• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir gebenin gunlugu sayfasinda satılan ovulasyon testleri gayet başarılı ve herkes çok memnun. Uzun süredir takip ediyordum ve tek tek okudum herşeyi sayfadaki. Aşırı duyarlı ve kaçırma gibi bir durum olmuyormuş. Bende ondan kullanicam regl birer bitmez. Ayrıca yumurtlamanida takip ediyor satan kişi. Aldığın testten memnun kalmazsan şiddetle tavsiye ederim bir dene 🤗🤗🤗😊
Bi araştırayım kuzum sağolasın🤗🤗🤗bi hamile kalsak da uğraşmasak böyle şeylerle keşke

26-27-28 günde bir oluyorum canım değişiyor ben genelde erken adet oluyorum 2-3 gün bazen 4-5 sanırım o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum yumurtlama takvimi kullandıgım halde aylardır olmadı yani😔
Takvimler hicbir kadina uygun degildir kimse nezaman yumurtladgmizi takvime bakarak bilemez öncelikle onu sil canim. Adetın bittikten 5 gün sonra teste başla büyük ihtimal 13.günde falan yumurtluyosundur

Takvimler hicbir kadina uygun degildir kimse nezaman yumurtladgmizi takvime bakarak bilemez öncelikle onu sil canim. Adetın bittikten 5 gün sonra teste başla büyük ihtimal 13.günde falan yumurtluyosundur
Artık bakmıyorum bile o gıcık şeye silicem😒yarın başlamayı düşünüyorum canım doğurganlık dönemine giriyorum yarın😕inşallah günü yakalayıp tuttururum yaa

Bi araştırayım kuzum sağolasın🤗🤗🤗bi hamile kalsak da uğraşmasak böyle şeylerle keşke
Insallahhhh 😊😊 diyorum ki kendi kendime, doktora gitmeye karar verince hamile kalanlar var belki bende öyle olurum. Sonra diyorum boş hayal kurma otur oturdugun yerde 😅 Bende o şans yokta sende olur umarım. Ben tedavisiz olmayacagini kabullendim artık.

Insallahhhh 😊😊 diyorum ki kendi kendime, doktora gitmeye karar verince hamile kalanlar var belki bende öyle olurum. Sonra diyorum boş hayal kurma otur oturdugun yerde 😅 Bende o şans yokta sende olur umarım. Ben tedavisiz olmayacagini kabullendim artık.
Öyle deme canım benim ya😔olanların bizden ne farkı var bizim de olucak inşallah karamsarlıga kapılma. Kader kısmet işi kuzum ne zaman ne olacagı belli olmaz♥️

Artık bakmıyorum bile o gıcık şeye silicem😒yarın başlamayı düşünüyorum canım doğurganlık dönemine giriyorum yarın😕inşallah günü yakalayıp tuttururum yaa
Bak yine bakmissin ama dogurganlik dönemi falan diyosun:)adete 5gün kala yumurtlayan var canim. Sormak istedgn bisey olursa bna sorabilrsın kitabıni yazdim artik :)

Bak yine bakmissin ama dogurganlik dönemi falan diyosun:)adete 5gün kala yumurtlayan var canim. Sormak istedgn bisey olursa bna sorabilrsın kitabıni yazdim artik :)
😂😂sabah baktım canım evet kadından kadına değişiyor belki benim de öyledir o yüzden tutturamıyorumdur😂inandım buna yani.🤗Allah razı olsun kuzum sorarım tabii:)

26-27-28 günde bir oluyorum canım değişiyor ben genelde erken adet oluyorum 2-3 gün bazen 4-5 sanırım o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum yumurtlama takvimi kullandıgım halde aylardır olmadı yani😔
Canım en kesin sonucu söyleyim sana adet bittiği gece çalışmaya başla gün aşırı diğer adet başlayana kadar devam et yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın içinde hep sperm bulunmuş oluyo. Ben de hep yumurtlama gününe bakıp yaptım olmuyo. Bu ay yöntemim bu 😊 test almadım doktora da ara verdim bu ay. Sadece ilişki yaşayacam hiç kafama takmadan 💞💕

7,8 ay oldu canim. Her ay yumurtlamayi yakaliyrm ama cikolata kistim var nasip olmuyo hamile kalmak
İnşallah bu ay tutar canım. Benim arkadaşım 6 ay doğum kontrol hapı kullandı doktor dedi çikolata kisti için hap tedavisi bitti hemen hamile kaldı 😊

İnşallah bu ay tutar canım. Benim arkadaşım 6 ay doğum kontrol hapı kullandı doktor dedi çikolata kisti için hap tedavisi bitti hemen hamile kaldı 😊
Ya iste cocuk düsüncem olmasaydi kullanirdm ama 6ay bebek isteyen biri icin gecmeyen günler demek :) umarim bu ay olur canim tüp bebek transferm olck 2 aya. Hala içimde dogal yolla hamile kalmak var

Back