- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Benimde 15 günüm var ama karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var acaba neden olabilirBURADA ERKENDEN GEBELİĞİNİ ÖĞRENENLER OLUYOR YA O YÜZDENDE HEVESLENİYORUM BİRAZ. AMA BUGÜN İTİBARİYLE 7 GÜN VAR ADETE ACAYİP REGL AĞRISI VAR SANIRIM GERÇEKTEN NEGATİF
Canım benim de yumurtlama günüm 11.gündü adetime 15 gün var ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda neden olabilirBende hala adet olmadim, birşeyler varsada geç yumurtlama olduğu için geç çıkacak sabretmek zorundayım
Belli olmaz canımBnm 1 gün var ama yok olsa ovulasyon takibimde belli olurdu heralde
Ayy inş yerleşme ağrısı falandırBenimde 15 günüm var ama karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var acaba neden olabilir
Erken değil mi canım yerleşme içinAyy inş yerleşme ağrısı falandırbenimde yumurtlamadan 2 gün sonra oldu öyle ağrı şuan yok bişey
9 GÜN ÖNCE TEST YAPAN BİRİ OLARAK SANA SABRET DİYECEK SON İNSAN BENİM SANIRIM
Canım benim de yumurtlama günüm 11.gündü adetime 15 gün var ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda neden olabilir
4 gün olduKaç gün oldu ki yumurtlama olali 5-7 gün olduysa yerleşme ağrısı olabilir ama olmadiysa o kadar başka birşeydir.
4 gün oldu
Evet Erken ya adet olamıcağı için direk öyle düşündüm ama cuma olmuştu dimi senin yumurtlamaErken değil mi canım yerleşme için
Umut yokBelli olmaz canım
Aynen canım kendimi dinlememeliyim bu kadar belim de ağrıyorDaha erken canım çoğu kişide yerleşme hissedilmez. Yanlış anlama ama kendini çok dinleme. Hsg çekindiğin için umudun daha fazla bu ay doğal olarak ama piskolojinin seni etkilemesine izin verme hatta hiç düşünmemeye çalış.
Evet canım cumaydı yumurtlamamEvet Erken ya adet olamıcağı için direk öyle düşündüm ama cuma olmuştu dimi senin yumurtlama
Öyle deme canım her zaman umut vardırUmut yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?