Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11gün yumurtlama olmuş değilmi teste devam etmelimiyim sizce birde çok koyu çikmamasinin nedeni ne acaba bazi yorumlrdaki testler daha koyu gbi markayla alakali sanirim![]()
11 gün yumurtlama olmuş 12 gün çatlama olmuş çatlanın üstüne 14 gün say ve adet tarihin o tarih olucak canım gebelik testi içinde çatlamanın üstüne 10 gün say yap11gün yumurtlama olmuş değilmi teste devam etmelimiyim sizce birde çok koyu çikmamasinin nedeni ne acaba bazi yorumlrdaki testler daha koyu gbi markayla alakali sanirim![]()
ayy çok teşekkur ederimEvet canım 12 gün çatlamış yumurta bugün de değerlendir ne olur ne olmaz artık geri sayım yaparsın hayırlısı olsun hakkında![]()
12 ve 13 aynı gibiydi kafam karıştı12.gun ymurtlama gibi geldi bana
13ükaçırdık sadece12.13.14. gunu bence degerlendrseydin canim en azindan kaçirmzdin
Teste devam edeyim mi pekiCatlama olmus bugun bence
Amin cümlemizeOlsun canim hayirlsi bakalim Allah gonlune gore versn hayirlisini![]()
Bence t çizgisi silikleşmeye başlamiş artik koyulaşmaz diye dusunuyorum ben bu ay biraktim onumuzdeki ay yine yapcm Adet olursamTeste devam edeyim mi peki
Bence olmamiş devam edinEki Görüntüle 3519434 Benimkine de bakar mısınız bence 3. Gün yumurtlama değil ama bugün soluklaştı sanki
Evet bence de olmamış ama bugün daha soluk gibi geldi bana o yüzden telaş taptımBence olmamiş devam edin
Bende yaparken oyle oluyorumEvet bence de olmamış ama bugün daha soluk gibi geldi bana o yüzden telaş taptım
Daha olmamis kuzum devam et sen koyulaşana kadarKızlar dün ve bugün sizce nasıl