Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BURADA ERKENDEN GEBELİĞİNİ ÖĞRENENLER OLUYOR YA O YÜZDENDE HEVESLENİYORUM BİRAZ. AMA BUGÜN İTİBARİYLE 7 GÜN VAR ADETE ACAYİP REGL AĞRISI VAR SANIRIM GERÇEKTEN NEGATİF
Benimde 15 günüm var ama karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var acaba neden olabilir

Bende hala adet olmadim, birşeyler varsada geç yumurtlama olduğu için geç çıkacak sabretmek zorundayım
Canım benim de yumurtlama günüm 11.gündü adetime 15 gün var ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda neden olabilir

Canım benim de yumurtlama günüm 11.gündü adetime 15 gün var ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda neden olabilir

Kaç gün oldu ki yumurtlama olali 5-7 gün olduysa yerleşme ağrısı olabilir ama olmadiysa o kadar başka birşeydir.

Daha erken canım çoğu kişide yerleşme hissedilmez. Yanlış anlama ama kendini çok dinleme. Hsg çekindiğin için umudun daha fazla bu ay doğal olarak ama piskolojinin seni etkilemesine izin verme hatta hiç düşünmemeye çalış.

Aynen canım kendimi dinlememeliyim bu kadar belim de ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…