Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kizlar ablalarim birşey sorcam şimdi adetin üçüncü günü 15 Mayıs'ta yumurtlama günü nu gördüm degerlendirilmedi 16 Mayıs çatlama günü değerlendirildi sadece 15 gün sonra hcg testi yapacaktım ama daha hcg için bir hafta var âdete de 13 gün var sorum su 24 Mayıs'ta ben bugün akşam test yaptım lh testi pik gördüm tekrardan mi yumurtalama oluyo

Son düzenleme:
24 Mayıs'ta ki test akşam yapılan

Eklentiler

• IMG_20200524_210414_835.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20200524_205609_773.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 45
15 mayıs ve 16 Mayıs'ta yapılan test

Eklentiler

• IMG_20200516_151244_523.webp
    5 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200515_151525_032.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 35
Naptin bacaim nasil gidiyo durumlar gunlerimiz ayniydi seninle nerdeyse nasil bi belirtilerin var ben yarin doktora gidiyorum bakalim nolcak benim 2 gun sonra 1 gunlugune yine kanama oldu sabah oldu oglen bitti ama bu sefer acik bembeyle basladi kahveyle bitti suanda sulu gibi sari bi akinti geliyor bilemedim nolcak Eltimde belkide daha olmicaksin son kalan adetlerin temizleniyo diyo icinden

Gaz sancısı ağrı sivilce uyku hali arada batma hissi ara ara giren sızılar bnde de sarı sari akinti var ama kokusuz bilmiyom ki canim hayırlısı inşallah hakkınızda inşallah ikimizde ayni anda haber alırız inşallah.

Son düzenleme:
Insallah ikimizden birisi olsub rabbim nasip eylesin ilk ince komsuma sonra bana ben yarin alirim kesin sonucu tabi allahdan bi mani bise olmazsa randevum ertelenmezse aksama doru hersey belli olur

Insallah ikimizden birisi olsub rabbim nasip eylesin ilk ince komsuma sonra bana ben yarin alirim kesin sonucu tabi allahdan bi mani bise olmazsa randevum ertelenmezse aksama doru hersey belli olur

Heyecan dorukta canım o zaman inşallah güzel haberlerini alirim inşallah burdan şöyle lütfen

Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederim

Heyecan dorukta canım o zaman inşallah güzel haberlerini alirim inşallah burdan şöyle lütfen
Soylicem eyer olursa zaten bir mucize gibi birsey olcak cunku biz esimle bu ay 2 gun anca birlikde olduk ve fazlada onemsemedim ramazan ayiydi hic umidim yokdu

Soylicem eyer olursa zaten bir mucize gibi birsey olcak cunku biz esimle bu ay 2 gun anca birlikde olduk ve fazlada onemsemedim ramazan ayiydi hic umidim yokdu
Aynı ben bide namaz kaçacak kuran hatmi derken sadece bir gün degerlendirmedim bnde yarın olsa da çabucak alsam haberini ben heyecan yaptım kb arkadaşım kendimden çok sizin olmasını istiyorum birini duyunca bnim olmuş kadar seviniyorum rabbim kucağını boş bırakmasin

bende cok heycanlandim saatlarde gecmez oldu artik.
Ama sonuc yine bise yol cikarsa bu sefer fena olurum doktorun direk demesi daha kotu yapar beni kendi kendime adetim gelince yine atlatiyorumda bu sefer doktor dicekya

bende cok heycanlandim saatlarde gecmez oldu artik.
Ama sonuc yine bise yol cikarsa bu sefer fena olurum doktorun direk demesi daha kotu yapar beni kendi kendime adetim gelince yine atlatiyorumda bu sefer doktor dicekya

Gittin mi doktorasını ne dedi güzel haberler Alcan merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…