- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Canım dün yeterince koyuydu zaten bugün neden koyu olmasını bekliyorsun ki 2 gün koyu çıkması herkezde olmuyor genelde 1 gün oluyor çatlamış demekki bugün o yüzden silikleşmiş benim de öyle oldu Perşembe günü belirginde dün silikleşti bugün yapmadım test, bence sorun yok sen ilişkiye devam et.Kızlar az önce yaptım bu testi. Dün çok belirgin çıkmıştı çizgi bugün neden bu kadar silik çıktı yaa
Senin de öyleymiş canım normalmiş demek. Bugünü yarını değerlendiricem bakalımCanım dün yeterince koyuydu zaten bugün neden koyu olmasını bekliyorsun ki 2 gün koyu çıkması herkezde olmuyor genelde 1 gün oluyor çatlamış demekki bugün o yüzden silikleşmiş benim de öyle oldu Perşembe günü belirginde dün silikleşti bugün yapmadım test, bence sorun yok sen ilişkiye devam et.
Bugün daha da koyulaşır diye bekledim canım ama demek ki yumurtlama günüm dünmüş yani 11.günmüş yumurtlama günümCanım dün yeterince koyuydu zaten bugün neden koyu olmasını bekliyorsun ki 2 gün koyu çıkması herkezde olmuyor genelde 1 gün oluyor çatlamış demekki bugün o yüzden silikleşmiş benim de öyle oldu Perşembe günü belirginde dün silikleşti bugün yapmadım test, bence sorun yok sen ilişkiye devam et.
Aynen canım normal, Ben sadece o günü değerlendirdim ertesi gün olmadı inş tutmuştur yaSenin de öyleymiş canım normalmiş demek. Bugünü yarını değerlendiricem bakalım❣❣Tutsa dün tutmuştur diye düşünüyorum
17 gün kaldı adetime canım daha var. Biz adetten sonra birkaç defa birlikte olduk.inşallah ikimizinki de tutmuştur bu sefer yaaAynen canım normal, Ben sadece o günü değerlendirdim ertesi gün olmadı inş tutmuştur yabizim bir gün ara ile oldu yumurtlama benim perşembe senin cuma adet tarihin ne zaman, artık beklemek kaldı geriye inş hayırlısı olur canım
Adet tarihimizde aynı17 gün kaldı adetime canım daha var. Biz adetten sonra birkaç defa birlikte olduk.inşallah ikimizinki de tutmuştur bu sefer yaaDeğerlendir sende bu birkaç günü ne olur ne olmaz canım
Aynen kuzum bizde hemen başladık hatta salı günü hsg çekildim o günün akşamı başladıkAdet tarihimizde aynıbizde adet bittikten sonra gün aşırı devam ettik inş tutmuştur canım hayırlısı olsun inş haberdar edersin, ben adete bi kaç gün kala test yaparım diye düşünüyorum
Tamam canımAynen kuzum bizde hemen başladık hatta salı günü hsg çekildim o günün akşamı başladıkinşallah tutmuştur canım benim Birbirimizi haberdar edelim 2-3 gün kala yapalım testi♥
İnşallah canım hayırlısı olsun bizim içinTamam canımhayırlısı ile inş güzel haberler alırız ❤
Ben dayanamadım bata 9 gün kala yani dün erken gebelik testi yaptım maşallah hayatım gibi bembeyaz bir ekran çıktı yani negatif
İnsan sabredemiyor biliyorum ama seninkide çok erken olmuşBen dayanamadım bata 9 gün kala yani dün erken gebelik testi yaptım maşallah hayatım gibi bembeyaz bir ekran çıktı yani negatif
İnşallah erkendir çünkü çok üzülüyorumÇok erken en erken gösteren testler bile 6 gün kala gösteriyor diye biliyorum sizinkine 9 varmış az sabır.
İnşallah hamileyimdir canımİnsan sabredemiyor biliyorum ama seninkide çok erken olmuşmorelini bozma 5-6 gün sonra yap bence
İnşallh canım.allah hepimizin yüzüne gülsün inşİnşallah hamileyimdir canım
Çok erken yapmışsın ama canım bekle biraz daha öyle yap çıkmaması normalBen dayanamadım bata 9 gün kala yani dün erken gebelik testi yaptım maşallah hayatım gibi bembeyaz bir ekran çıktı yani negatif
Amin inşallah canımİnşallh canım.allah hepimizin yüzüne gülsün inş
İnşallah hamileyimdir canım
BURADA ERKENDEN GEBELİĞİNİ ÖĞRENENLER OLUYOR YA O YÜZDENDE HEVESLENİYORUM BİRAZ. AMA BUGÜN İTİBARİYLE 7 GÜN VAR ADETE ACAYİP REGL AĞRISI VAR SANIRIM GERÇEKTEN NEGATİFÇok erken yapmışsın ama canım bekle biraz daha öyle yap çıkmaması normal
9 GÜN ÖNCE TEST YAPAN BİRİ OLARAK SANA SABRET DİYECEK SON İNSAN BENİM SANIRIMBende hala adet olmadim, birşeyler varsada geç yumurtlama olduğu için geç çıkacak sabretmek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?