- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Çok uyguna almışsın ya ben 5 tane teste 25 tl verdimBende gittigidiyordan aldım. 30 adet ovulasyon testi +2 adet gebelik testi+1 adet erken gebelik testi 30 tlydi.
Her gün farklı saatlerde mi yaptın ovu testiniBenimde adetim 26 ile 29 gun arasında değişiyordu. Bugün 13 . Gun attigim gibi bi anda yumurtlama başladı. Sabah yaptigimda yoktu . Tesadüf akşam yapayım dedim . Çift cizgi
Gün aşırı nasıl oluyor canım iki günde bir mi yoksa her gün müCanım en kesin sonucu söyleyim sana adet bittiği gece çalışmaya başla gün aşırı diğer adet başlayana kadar devam et yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın içinde hep sperm bulunmuş oluyo. Ben de hep yumurtlama gününe bakıp yaptım olmuyo. Bu ay yöntemim butest almadım doktora da ara verdim bu ay. Sadece ilişki yaşayacam hiç kafama takmadan
İnşallah kalırsın canımmYa iste cocuk düsüncem olmasaydi kullanirdm ama 6ay bebek isteyen biri icin gecmeyen günler demek :) umarim bu ay olur canim tüp bebek transferm olck 2 aya. Hala içimde dogal yolla hamile kalmak var
Canım benim inşallah bu ay olur da daha fazla uğraşmazsın. Rabbim hepimizi duysun inşallah.Ya iste cocuk düsüncem olmasaydi kullanirdm ama 6ay bebek isteyen biri icin gecmeyen günler demek :) umarim bu ay olur canim tüp bebek transferm olck 2 aya. Hala içimde dogal yolla hamile kalmak var
Gün aşırı demek bir gün ilişki bir gün dinlenme demek canımGün aşırı nasıl oluyor canım iki günde bir mi yoksa her gün müen iyisini yapıyosun kafaya takmamak lazımm. Adet biter bitmez yapamadım canım rahim filmi yüzünden dün çekildim dünün akşamı başladık. İnşallah bir zararı olmaz bana
Bu arada rahim filmi gebelik ihtimalini arttırıyoGün aşırı nasıl oluyor canım iki günde bir mi yoksa her gün müen iyisini yapıyosun kafaya takmamak lazımm. Adet biter bitmez yapamadım canım rahim filmi yüzünden dün çekildim dünün akşamı başladık. İnşallah bir zararı olmaz bana
AminCanım benim inşallah bu ay olur da daha fazla uğraşmazsın. Rabbim hepimizi duysun inşallah.
Anladım canımGün aşırı demek bir gün ilişki bir gün dinlenme demek canım
EvetBu arada rahim filmi gebelik ihtimalini arttırıyo
Bende birazdan yapıcam ilk testimi canımBen testi saat 5 gibi yapıyordum. Eşimin işten geleceği saatte. Ama yumurtlamami hissettiğim günlerde akşamda yaptım.
Değerlendir canım yumurtlama dönemine yakın gibisin çok silik değilKızlar merhaba.. sizce ovulasyon pozitif mi ?kalpli olan yer testi gösteriyor.. yardımcı olursanız mutlu olurum.. daha önce tecrübesi olanlardan , bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..teşekkürler.Eki Görüntüle 2552161
Evet canım diğerinden daha koyu olmuşKızlar merhaba.. sizce ovulasyon pozitif mi ?kalpli olan yer testi gösteriyor.. yardımcı olursanız mutlu olurum.. daha önce tecrübesi olanlardan , bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..teşekkürler.Eki Görüntüle 2552161
Evet canım degerlendir . Benimde böyle olmuştu sonra 2 gün içinde belirginlesti
Selam canım, kesinlikle katılıyorum bu yöntemine bu ay bende böyle yapıyorum hemde ovulasyon testi yapıyorum. Kafama takılan bişey var bazıları 2 günde bir diyor her gece yada gün aşırı olması sperm kalitesini düşürüyormuş bunun için ne düşünüyorsunCanım en kesin sonucu söyleyim sana adet bittiği gece çalışmaya başla gün aşırı diğer adet başlayana kadar devam et yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın içinde hep sperm bulunmuş oluyo. Ben de hep yumurtlama gününe bakıp yaptım olmuyo. Bu ay yöntemim butest almadım doktora da ara verdim bu ay. Sadece ilişki yaşayacam hiç kafama takmadan
Bende mıratech marka aldım 5 tanesini 30 TL ye, 1. Kutu bitti gittim 2 tane daha aldımBu ay alamam ama birdahaki ay için sipariş ederim canım♥Bugün aldıgım artımed e 25 tl verdim bir de içinde 5 tane varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?