Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirgin çizgi hiç çıkmamış canım ama hala yumurtlamadın mı, benim teslerim gibi seninkiler de. Devam et teste sen

Belirgin çizgi hiç çıkmamış canım ama hala yumurtlamadın mı, benim teslerim gibi seninkiler de. Devam et teste sen
14. Yazan test belirgin gibi ama bir gebenin günlüğü var ya o arkadaş yardımcı oldu biraz yumurtan çatlamış falan dedi bende artık 16. yani son test günü değerlendirmedim. zaten testin kutusunda 7 tane vardı bitti yenisini alayım ozaman hemen

Kızlar az önce yaptım ama su tükettim bi yarım saat öncesine çok susamıştım etkisi olurmu yanlış çıkmasında? İkinci çizgi düne göre çok belirgin yumurtluyor olabilirmiyim

Eklentiler

• 971CF165-EEE4-4CF2-B5BA-C75B7516DF1B.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 48
Bence 14. Gün olmuş gayet belirgin ve sonra silikleşmiş, öncesinde ve sonrasında ilişki olmuş buda güzel hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın

Kızlar az önce yaptım ama su tükettim bi yarım saat öncesine çok susamıştım etkisi olurmu yanlış çıkmasında? İkinci çizgi düne göre çok belirgin yumurtluyor olabilirmiyim❣
Valla içmesen daha hayırlıydı cnm herkes 2 saat öncesi diyor vardır bildikleri ama buna rağmen çizgi gayet belirgin bence yumurtlama günü, yarında yapmaya devam et ilişkiyede devam et ben öyle yapıyorum dün koyuydu çizgi birazdan yapacağım test bugün nasıl diye

Dünkü testine baktım şimdi düne göre çok daha belirgin bence o gün bugün Hadi hayırlısı

Yarın daha belirgin olur diye düşünüyorum canım demek ki 12inci günde tam yumurtluyorum

Kızlar az önce yaptım bu testi. Dün çok belirgin çıkmıştı çizgi bugün neden bu kadar silik çıktı yaa

Eklentiler

• F1620F66-058C-4DF0-868A-DF577E815F1A.jpeg
    143,5 KB · Görüntüleme: 30
bugün akıntım da vardı yani dün de vardı bugün de devam ediyordu yumurtlama akıntısıydı testte mi bir bozukluk var sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…