- 25 Nisan 2024
- 648
- 125
- 18
- 24
Olursa değerlendir tabiki imkanın varsabugünü değerlendirmem gerekiyor mu yoksa 2 gündür değerlendirmiştim bugün olmasa olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursa değerlendir tabiki imkanın varsabugünü değerlendirmem gerekiyor mu yoksa 2 gündür değerlendirmiştim bugün olmasa olur mu
Keşke regl biter bitmez başlasaydın daha iyi olurdu kimisi biter bitmez yumurtluyorKızlar hamilelik kaybından sonra 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama henüz kalamadım. Bende bu testlere bir şans vermek istedim. 2 şubatta reglim bitti 8 şubattan itibaren teste başladım.alt tarafa resmi bırakıcam. İkiside tam olarak kırmızı olmadı. Bugün ovülasyon günüm ama test yaptığımda iyice silik çıktı. Sizce çatlama daha önce mi olmuştur? Testin bozuk olma ihtimali var mı?
Artıned yalancı pozitifleri ile meşhurBu arada artımed kullanıyorum. Çoğu yerde yanlış sonuç verdiğini yazmışlar. Güvenilir bi markamı değil mi bilemedim. Önerebilceğiniz bir marka var mı ?
Bende sağ yumurtalıklarım kist dolu pcos var ve eskiden böyle çıkıyordu bende ınnovıta aldım o yüzden asla pik gün yakalayamadım bıraktım testleri geçen ayda adet günümde gebelik testi yoktu ondan yapayım dedim pik gösterdi ilk defa pik görünce tabii değerlendirdim gebelik testi negatifti diğer gün tekrar yaptım pikten silikti resmini de ekliyorum pik gördüğüm testinEki Görüntüle 3543700
Bende bu Markayı kullanıyorum 4 şubata yumurtlama oldu birde 11 mi adet düzensizliği de var yoksa gebelikte lh yükseliyor o mu acaba
Bence olmuştur bende pik günü birlikte oldum sadeceYaa canım inşallah arkadas gorurde donus yapar
Benımde ılk ayımdı ilişki 10 u 11 e baglayan gece 2 de oldu bır daha olmadı catlamadan oncemı sonramı oldugunu merak edıyorum
Öyleymiş ben biraz geç başladım. Ovü testini denemem konusunda kimse ön ayak olmadı. Ben forumda okuyup araştırıp tamam dedim yarın başlıyorum. Öyle adım attım. Bu ay hamile kalmazsam innovita sipariş ettim. Regli bitiminde ona başlıcamKeşke regl biter bitmez başlasaydın daha iyi olurdu kimisi biter bitmez yumurtluyor![]()
Ay inşallah bu sefer yalancı pozitif olmamıştır ben buna inanmak istiyorumArtıned yalancı pozitifleri ile meşhur
10 12 gün sonra çıkıyor diyorlar canım yani 23 24 yaparsan çıkabilirKızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmam gerekir? Ben riskli gruptaymışım doktorum erken öğrenirsen iyi olur iğneye başlayacağız dedi. Şimdi de ecopirin pro kullanıyorum. Reglime 8 gün var. 13-14 yumurtlama tarihimdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
merak dolu K kubusnn
Teşekkür ederiim10 12 gün sonra çıkıyor diyorlar canım yani 23 24 yaparsan çıkabilir
Risklisye çatlamadan 9 gün sonra başla testlerine benceKızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmam gerekir? Ben riskli gruptaymışım doktorum erken öğrenirsen iyi olur iğneye başlayacağız dedi. Şimdi de ecopirin pro kullanıyorum. Reglime 8 gün var. 13-14 yumurtlama tarihimdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
merak dolu K kubusnn
Dayanamıyorum zateen test yapasım geliyorRisklisye çatlamadan 9 gün sonra başla testlerine bence
olsada çıkmaz o yüzden sabır çatlamadan 9 gün sonra başlarsınDayanamıyorum zateen test yapasım geliyor9-10 gün geçtikten sonra gün aşırı yapayım ben testleri
teşekkür ederim
![]()
Biliyoruum çıkmayacağını ama insan ya çıkarsa diye düşünüp duruyorolsada çıkmaz o yüzden sabır çatlamadan 9 gün sonra başlarsın![]()
Evet eskiden bende öyleydim sanki çok harika düzenli adet oluyormuşum gibi ayda en az 4 testBiliyoruum çıkmayacağını ama insan ya çıkarsa diye düşünüp duruyor8 ay oldu her ay aynı his ya tutarsa
kendi kendime de söz veriyorum ha bu arada adet gecene kadar yapma diye ama yok anlat anlatabilirsen beynime bunu
![]()
Pcos mu var sizde çok anladığım bir konu değil amaEvet eskiden bende öyleydim sanki çok harika düzenli adet oluyormuşum gibi ayda en az 4 test![]()
Adetime 5 gün var bekliyorum bugün ovulasyon testi yaptım belki pik çıkar da hamile olduğumu öğrenirim moduyla ama yaptıklarım arasında en silik çıkandı yani hamile değilim galiba biraz modum düştü onun içinTeşekkür ederiimbu arada sizin durumlarınız nasıl ? Hiç konuşamadık özel değilse
![]()
Ya siz bilirsiniz ama bence bu ovülasyon testlerinde bu şekilde değil de direk çubuk test kullan bence inovital ben çok çok memnunum pcos olmama rağmen çok net ve düzgün sonuçlar alıyorumKızlar hamilelik kaybından sonra 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama henüz kalamadım. Bende bu testlere bir şans vermek istedim. 2 şubatta reglim bitti 8 şubattan itibaren teste başladım.alt tarafa resmi bırakıcam. İkiside tam olarak kırmızı olmadı. Bugün ovülasyon günüm ama test yaptığımda iyice silik çıktı. Sizce çatlama daha önce mi olmuştur? Testin bozuk olma ihtimali var mı?
Napıyoruuuz hiç olumsuz düşünmüyoruuzAdetime 5 gün var bekliyorum bugün ovulasyon testi yaptım belki pik çıkar da hamile olduğumu öğrenirim moduyla ama yaptıklarım arasında en silik çıkandı yani hamile değilim galiba biraz modum düştü onun için
Ben forumdan geç okudum ovülasyonu hemen eczaneden artikmedi aldım bu ay onu kullandım artık. Ama innovitalin siparişini verdimYa siz bilirsiniz ama bence bu ovülasyon testlerinde bu şekilde değil de direk çubuk test kullan bence inovital ben çok çok memnunum pcos olmama rağmen çok net ve düzgün sonuçlar alıyorum