Ovülasyon testi

puccax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
301
97
13
31
Kızlar hamilelik kaybından sonra 8 aydır gebe kalmaya çalışıyorum ama henüz kalamadım. Bende bu testlere bir şans vermek istedim. 2 şubatta reglim bitti 8 şubattan itibaren teste başladım.alt tarafa resmi bırakıcam. İkiside tam olarak kırmızı olmadı. Bugün ovülasyon günüm ama test yaptığımda iyice silik çıktı. Sizce çatlama daha önce mi olmuştur? Testin bozuk olma ihtimali var mı?

Eklentiler

• IMG_1098.jpeg
    277,6 KB · Görüntüleme: 90
Yumurtlaman olmamış daha devam et canım

Sankı 10 subatta catlamiş benımde sızınkı gıbı oldu

Pcos varsa onun için olabilir adetine kaç gün var hamilelik de olabilir
Adet düzensizliğim var doktora geçen ay gittim pcos teşhisi konulmadı ama yatkınlığın var dedi kist yok hormonlarımda çok Şükür iyi ne zaman adet olacağım bilmiyorum düzensiz olduğu için o yüzden 3 gün önce gebelik testi yaptım awov markası negatif gibi 1 gün sonra da ovülasyon yaptım

Eklentiler

• IMG_0593.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_0588.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 64
Bakarmısınız benım tam yumurtlama sızce ne zmn olmus bılgınız var sanırım ovulasyonlarla ilgılı
Benim çok bir bilgim yok ilk defa deniyorum bende ama sanırım 10 şubatta yumurtlama olmuş gibi görünüyor gittikçe silikleşmiş. Öyle okumuştum forumdan ama tabiki merak dolu nun fikrini merak ediyorum

yımırtlamada ikisi de aynı koyulukta çıkar (hatta baya koyu olur sonra silikleşir.sizde henüz öyle bi durum yok.Belki daha yumurtlama olmadı yine teste devam edin.Belki testini bozuktıur. Olmadı sonraki ay şu çubuk testlerden alın onlar daha iyi ben onlarla yaptım .bi de teste regliniz bittiği gibi başlayın.(sıvı alımına yaptığınız saatlere dikkat etmeniz gerekiyor)

Evet geç başladım reglim bitti 5 gün sonrasında başladım. Bu ay artımedle kapatayım diğer ay için şipariş vericem. Sıvı alımına dikkat ediyorum idrarın seyreltilmiş olmaması gerekiyormuş. Birde sabah ilk idrarla yapmamak lazımmış. Saatler konusunda bi bilginiz var mı ben 19:00 gibi yapıyorum ya da 21:00 gibi doğru bir saat mi acaba

Ben de ya 5 gibi ya da 7 gibi yaptım.bence 7den sonraya bırakmayın.gayet doğru ilerliyorsunuz ben de önce artımedi kullandım ni daha almadım .beğenmedim

Benim çok bir bilgim yok ilk defa deniyorum bende ama sanırım 10 şubatta yumurtlama olmuş gibi görünüyor gittikçe silikleşmiş. Öyle okumuştum forumdan ama tabiki merak dolu nun fikrini merak ediyorum
Yaa canım inşallah arkadas gorurde donus yapar
Benımde ılk ayımdı ilişki 10 u 11 e baglayan gece 2 de oldu bır daha olmadı catlamadan oncemı sonramı oldugunu merak edıyorum

Yumurtlama olabilir o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…