- 3 Aralık 2024
- 34
- 5
- 1
- 29
Merhaba. Benim 2 gündür pikti bugün silikleşti çatlamayı gördüm. Ama 2 günü değerlendirememiştim. Bugünü değerlendirebildim. Yani 3 günü değerlendirmek gerekirdi ama yalnızca üçüncü günü değerlendirebildim. Sizce işe yarar mıEvet çatlamış oluyor canım sen pikmiş gibi değerlendir yine de çatlama görmeden emin olamayız pik miydi diye çatlama gördükten sonra o günü ve ertesi günü yine değerlendir
Tabiki sonucta çatlama olduğu gunu degerlendrmişsnz yarinida degerlndirinMerhaba. Benim 2 gündür pikti bugün silikleşti çatlamayı gördüm. Ama 2 günü değerlendirememiştim. Bugünü değerlendirebildim. Yani 3 günü değerlendirmek gerekirdi ama yalnızca üçüncü günü değerlendirebildim. Sizce işe yarar mı
Evet yumurta çatladıktan sonra şansın yüksek oluyor canım zaten ama öncesinde ilişki olsun içerde hazır beklesin spermler diye pik günü de ilişki öneriliyorMerhaba. Benim 2 gündür pikti bugün silikleşti çatlamayı gördüm. Ama 2 günü değerlendirememiştim. Bugünü değerlendirebildim. Yani 3 günü değerlendirmek gerekirdi ama yalnızca üçüncü günü değerlendirebildim. Sizce işe yarar mı
Yarayabilir bugunude degerlendirinMerhaba. Benim 2 gündür pikti bugün silikleşti çatlamayı gördüm. Ama 2 günü değerlendirememiştim. Bugünü değerlendirebildim. Yani 3 günü değerlendirmek gerekirdi ama yalnızca üçüncü günü değerlendirebildim. Sizce işe yarar mı
Benim sat 4 Aralık bat 31 aralık gösteriyor takvim yumurtlamaya göre değişebilir ama 29 Aralık'ta olabilir henüz tam belli degilBAT larınız kaç? Benim 21 Aralık Birlikte bekleyelim. Ama ben umutsuzum belirtilerim başladı
Benim sat 25 kasım 6-7kasımda pik gördüm uygulamada bat 21 aralık, genelde doğru oluyor benimkiBenim sat 4 Aralık bat 31 aralık gösteriyor takvim yumurtlamaya göre değişebilir ama 29 Aralık'ta olabilir henüz tam belli degil
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınBenim sat 25 kasım 6-7kasımda pik gördüm uygulamada bat 21 aralık, genelde doğru oluyor benimki
İnşallah hep birlikteHadi inşallah hayırlı haberler alırsın
BAt 20aralik ama benim adetlerim duzensiz gecen aya gore 5gun sonra adet olmam gerek dun Beta hcg ye baktilar negatif cikti enfeksiyonda ckmadi ama hala kasiklarimdaki agri gecmedi sari aknti geliyoBAT larınız kaç? Benim 21 Aralık Birlikte bekleyelim. Ama ben umutsuzum belirtilerim başladı
Önceki günki testin varmi canim emin olamadimKızlar ovülasyon testim nasıl pik mi
Bu kuzumÖnceki günki testin varmi canim emin olamadim
Koyulasma var bugunu degerlendirin ama devam edin teste yrn silincekmi bakalim ikinci cizgiKızlar ovülasyon testim nasıl pik mi
Tamam kuzumKoyulasma var bugunu degerlendirin ama devam edin teste yrn silincekmi bakalim ikinci cizgi
Henüz değil ama çok yakınKızlar ovülasyon testim nasıl pik mi
Bende de kasık ağrısı var. 20 sine kadar yolumuz var ben adet belirtisi ne yordum kendiminkiniBAt 20aralik ama benim adetlerim duzensiz gecen aya gore 5gun sonra adet olmam gerek dun Beta hcg ye baktilar negatif cikti enfeksiyonda ckmadi ama hala kasiklarimdaki agri gecmedi sari aknti geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?