Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce yaptım bu testi. Dün çok belirgin çıkmıştı çizgi bugün neden bu kadar silik çıktı yaa
Canım dün yeterince koyuydu zaten bugün neden koyu olmasını bekliyorsun ki 2 gün koyu çıkması herkezde olmuyor genelde 1 gün oluyor çatlamış demekki bugün o yüzden silikleşmiş benim de öyle oldu Perşembe günü belirginde dün silikleşti bugün yapmadım test, bence sorun yok sen ilişkiye devam et.

Eklentiler

• 77B0CA0B-3A2F-44BE-AB03-72FEDC147C6D.jpeg
    77,3 KB · Görüntüleme: 23
Senin de öyleymiş canım normalmiş demek. Bugünü yarını değerlendiricem bakalımTutsa dün tutmuştur diye düşünüyorum

Bugün daha da koyulaşır diye bekledim canım ama demek ki yumurtlama günüm dünmüş yani 11.günmüş yumurtlama günüm

Senin de öyleymiş canım normalmiş demek. Bugünü yarını değerlendiricem bakalım❣❣Tutsa dün tutmuştur diye düşünüyorum
Aynen canım normal, Ben sadece o günü değerlendirdim ertesi gün olmadı inş tutmuştur ya bizim bir gün ara ile oldu yumurtlama benim perşembe senin cuma adet tarihin ne zaman, artık beklemek kaldı geriye inş hayırlısı olur canım

17 gün kaldı adetime canım daha var. Biz adetten sonra birkaç defa birlikte olduk.inşallah ikimizinki de tutmuştur bu sefer yaaDeğerlendir sende bu birkaç günü ne olur ne olmaz canım

17 gün kaldı adetime canım daha var. Biz adetten sonra birkaç defa birlikte olduk.inşallah ikimizinki de tutmuştur bu sefer yaaDeğerlendir sende bu birkaç günü ne olur ne olmaz canım
Adet tarihimizde aynı bizde adet bittikten sonra gün aşırı devam ettik inş tutmuştur canım hayırlısı olsun inş haberdar edersin, ben adete bi kaç gün kala test yaparım diye düşünüyorum

Adet tarihimizde aynı bizde adet bittikten sonra gün aşırı devam ettik inş tutmuştur canım hayırlısı olsun inş haberdar edersin, ben adete bi kaç gün kala test yaparım diye düşünüyorum
Aynen kuzum bizde hemen başladık hatta salı günü hsg çekildim o günün akşamı başladıkinşallah tutmuştur canım benimBirbirimizi haberdar edelim2-3 gün kala yapalım testi

Ben dayanamadım bata 9 gün kala yani dün erken gebelik testi yaptım maşallah hayatım gibi bembeyaz bir ekran çıktı yani negatif

Çok erken en erken gösteren testler bile 6 gün kala gösteriyor diye biliyorum sizinkine 9 varmış az sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…