• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Kızlar hamilelik kaybından sonra 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama henüz kalamadım. Bende bu testlere bir şans vermek istedim. 2 şubatta reglim bitti 8 şubattan itibaren teste başladım.alt tarafa resmi bırakıcam. İkiside tam olarak kırmızı olmadı. Bugün ovülasyon günüm ama test yaptığımda iyice silik çıktı. Sizce çatlama daha önce mi olmuştur? Testin bozuk olma ihtimali var mı?
Keşke regl biter bitmez başlasaydın daha iyi olurdu kimisi biter bitmez yumurtluyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Eki Görüntüle 3543700
Bende bu Markayı kullanıyorum 4 şubata yumurtlama oldu birde 11 mi adet düzensizliği de var yoksa gebelikte lh yükseliyor o mu acaba
Bende sağ yumurtalıklarım kist dolu pcos var ve eskiden böyle çıkıyordu bende ınnovıta aldım o yüzden asla pik gün yakalayamadım bıraktım testleri geçen ayda adet günümde gebelik testi yoktu ondan yapayım dedim pik gösterdi ilk defa pik görünce tabii değerlendirdim gebelik testi negatifti diğer gün tekrar yaptım pikten silikti resmini de ekliyorum pik gördüğüm testin

Eklentiler

• IMG_1375.jpeg
    IMG_1375.jpeg
    311,8 KB · Görüntüleme: 16
Yaa canım inşallah arkadas gorurde donus yapar
Benımde ılk ayımdı ilişki 10 u 11 e baglayan gece 2 de oldu bır daha olmadı catlamadan oncemı sonramı oldugunu merak edıyorum
Bence olmuştur bende pik günü birlikte oldum sadece

Keşke regl biter bitmez başlasaydın daha iyi olurdu kimisi biter bitmez yumurtluyor 🤷‍♀️🤷‍♀️
Öyleymiş ben biraz geç başladım. Ovü testini denemem konusunda kimse ön ayak olmadı. Ben forumda okuyup araştırıp tamam dedim yarın başlıyorum. Öyle adım attım. Bu ay hamile kalmazsam innovita sipariş ettim. Regli bitiminde ona başlıcam 😊

Kızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmam gerekir? Ben riskli gruptaymışım doktorum erken öğrenirsen iyi olur iğneye başlayacağız dedi. Şimdi de ecopirin pro kullanıyorum. Reglime 8 gün var. 13-14 yumurtlama tarihimdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊 merak dolu merak dolu K kubusnn

Kızlar bu arada yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmam gerekir? Ben riskli gruptaymışım doktorum erken öğrenirsen iyi olur iğneye başlayacağız dedi. Şimdi de ecopirin pro kullanıyorum. Reglime 8 gün var. 13-14 yumurtlama tarihimdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😊 merak dolu merak dolu K kubusnn
10 12 gün sonra çıkıyor diyorlar canım yani 23 24 yaparsan çıkabilir

Risklisye çatlamadan 9 gün sonra başla testlerine bence

olsada çıkmaz o yüzden sabır çatlamadan 9 gün sonra başlarsın 🥰
Biliyoruum çıkmayacağını ama insan ya çıkarsa diye düşünüp duruyor 😊 8 ay oldu her ay aynı his ya tutarsa 😂 kendi kendime de söz veriyorum ha bu arada adet gecene kadar yapma diye ama yok anlat anlatabilirsen beynime bunu 😂

Biliyoruum çıkmayacağını ama insan ya çıkarsa diye düşünüp duruyor 😊 8 ay oldu her ay aynı his ya tutarsa 😂 kendi kendime de söz veriyorum ha bu arada adet gecene kadar yapma diye ama yok anlat anlatabilirsen beynime bunu 😂
Evet eskiden bende öyleydim sanki çok harika düzenli adet oluyormuşum gibi ayda en az 4 test 😁

Evet eskiden bende öyleydim sanki çok harika düzenli adet oluyormuşum gibi ayda en az 4 test 😁
Pcos mu var sizde çok anladığım bir konu değil ama 😊 benimde hep düzenli olurdu son hamileliğimden sonra bi değişti gibi sanki 😂 kafasına göre erken ya da geç geliyor söz geçiremedim zateen 😂

Teşekkür ederiim 🌸 bu arada sizin durumlarınız nasıl ? Hiç konuşamadık özel değilse 😊
Adetime 5 gün var bekliyorum bugün ovulasyon testi yaptım belki pik çıkar da hamile olduğumu öğrenirim moduyla ama yaptıklarım arasında en silik çıkandı yani hamile değilim galiba biraz modum düştü onun için

Kızlar hamilelik kaybından sonra 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama henüz kalamadım. Bende bu testlere bir şans vermek istedim. 2 şubatta reglim bitti 8 şubattan itibaren teste başladım.alt tarafa resmi bırakıcam. İkiside tam olarak kırmızı olmadı. Bugün ovülasyon günüm ama test yaptığımda iyice silik çıktı. Sizce çatlama daha önce mi olmuştur? Testin bozuk olma ihtimali var mı?
Ya siz bilirsiniz ama bence bu ovülasyon testlerinde bu şekilde değil de direk çubuk test kullan bence inovital ben çok çok memnunum pcos olmama rağmen çok net ve düzgün sonuçlar alıyorum

Adetime 5 gün var bekliyorum bugün ovulasyon testi yaptım belki pik çıkar da hamile olduğumu öğrenirim moduyla ama yaptıklarım arasında en silik çıkandı yani hamile değilim galiba biraz modum düştü onun için
Napıyoruuuz hiç olumsuz düşünmüyoruuz 😊 vakit var ne olacağı hiç belli olmaz benim 2. Hamileliğimde 4 gün geciktim test yaptım negatif çıkmıştı 2 gün sonra okulda afedersiniz öğürtüm olunca kızlar hadi yap bi daha dediler öyle öğrenmiştiim. O yüzden yok umutsuzluuk 🌸

Ya siz bilirsiniz ama bence bu ovülasyon testlerinde bu şekilde değil de direk çubuk test kullan bence inovital ben çok çok memnunum pcos olmama rağmen çok net ve düzgün sonuçlar alıyorum
Ben forumdan geç okudum ovülasyonu hemen eczaneden artikmedi aldım bu ay onu kullandım artık. Ama innovitalin siparişini verdim

Back