- 25 Nisan 2024
- 657
- 125
- 18
- 24
10 yumurtlama 11 çatlama olmuşBakarmısınız benım tam yumurtlama sızce ne zmn olmus bılgınız var sanırım ovulasyonlarla ilgılı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 yumurtlama 11 çatlama olmuşBakarmısınız benım tam yumurtlama sızce ne zmn olmus bılgınız var sanırım ovulasyonlarla ilgılı
Aynen canım 10 yumurtlama 11 çatlama olmuş değerlendirdin inşallahBenim çok bir bilgim yok ilk defa deniyorum bende ama sanırım 10 şubatta yumurtlama olmuş gibi görünüyor gittikçe silikleşmiş. Öyle okumuştum forumdanama tabiki
merak dolu nun fikrini merak ediyorum
![]()
Pekı canım 10 subat 11 subata baglayan gece yanı 00.30 dakı testte yumurta catlamişmı oluyor10 yumurtlama 11 çatlama olmuş
Aynen cnm çatlamışPekı canım 10 subat 11 subata baglayan gece yanı 00.30 dakı testte yumurta catlamişmı oluyor
Canım pekı sabaha kadar sıddetlı agrı oldu sol kasıkta hatta nerdeyse aglayacaktım catlamiş ise 00.30 o agrı neden olmuş olabilirAynen cnm çatlamış
Ağrı olduğunda çatlamış olabilirCanım pekı sabaha kadar sıddetlı agrı oldu sol kasıkta hatta nerdeyse aglayacaktım catlamiş ise 00.30 o agrı neden olmuş olabilir
Bende çok beğenemedim c de ke kırmızılık bile çok kırmızı olmuyor sanki. ama gezdiğim 2-3 eczanede sadece artımed vardı.Ben de ya 5 gibi ya da 7 gibi yaptım.bence 7den sonraya bırakmayın.gayet doğru ilerliyorsunuz ben de önce artımedi kullandım ni daha almadım .beğenmedim
Ay çok acil bakar mısıın? Pik mi olmuş buu olmuş gibi sankiAğrı olduğunda çatlamış olabilir
Pik olmak üzere bugünü değerlendir hatta gun aşırı yap benceAy çok acil bakar mısıın? Pik mi olmuş buu olmuş gibi sanki![]()
Olmuuşş gözünaydın silikleşinceye kadar yapAy çok acil bakar mısıın? Pik mi olmuş buu olmuş gibi sanki![]()
Ay yaparıım kiiOlmuuşş gözünaydın silikleşinceye kadar yap![]()
Pik olmak üzere bugünü değerlendir hatta gun aşırı yap bence
Normalde bir gün ara veriyordum ama yapayıımPik olmak üzere bugünü değerlendir hatta gun aşırı yap bence
İlk yaptığımda bende öyle olmuştum çok iyi anlıyorum seni ovulasyon da olsa çift çizgi mutluluk sebebi ben hiç beklemiyordum böyle çift çıkacağını kendimdeAy yaparıım kiiöyle görünce nasııl mutlu olduum
![]()
Eveet içimde minnoş bir mutlulukİlk yaptığımda bende öyle olmuştum çok iyi anlıyorum seni ovulasyon da olsa çift çizgi mutluluk sebebi ben hiç beklemiyordum böyle çift çıkacağını kendimde![]()
İnşallah cnm ihtiyacımız var bunaEveet içimde minnoş bir mutlulukgebelikte de görürüz inşallah bu çift çizgileri
![]()
Kandil günü Allah kalbimizden geçenleri görsün duysun ve nasip etsin inşallahİnşallah cnm ihtiyacımız var buna
merhaba bende 27-28 gün arayla adet oluyorum en son 2 şubatta adet oldum 5 şubatta bitti bittiği günden beri hep silik çizgi görüyordum 16-17 şubatta iki gün üstüste pik gördüm bugün tekrar yaptım silikleşmiş bu ne demek oluyor görseli yüklüyorumYumurtlaman olmamış daha devam et canım
Yumurtan çatlamış canımmerhaba bende 27-28 gün arayla adet oluyorum en son 2 şubatta adet oldum 5 şubatta bitti bittiği günden beri hep silik çizgi görüyordum 16-17 şubatta iki gün üstüste pik gördüm bugün tekrar yaptım silikleşmiş bu ne demek oluyor görseli yüklüyorum Eki Görüntüle 3546299
bugünü değerlendirmem gerekiyor mu yoksa 2 gündür değerlendirmiştim bugün olmasa olur muYumurtan çatlamış canım