• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar bakabilir miii ?

Ben 1 subattan 19. Gune kadr hergun ilişki ile değerlendirdm şu cumartesi pazar pazartesi boş geçti yanlış mi yaptm acaba inşallah rabbim bana ve isteyen hak eden herkese nasip etsin
Yumurtlama 15 16 olmuş sanırım catlamış değerlendirmişsiniz ne güzel artık bekleme zamanı 😊

Pikden ziyade çatlama önemli. Yani silik çıktığı gün.
Silik çıktığı günün ertesine 1.gün diyerek saydım ve 11.gğn öğrendim silik çizgi ile.
12.gün kan verdim 80 küsür çıkmıştı
Bende silikleşmeden sonra saydım 🫣 1 gün oynuyor zaten hesaplarımız

Kendini strese sokup üzülme elbet olur
Stres yapıyorum o elimde degilde hatta prolaktin yüksekliği çıkmışdi bu ay ilac kullandm klomen ve estrofem de kullandım ovulasyon da kullandm elimden geleni yapıyorum işte kader gayrete aşıktır ben gayretimi eksik etmiyim de gerisi takdiri ilahi

Stres yapıyorum o elimde degilde hatta prolaktin yüksekliği çıkmışdi bu ay ilac kullandm klomen ve estrofem de kullandım ovulasyon da kullandm elimden geleni yapıyorum işte kader gayrete aşıktır ben gayretimi eksik etmiyim de gerisi takdiri ilahi
evet elinden geleni yapmışsın inşallah olur daha 6 ay doktorlar 1 sene deneyin diyorlar

Benim ablmlr çabuk kalıyor 2 tanesi hamile zaten birinin de eşi yanında değil
Bazıları öyle oluyor sen düşünme çok sakin ol olur benim arkadaşımın eşi baya problemliydi çocuğu olmuyordu yani doktorlar takviye falan veriyordu ama arkadaşımda pcos vardı aşırı kiloda vardı erkeklik hormonu daha baskındı imkansız dersin tüp bebek tedavisinin 3.sü tuttu yani

Bazıları öyle oluyor sen düşünme çok sakin ol olur benim arkadaşımın eşi baya problemliydi çocuğu olmuyordu yani doktorlar takviye falan veriyordu ama arkadaşımda pcos vardı aşırı kiloda vardı erkeklik hormonu daha baskındı imkansız dersin tüp bebek tedavisinin 3.sü tuttu yani
İnşallah eşimde bir sorun yoktur bende yokmuş stresten prolaktin yükselmiş bu kadar

Hamile kalanlar yumurtlamayı nasıl değerlendirdiniz acaba her gün mü gün aşırı mı ?

Hamile kalanlar yumurtlamayı nasıl değerlendirdiniz acaba her gün mü gün aşırı mı ?
Ben yumurtlama öncesi kafama göre davrandım bıkmıştım çünkü pik görünce değerlendirdim pik gördüğüm günü sonra uzun süre birlikte olmadık hamileyim ama

Ben yumurtlama öncesi kafama göre davrandım bıkmıştım çünkü pik görünce değerlendirdim pik gördüğüm günü sonra uzun süre birlikte olmadık hamileyim ama
Anladım hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah 😌 bende dün ve bugün pik gördüm. Dün ü değerlendirdik bugün boş geçeceğim sanırım yarını değerlendiririm. Korkuyorum kaçırmaktan da sperm kalitesinin düşmesinden de

Back