- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
-
Belirgin çizgi hiç çıkmamış canım ama hala yumurtlamadın mı, benim teslerim gibi seninkiler de. Devam et teste senKızlar merhaba bunlar benim testlerim. Değerlendirdiğim günler sağda, testiyaptığım saat ve tarih solda. ADETİMİN 10. GÜNÜ YAPMAYA BAŞLADIM TESTİ.Sizce hamilelik için umut varmı? Bizde sperm azlığı ve hız sorunu vardı 3 aydır promotil ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu eşim inşallah etki etmiştir. Değerlendirmeye devam etmelimiyim? Bu arada ben prodüktör ovulasyon testi kullandım net verdi çizgileri memnun kaldım
14. Yazan test belirgin gibi amaBelirgin çizgi hiç çıkmamış canım ama hala yumurtlamadın mı, benim teslerim gibi seninkiler de. Devam et teste sen
10 gün var bugün itibariyle canımkeske degerlendırseydın canım adetıne kac gün kaldı
canım 3-4 gün daha deneyin bence belki gec yumurtluyorsundur10 gün var bugün itibariyle canım
tren kaçmamıştır inşallah yacanım 3-4 gün daha deneyin bence belki gec yumurtluyorsundur
insallah canım üzülme belki tutar sen devam et testıne detren kaçmamıştır inşallah ya
Bence 14. Gün olmuş gayet belirgin ve sonra silikleşmiş, öncesinde ve sonrasında ilişki olmuş buda güzel hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsınKızlar merhaba bunlar benim testlerim. Değerlendirdiğim günler sağda, testiyaptığım saat ve tarih solda. ADETİMİN 10. GÜNÜ YAPMAYA BAŞLADIM TESTİ.Sizce hamilelik için umut varmı? Bizde sperm azlığı ve hız sorunu vardı 3 aydır promotil ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyordu eşim inşallah etki etmiştir. Değerlendirmeye devam etmelimiyim? Bu arada ben prodüktör ovulasyon testi kullandım net verdi çizgileri memnun kaldım
İnsallah arkadaşım inşallaaahhBence 14. Gün olmuş gayet belirgin ve sonra silikleşmiş, öncesinde ve sonrasında ilişki olmuş buda güzel hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın
Valla içmesen daha hayırlıydı cnm herkes 2 saat öncesi diyor vardır bildikleri ama buna rağmen çizgi gayet belirgin bence yumurtlama günü, yarında yapmaya devam et ilişkiyede devam et ben öyle yapıyorum dün koyuydu çizgi birazdan yapacağım test bugün nasıl diyeKızlar az önce yaptım ama su tükettim bi yarım saat öncesine çok susamıştım etkisi olurmu yanlış çıkmasında? İkinci çizgi düne göre çok belirgin yumurtluyor olabilirmiyim❣
Dünkü testine baktım şimdi düne göre çok daha belirgin bence o gün bugünValla içmesen daha hayırlıydı cnm herkes 2 saat öncesi diyor vardır bildikleri ama buna rağmen çizgi gayet belirgin bence yumurtlama günü, yarında yapmaya devam et ilişkiyede devam et ben öyle yapıyorum dün koyuydu çizgi birazdan yapacağım test bugün nasıl diye
Yarın daha belirgin olur diye düşünüyorum canım demek ki 12inci günde tam yumurtluyorumValla içmesen daha hayırlıydı cnm herkes 2 saat öncesi diyor vardır bildikleri ama buna rağmen çizgi gayet belirgin bence yumurtlama günü, yarında yapmaya devam et ilişkiyede devam et ben öyle yapıyorum dün koyuydu çizgi birazdan yapacağım test bugün nasıl diye
Ayy hayırlısı evet düne göre çok belirgin çıkmışDünkü testine baktım şimdi düne göre çok daha belirgin bence o gün bugün❤Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?