Ovülasyon testi

Bende de kasık ağrısı var. 20 sine kadar yolumuz var ben adet belirtisi ne yordum kendiminkini 😢 Allah kucağımızı boş bırakmasın
Bende de kasık ağrısı var. 20 sine kadar yolumuz var ben adet belirtisi ne yordum kendiminkini 😢 Allah kucağımızı boş bırakmasın
Ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif 😭😭😭Bu markada yanliş cikma ihtimali varmi kullanan varmi daha önce cuma gunu adet gunum ztn 😕😕Amin

Eklentiler

• IMG_20241217_193347.jpg
    IMG_20241217_193347.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 19
Testi yenilediniz mi? Ben adet oldum maalesef. Bu ay da olmadı
Yok tekrar test yapmadim bugun gecikmenin 3.gunu 4-5gun daha olmazsam tekrar yapmayi dusunuyorum kaset test yapcm bu sfer
Uzuldum sizin adet oldugunuza onumzdeki ay inşallah hayalinize kavuşursnz 😍❤️Allah gonlune gore versin can 💜

Yok tekrar test yapmadim bugun gecikmenin 3.gunu 4-5gun daha olmazsam tekrar yapmayi dusunuyorum kaset test yapcm bu sfer
Uzuldum sizin adet oldugunuza onumzdeki ay inşallah hayalinize kavuşursnz 😍❤️Allah gonlune gore versin can 💜
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Gecikme olduysa testte silikte olsa çıkar bence.

İnşallah Bundan iki ay onceki dongum 30gundu iki aydir duzene grdi 25 gune indi
2gun daha beklryim diyorum sirtim cok agriyo ama
Bende ara lekelenmeler olduğu halde bile belki yerleşme kanamasıdır diye düşünüp test yapmıştım. Sonuç negatif tabii ki. Siz sabırlısınız 😊

Siz adet gecikmesinden öncemi yapmistinz testi adete kac gun vardi🥰
Ben daha önce bir gebelik yaşadım onda gecikmenin 4.günü testte belirgin bir şekilde çıkmıştı. Düşük yaptım şimdi yeniden bebek için uğraşıyoruz adetim hâlâ tam düzene girmedi. Gün olarak doğru günde başlıyor ama lekelenme şeklinde. 3.gün tam olarak adet oldum diyebiliyorum. Bu ay ki denememizde 2 günlük lekelenmelerin hepsinde denedim negatifti. Geç döllenme değilse testte çıkar sizinki

Ben daha önce bir gebelik yaşadım onda gecikmenin 4.günü testte belirgin bir şekilde çıkmıştı. Düşük yaptım şimdi yeniden bebek için uğraşıyoruz adetim hâlâ tam düzene girmedi. Gün olarak doğru günde başlıyor ama lekelenme şeklinde. 3.gün tam olarak adet oldum diyebiliyorum. Bu ay ki denememizde 2 günlük lekelenmelerin hepsinde denedim negatifti. Geç döllenme değilse testte çıkar sizinki
Lh testine gore yumurtlanin catlamasinini üstünden bugun 18.gün 6gun once erken gebelik testinde negatif cikmisti ozmn yumurtlamamin 12.gunuydu. o gunleri degerlndirmiştik yumrtlamam gecnolmadigi icin gec dollenme ihtimali olurmu blmyrm

Gecmis olsun cnim inşallah bu sfer olur Rabbim gönlüne gore versin inşalah❤️💜

Back