- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Bi araştırayım kuzum sağolasınBir gebenin gunlugu sayfasinda satılan ovulasyon testleri gayet başarılı ve herkes çok memnun. Uzun süredir takip ediyordum ve tek tek okudum herşeyi sayfadaki. Aşırı duyarlı ve kaçırma gibi bir durum olmuyormuş. Bende ondan kullanicam regl birer bitmez. Ayrıca yumurtlamanida takip ediyor satan kişi. Aldığın testten memnun kalmazsan şiddetle tavsiye ederim bir dene
Takvimler hicbir kadina uygun degildir kimse nezaman yumurtladgmizi takvime bakarak bilemez öncelikle onu sil canim. Adetın bittikten 5 gün sonra teste başla büyük ihtimal 13.günde falan yumurtluyosundur26-27-28 günde bir oluyorum canım değişiyor ben genelde erken adet oluyorum 2-3 gün bazen 4-5 sanırım o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum yumurtlama takvimi kullandıgım halde aylardır olmadı yani
Artık bakmıyorum bile o gıcık şeye silicemTakvimler hicbir kadina uygun degildir kimse nezaman yumurtladgmizi takvime bakarak bilemez öncelikle onu sil canim. Adetın bittikten 5 gün sonra teste başla büyük ihtimal 13.günde falan yumurtluyosundur
InsallahhhhBi araştırayım kuzum sağolasınbi hamile kalsak da uğraşmasak böyle şeylerle keşke
Öyle deme canım benim yaInsallahhhhdiyorum ki kendi kendime, doktora gitmeye karar verince hamile kalanlar var belki bende öyle olurum. Sonra diyorum boş hayal kurma otur oturdugun yerde Bende o şans yokta sende olur umarım. Ben tedavisiz olmayacagini kabullendim artık.
Bak yine bakmissin ama dogurganlik dönemi falan diyosun:)adete 5gün kala yumurtlayan var canim. Sormak istedgn bisey olursa bna sorabilrsın kitabıni yazdim artik :)Artık bakmıyorum bile o gıcık şeye silicemyarın başlamayı düşünüyorum canım doğurganlık dönemine giriyorum yarın inşallah günü yakalayıp tuttururum yaa
Bak yine bakmissin ama dogurganlik dönemi falan diyosun:)adete 5gün kala yumurtlayan var canim. Sormak istedgn bisey olursa bna sorabilrsın kitabıni yazdim artik :)
Sende bana sorabilirsinBak yine bakmissin ama dogurganlik dönemi falan diyosun:)adete 5gün kala yumurtlayan var canim. Sormak istedgn bisey olursa bna sorabilrsın kitabıni yazdim artik :)
jsabah baktım canım evet kadından kadına değişiyor belki benim de öyledir o yüzden tutturamıyorumdur inandım buna yani. Allah razı olsun kuzum sorarım tabii:)
Görüşmek üzere canımmj
Sendende canım görüsmek üzere
Canım şimdi alma adet olursan eğer ilk gün sipariş ver belki hiç gerek kalmayacak almanaBu ay alamam ama birdahaki ay için sipariş ederim canımBugün aldıgım artımed e 25 tl verdim bir de içinde 5 tane varmış
Ne zamandır kullanıyorsun canımHic kullanisli degil onlar ya .yaptignin 6.gününde yumurtlasan yandin. Laboquick 50tane 50liraya aldım cokta memnunum bide huyuna suyuna alistim artik.
7,8 ay oldu canim. Her ay yumurtlamayi yakaliyrm ama cikolata kistim var nasip olmuyo hamile kalmakNe zamandır kullanıyorsun canım
Canım en kesin sonucu söyleyim sana adet bittiği gece çalışmaya başla gün aşırı diğer adet başlayana kadar devam et yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın içinde hep sperm bulunmuş oluyo. Ben de hep yumurtlama gününe bakıp yaptım olmuyo. Bu ay yöntemim bu26-27-28 günde bir oluyorum canım değişiyor ben genelde erken adet oluyorum 2-3 gün bazen 4-5 sanırım o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum yumurtlama takvimi kullandıgım halde aylardır olmadı yani
Değerlendir canım inşallah tutarBenimde adetim 26 ile 29 gun arasında değişiyordu. Bugün 13 . Gun attigim gibi bi anda yumurtlama başladı. Sabah yaptigimda yoktu . Tesadüf akşam yapayım dedim . Çift cizgi
İnşallah bu ay tutar canım. Benim arkadaşım 6 ay doğum kontrol hapı kullandı doktor dedi çikolata kisti için hap tedavisi bitti hemen hamile kaldı7,8 ay oldu canim. Her ay yumurtlamayi yakaliyrm ama cikolata kistim var nasip olmuyo hamile kalmak
Ya iste cocuk düsüncem olmasaydi kullanirdm ama 6ay bebek isteyen biri icin gecmeyen günler demek :) umarim bu ay olur canim tüp bebek transferm olck 2 aya. Hala içimde dogal yolla hamile kalmak varİnşallah bu ay tutar canım. Benim arkadaşım 6 ay doğum kontrol hapı kullandı doktor dedi çikolata kisti için hap tedavisi bitti hemen hamile kaldı
Öyle yapayım canım inşallah dediğin gibi olurCanım şimdi alma adet olursan eğer ilk gün sipariş ver belki hiç gerek kalmayacak almana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?