Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11gün yumurtlama olmuş değilmi teste devam etmelimiyim sizce birde çok koyu çikmamasinin nedeni ne acaba bazi yorumlrdaki testler daha koyu gbi markayla alakali sanirim
11 gün yumurtlama olmuş 12 gün çatlama olmuş çatlanın üstüne 14 gün say ve adet tarihin o tarih olucak canım gebelik testi içinde çatlamanın üstüne 10 gün say yap bence devam etmesen olur artık testlere. Testle alakalı bir durumdur o koyuluk pik olmuş çatlamış canım kafana takma11gün yumurtlama olmuş değilmi teste devam etmelimiyim sizce birde çok koyu çikmamasinin nedeni ne acaba bazi yorumlrdaki testler daha koyu gbi markayla alakali sanirim
ayy çok teşekkur ederim inşallah guzel haberleri buraya yazmak nasip olur Allah razi olsunmutlaka degerlndircem dediginiz şeyleriEvet canım 12 gün çatlamış yumurta bugün de değerlendir ne olur ne olmaz artık geri sayım yaparsın hayırlısı olsun hakkında
12 ve 13 aynı gibiydi kafam karıştı12.gun ymurtlama gibi geldi bana
13ükaçırdık sadece12.13.14. gunu bence degerlendrseydin canim en azindan kaçirmzdin
Teste devam edeyim mi pekiCatlama olmus bugun bence
Amin cümlemizeOlsun canim hayirlsi bakalim Allah gonlune gore versn hayirlisini
Bence olmamiş devam edinEki Görüntüle 3519434 Benimkine de bakar mısınız bence 3. Gün yumurtlama değil ama bugün soluklaştı sanki
Evet bence de olmamış ama bugün daha soluk gibi geldi bana o yüzden telaş taptımBence olmamiş devam edin
Bende yaparken oyle oluyorum emin olamiyo insan devam edin siz yine yapmaya koyu cizgi gorene kdarEvet bence de olmamış ama bugün daha soluk gibi geldi bana o yüzden telaş taptım
Daha olmamis kuzum devam et sen koyulaşana kadarKızlar dün ve bugün sizce nasıl