Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gün aşırı nasıl oluyor canım iki günde bir mi yoksa her gün müen iyisini yapıyosun kafaya takmamak lazımm. Adet biter bitmez yapamadım canım rahim filmi yüzünden dün çekildim dünün akşamı başladık. İnşallah bir zararı olmaz bana

Ya iste cocuk düsüncem olmasaydi kullanirdm ama 6ay bebek isteyen biri icin gecmeyen günler demek :) umarim bu ay olur canim tüp bebek transferm olck 2 aya. Hala içimde dogal yolla hamile kalmak var
Canım benim inşallah bu ay olur da daha fazla uğraşmazsın. Rabbim hepimizi duysun inşallah.

Gün aşırı demek bir gün ilişki bir gün dinlenme demek canım

Bu arada rahim filmi gebelik ihtimalini arttırıyo

Kızlar ilk ovu testimi az önce yaptım. Ne diyorsunuz şansım yüksek mi bugünü değerlendireyim mi? Bugün 10 unu günüm

Eklentiler

• C8F76A60-67A1-41E7-B622-CF944223B64B.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 44
Değerlendir canım yumurtlama dönemine yakın gibisin çok silik değil

Selam canım, kesinlikle katılıyorum bu yöntemine bu ay bende böyle yapıyorum hemde ovulasyon testi yapıyorum. Kafama takılan bişey var bazıları 2 günde bir diyor her gece yada gün aşırı olması sperm kalitesini düşürüyormuş bunun için ne düşünüyorsun

Bu ay alamam ama birdahaki ay için sipariş ederim canım♥Bugün aldıgım artımed e 25 tl verdim bir de içinde 5 tane varmış
Bende mıratech marka aldım 5 tanesini 30 TL ye, 1. Kutu bitti gittim 2 tane daha aldım şimdi okuyunca biz gerçekten pahalı almışız. Neyse inş bu ay tutar canım da bir daha almayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…