugün tekrar yaptım silikleşmiş bu ne demek oluyor görseli yüklüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…