- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Canım sağolsunn canımBende mıratech marka aldım 5 tanesini 30 TL ye, 1. Kutu bitti gittim 2 tane daha aldımşimdi okuyunca biz gerçekten pahalı almışız. Neyse inş bu ay tutar canım da bir daha almayız
Spermi az olan erkekler her gün ilişkiye girmemeli canım sperm birikip kendini toplaması için zamana ihtiyaç var o da bir ya da 2 gün. Senin elinde ovülasyon testi varsa 2 gün ara da verebilirsin eğer azsa sperm. Çok uzun ara vermek de iyi değil 5 gün gibi. O zmqn da sperm bekledikçe kalitesi düşüyo taze sperm gibi etkili olmuyo. Hastanede sperm testi için 3 gün önceden ilişkiye girmemiş ol diyor doktor. Çakşır otu diye konu açtım canım oku bi onu da dene istersenSelam canım, kesinlikle katılıyorum bu yöntemine bu ay bende böyle yapıyorum hemde ovulasyon testi yapıyorum. Kafama takılan bişey var bazıları 2 günde bir diyor her gece yada gün aşırı olması sperm kalitesini düşürüyormuş bunun için ne düşünüyorsun
Aynen öyle valla canımmCanım sağolsunn canımEn iyisi olsun. yeter ki bebişlerimiz olsun herşeye değer♥♥
Bilgi için çok saol canımSpermi az olan erkekler her gün ilişkiye girmemeli canım sperm birikip kendini toplaması için zamana ihtiyaç var o da bir ya da 2 gün. Senin elinde ovülasyon testi varsa 2 gün ara da verebilirsin eğer azsa sperm. Çok uzun ara vermek de iyi değil 5 gün gibi. O zmqn da sperm bekledikçe kalitesi düşüyo taze sperm gibi etkili olmuyo. Hastanede sperm testi için 3 gün önceden ilişkiye girmemiş ol diyor doktor. Çakşır otu diye konu açtım canım oku bi onu da dene istersen
Koyu gördüğün günü her gün de olsa yap canım yumurta hazırda bekliyor çünküBilgi için çok saol canımsperm testi henüz yaptırmadık bakalım bu ay ne sonuç alacağız ona göre haraket ederiz. Bişey daha soracağım şimdi benim bi gün ara ile gittiğim için 4 ünde 6 sında ilişkim oldu aslında 7 sinde olmucaktı ama ovulasın testinde koyu olunca çizgi 7 sin dede oldu Sence bugün de olmalı mı yoksa çok mu üst üste olur. Diğer konuyuda okuyacağım şimdi tşkler
Teşekkür ederim canımKoyu gördüğün günü her gün de olsa yap canım yumurta hazırda bekliyor çünkü
İnşallah canımmmAynen öyle valla canımm ❤Hayırlısı ile inş biran önce olur hepimizin
İşe yararsa mutlaka haber et canım. İnşallah bu ay olurTeşekkür ederim canım
Tabikiİşe yararsa mutlaka haber et canım. İnşallah bu ay olur
Hiç deme ya bu ay saldım her şeyi ilaç falan kullanmıyorum. Her hafta doktora gitmek zor geliyo ara verdim. Bitkisel kürleri yapıyorum. Zaten rahatsızlığım da yok o yüzden kürlere başladım. Bu ayki umudum incir ve çakşır suyu.Tabikiinş canım ya inş hepimizin olur zormuş böyle her ay beklemek
Olmuş canım kesin değerlendir hayırlı olsun hadi bakalımPik olmuş mu
Maşalaahhh hepsi yarasın inş aminnHiç deme ya bu ay saldım her şeyi ilaç falan kullanmıyorum. Her hafta doktora gitmek zor geliyo ara verdim. Bitkisel kürleri yapıyorum. Zaten rahatsızlığım da yok o yüzden kürlere başladım. Bu ayki umudum incir ve çakşır suyu.eşim de klomen kullanıyo doktoru vermiş sperm için bi de keçiboynuzu e vitamini saraçoğlu ne diyorsa hepsini yapıyorum bu ay
Amin canım inşallah sen de bu ay hamile kalırsın ve gerek kalmaz küre falanMaşalaahhh hepsi yarasın inş aminnben şuan hiç Bişey kullanmıyorum folikasit ve birkaç vitamin dışında , bu ay olmazsa saydıklarından bende yapayım. kafan rahatsa bakarsın bu ay olur ya rahat olmak lazım diyorlarya hayırlısı olsun inş canım
OlduPik olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?