• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

BEYZAC

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
116
24
13
28
Kızlar merhaba ovülasyon testim bugün pik oldu geçen ayda takip etmistim 12. Günde olmuştu o yüzden 26. Günde regl oldum
Screenshot_2025-02-26-19-30-52-188_com.miui.gallery.webp
bu ay 18. Günüm.bugun pik görünüyor adetim 9 Mart gösteriyor ama yumurtlama sonrası 14 gün sayarsak adetimin 3 gün geç olması gerekiyor değil mi

Kızlar merhaba ovülasyon testim bugün pik oldu geçen ayda takip etmistim 12. Günde olmuştu o yüzden 26. Günde regl oldum Eki Görüntüle 3550613 bu ay 18. Günüm.bugun pik görünüyor adetim 9 Mart gösteriyor ama yumurtlama sonrası 14 gün sayarsak adetimin 3 gün geç olması gerekiyor değil mi
Geç yumurtlama görünce adet tarihi değişiyor mu bilmiyorum canım. Ama benim adetlerim düzenlidir, 28 günlük döngüde olurum. Çok çok 1-2 gün oynar. Seninki nasıl?

Geç yumurtlama görünce adet tarihi değişiyor mu bilmiyorum canım. Ama benim adetlerim düzenlidir, 28 günlük döngüde olurum. Çok çok 1-2 gün oynar. Seninki nasıl?
Ben ilk defa geçen ay yaptım erken yumurtlama oldu normalde 28 günde olurum hep geçen ay 26 günde oldum yumurtlamadan sonra 14 gün geçiyor sonra hasta oluyorum

Back
X