• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Evet canim benimde öle devamli bir tik koyu oluyr diye sviniyrum snra silik bende birdahakine ebru hanimda gebeden alicam jelle ilgili bende arastrdim bir kadin ole yazmis bebegimi kaybettim belkide gitmeyen sprm gitti faln yazmis kararsizim ama uyarman cok iyi cnm sagolasin insallh mucizeler bizim olur 💕

Ayy insallh canim yaa vallhi stres oldum 29gun bugun agrim var sol yumurtamda akintim devm ediyr ben smdi ates olcerlede takipe basladim en iyi ol vucut isisi ile anlasilmakmis atesim sabah bayagi dusmus yumurtlama olcagi zaman asagiya iniyrmus sonra 5derece birden pik yapiyrmus bugun 15.30da test yapcam benxe yumi yine yok ates ole diyor ama bakalim allhtan umit kesilmez

Hahhahah bebege gidilen her yol mübah 🐣🤲🏻😅

Hic rahim flmi cektrmedim canim ben ama dilerim mucizen seninle olur 🐣
Amin canım inşallah cumartesi günü sipariş vermiştim bugün elimde olucak inşallah onunla devam edicem yumurtlamayi bulmaya umarım en kısa sürede güzel haberler alırız 🤲🥰

Amin canım inşallah cumartesi günü sipariş vermiştim bugün elimde olucak inşallah onunla devam edicem yumurtlamayi bulmaya umarım en kısa sürede güzel haberler alırız 🤲🥰
Insallh canim ama hep ayni saatte yap tammi siviyi 2saat onceden kes misal ben smdi kestim son idrarimida yaptim 2saat bekliycem buhunde yok gibi hissediyrum ama umut iste yapicam 15 30da yumi varmi yokmu 😅onuda kulln bakalim bitince bende alirim insallh gorrsun hayrlisla

Insallh canim ama hep ayni saatte yap tammi siviyi 2saat onceden kes misal ben smdi kestim son idrarimida yaptim 2saat bekliycem buhunde yok gibi hissediyrum ama umut iste yapicam 15 30da yumi varmi yokmu 😅onuda kulln bakalim bitince bende alirim insallh gorrsun hayrlisla
Öyle yapicam bende sıvıyı kestim şuan test geldiği zaman ypaicam bakalım inşallah görürüz

IMG_20231002_142254.jpg

Hanımlar bu silikleşmeye başlamış mı sizce

Yine silik yine silik 29.gün hala yok kizlar ben artik bu ay yumi olcagini sanmiyrum akinti var ama yumi yok regli olcagim zaman kuru oluyrum cnku yarin 30.gun Ve benden hala akinti var en gec 42.gunde regli oldum oda senede 2kere ben hala yumurtlamadim takvim 44e atti haliyle vallhi sinrden migdeme vurdu migdem bulandi he ayyy 😅 cildiracagimmm yumi nerdesinnnnn 🙈 regli olana kadar devm etcem elimde 15tane ovu testi var hayrlisi 😭😅

Yine silik yine silik 29.gün hala yok kizlar ben artik bu ay yumi olcagini sanmiyrum akinti var ama yumi yok regli olcagim zaman kuru oluyrum cnku yarin 30.gun Ve benden hala akinti var en gec 42.gunde regli oldum oda senede 2kere ben hala yumurtlamadim takvim 44e atti haliyle vallhi sinrden migdeme vurdu migdem bulandi he ayyy 😅 cildiracagimmm yumi nerdesinnnnn 🙈 regli olana kadar devm etcem elimde 15tane ovu testi var hayrlisi 😭😅
Adet olana kadar devam et belki bu ay geç yumurtlama olucak

Ne gelen var ne giden 😅
insallh mucize olur adet olana kadar umut hep var 🐣
Adet olana kadar devam et belki bu ay geç yumurtlama olucak
Vallhi canim ben bilmiyrum artik ole diye umut ediyrum yarin 30gun bakalim 4tane gebelik testi var elimde seytan diyr 1tanesini yap sabah 😅 ama bir aklimda diyr yumi yok nerden olcak karman corman hayrlisi allhtan bekleyip gormekten baska carem yok rabbim caresiz birakmasin hayrlisini kolay yoldan nasip etsin 🤲🏻 senin geldimi testin

Vallhi canim ben bilmiyrum artik ole diye umut ediyrum yarin 30gun bakalim 4tane gebelik testi var elimde seytan diyr 1tanesini yap sabah 😅 ama bir aklimda diyr yumi yok nerden olcak karman corman hayrlisi allhtan bekleyip gormekten baska carem yok rabbim caresiz birakmasin hayrlisini kolay yoldan nasip etsin 🤲🏻 senin geldimi testin
Amin inşallah yok yapma bekle bakalım görürsün inşallah geçte olsa yok daha gelmedi testim bekliyorum

Düne göre çok silik
IMG_20231002_170602.jpg

Back