• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testime Lütfen Yorum :(

Bende gecikme olmadan 2 gün evvel yapmıştım ve negatifti. Birazda ona güvenmiştim ve ağrılara. Bence gecikme olmasını bekle tekrar bakmak için. Şu an bile rengi bende hafif çizgi. Hormon gün gün arttığı için sanırım. İnşallah en yakın sürede kavuşursunuz
İnşallah Allah razı olsun zaten tam regl gününe dr. Randevum var test yapmicam artık ogün dr. Gittiğimde dicem beta veririm

Hay Allah🥹 bizim bu saflığımız? 🤣 umarım sen ve bebişinde çok iyidir. Çok teşekkür ederim için ferahladı
İkimizde şükür çok iyiyiz merak etme canım sağlıcakla doğdu 14 aylık oldu bile ❤️

Tamam kuzum inşallah güzel haberler vermek nasip olur göğüs uçlarım deli gibi ağrıyor bildiğim tek şey bu ve gözümü açar açmaz aç uyanıyorum🤦🏻‍♀️
Bende normal regl sürecinde de ağrı olmuyordu şu an yine göğüslerde hassasiyet yok. Sadece sarımsı bir akıntı ve zaman zaman kasık batması oluyor. Sen yine de dikkat et varmış gibi. Benim gibi yok nasılsa diyip davranma. Ayaklarını sıcak tut. Hayırlısı ile olsun.

Kızlar adetimin gecikmesinin 5.günü testler silik çıkıyordu şu an 8.gündeyim negatif ve hiç birşey yok sizce testler yanıltıcı olabilir mi🥲

Bende normal regl sürecinde de ağrı olmuyordu şu an yine göğüslerde hassasiyet yok. Sadece sarımsı bir akıntı ve zaman zaman kasık batması oluyor. Sen yine de dikkat et varmış gibi. Benim gibi yok nasılsa diyip davranma. Ayaklarını sıcak tut. Hayırlısı ile olsun.
😅😅 Dikkat edicem amin inşallah

Çok teşekkür ederim yok o günde ağrı sızıma güvendim salak gibi. Çok pişmanım. Diğeri kaset denilenlerden sanırım öğleden sonra bir tane daha yapacağım başka marka. Sizinde hayırlı olsun. Hafta içi gidip vereceğim kan. Sizin öncesinde bu kadar silik miydi? 3 gün olmasına rağmen silik olması normal mi?
Teşekkür ederim ❤️ sağlıkla ilerler inşallah sizin de. Benim de silikti kaset test yapmıştım ben de. ilk zamanlar silik oluyor zaten.

Kızlar adetimin gecikmesinin 5.günü testler silik çıkıyordu şu an 8.gündeyim negatif ve hiç birşey yok sizce testler yanıltıcı olabilir mi🥲
Ben de en çok bundan çekiniyorum canım. Gün içerisinde bir test daha yapacağım. Yarında kan vermeye gideceğim. Sana tavsiyem regl olana kadar üzme kendini. En sağlamı kan testi olacak bizim için

Ben de en çok bundan çekiniyorum canım. Gün içerisinde bir test daha yapacağım. Yarında kan vermeye gideceğim. Sana tavsiyem regl olana kadar üzme kendini. En sağlamı kan testi olacak bizim için
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏

Kızlar selam betam 337 çıktı. Şimdi doktoru bekliyorum yorumlaması için. Haftasına göre az mı bilemiyorum hala endişeliyim.

Back
X