Ovülasyon testi

Bende de kasık ağrısı var. 20 sine kadar yolumuz var ben adet belirtisi ne yordum kendiminkini Allah kucağımızı boş bırakmasın
Bende de kasık ağrısı var. 20 sine kadar yolumuz var ben adet belirtisi ne yordum kendiminkini Allah kucağımızı boş bırakmasın
Ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif Bu markada yanliş cikma ihtimali varmi kullanan varmi daha önce cuma gunu adet gunum ztn Amin

Eklentiler

• IMG_20241217_193347.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 14
Testi yenilediniz mi? Ben adet oldum maalesef. Bu ay da olmadı
Yok tekrar test yapmadim bugun gecikmenin 3.gunu 4-5gun daha olmazsam tekrar yapmayi dusunuyorum kaset test yapcm bu sfer
Uzuldum sizin adet oldugunuza onumzdeki ay inşallah hayalinize kavuşursnz Allah gonlune gore versin can

Yok tekrar test yapmadim bugun gecikmenin 3.gunu 4-5gun daha olmazsam tekrar yapmayi dusunuyorum kaset test yapcm bu sfer
Uzuldum sizin adet oldugunuza onumzdeki ay inşallah hayalinize kavuşursnz Allah gonlune gore versin can
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Gecikme olduysa testte silikte olsa çıkar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…