• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Ben de ya 5 gibi ya da 7 gibi yaptım.bence 7den sonraya bırakmayın.gayet doğru ilerliyorsunuz ben de önce artımedi kullandım ni daha almadım .beğenmedim
Bende çok beğenemedim c de ke kırmızılık bile çok kırmızı olmuyor sanki. ama gezdiğim 2-3 eczanede sadece artımed vardı.

Eklentiler

• IMG_1191.jpeg
    IMG_1191.jpeg
    207,8 KB · Görüntüleme: 22
İlk yaptığımda bende öyle olmuştum çok iyi anlıyorum seni ovulasyon da olsa çift çizgi mutluluk sebebi ben hiç beklemiyordum böyle çift çıkacağını kendimde 🤭
Eveet içimde minnoş bir mutluluk 😊 gebelikte de görürüz inşallah bu çift çizgileri 🌸

Ben tekrar bir şey sormak istiyorum 🫣 şimdi benim bugün daha koyu ovü testi değerlendirmeyi düşünüyorum eşim erken gelirse 😊 şimdi 2 gün üst üste spermlerin kalitesiz olacağını söylüyorlar yarını mı beklesem yoksa bugün yinede değerlendireyim mi?
Bir de yumurta çatladıktan sonra da ilişkiye devam edeyim mi?
Kusura bakmayın 2 kaybım var. Testi de ilk kullanışım etrafımda bu durumları bilen kimse de yok ( Allah yaşatmasın kimseye 🤲🏻) o yüzden aklıma takıldıkça sorma ihtiyacı duyuyorum 🥹
Bu ayda ümitliyim açıkcası 😊

Yumurtlaman olmamış daha devam et canım
merhaba bende 27-28 gün arayla adet oluyorum en son 2 şubatta adet oldum 5 şubatta bitti bittiği günden beri hep silik çizgi görüyordum 16-17 şubatta iki gün üstüste pik gördüm bugün tekrar yaptım silikleşmiş bu ne demek oluyor görseli yüklüyorum
13FD3CA2-3B17-45C2-BF76-A751850D209C.jpeg

Back