- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Konuyu açtığınız çok iyi olmuş ben de merak ediyordum. Almayı düşünüyorum.Kızlarr bana önerebileceginiz ovulasyon testi markası varmıilk defa kullanacagım hangi markayı alacagımı bilemiyorum
Konuyu açtığınız çok iyi olmuş ben de merak ediyordum. Almayı düşünüyorum.
İnstagram kullanmıyorum canım ama üye olmadan da profili görürüm heralde gizli değilseİnnovatia var canım Instagramdan birgebenin günlüğü sayfasına bak anlarsın canım
Gizli değil canımİnstagram kullanmıyorum canım ama üye olmadan da profili görürüm heralde gizli değilse
Laboquick
İnnovita mı iyi diyosunBen innovita kullanmıştım. Laboquick kaset tipi kaset tipi testlerdede ne yazıkki bozuk çok çıkıyor. Ben memnun kaldım oldukça hassastı.
İnnovita mı iyi diyosun
Kaset testi cok kullandim ovulasyon hic dagilma vs olmamisti.Strip testler genel olarak iyi ama kaset tipi testlerde renk dağılma yapıyor oda kafa karıştırıyor. Strip test olarakta birtek innovitayı biliyorum ben.
Kaset testi cok kullandim ovulasyon hic dagilma vs olmamisti.
Arada bozuk cikiyor demekki.her markada illaki cikar tabiBen memnun kalamadım maalesef. Tercih meselesi. Strip testlerin daha hassas olduğunu düşünüyorum
Anladım canım sağolStrip testler genel olarak iyi ama kaset tipi testlerde renk dağılma yapıyor oda kafa karıştırıyor. Strip test olarakta birtek innovitayı biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?