Ovulasyon testi yardım lütfen

Benim bildiğim öyle canim.
Benimde 2gun cift cizgi çıktı sonra silikleşti. Ve cift cizgiden sonra 3gun pespese yapip bosluk bırakıp ertesi gunude degerlendirdim ve şükür hamile kaldım o ay.
Allah size bağışlasın inşallah. Sağlıkla kucağına al picos yok değil mi sende

Maalesef ovulasyon testi kesin olarak çatlayıp çatlamadığını göstermiyormuş. Yumurtanız oluşmuş ama çatlamamış olabilir ne yazık ki .. inşallah çatlamıştır
Geçen aydan bahsetmiyorum ya içime kurt düştü fe zaten adet oldum. Olmadı maalesef ama hani acaba çatlamadı mı diye düşünüyorum. Doktora da soracağım bunı bi. Allah tez zamanda nasip etsin hepimize. Kaç aydın yapıyorsun ovülasyon

Bu ay başladım daha bakalım. Adete 6 günüm var dün gebelik testi yaptım negatif hiç belirtim yok zaten.

Nasip canım benim de tüm belirtiler vardı ama adet oldum. Adetlerin düzenli mi bi sıkıntı yok inşallah

Evet 27 günde bir oluyorum hiç şaşmıyor. Dün akşam oturdum ağladım gebelik testinden sonra. Eşim de napıcağını şaşırdı, iyice saplantı haline getirdim çocuk işini. Allah bize de hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda.

Aslında tam da bununla ilgili bence canım. ben bir kalp durma sonucu kürtaj yaşadım. Oda hemen olmadı picos var bende 5 ay sonra mı ne olmuştu. tam artık gebelik testi bile yapmadım 1 hafta geçmesine rağmen zaten değilim dedim o zaman öğrendim. kafaya taktıkça stres yumurtalıklarımızı süt hormonumuzu özellikle etkiliyor. inan ben yumurtlama olayını bile bilmiyordum onda. ne kadar az takıp araştırma yaparsak aslında o kadar iyi. bence imkanın varsa iki günlük bir tatil yapın kafanı dağıtacak bişiler bul. Allah inşallah bize de nasip eder.

Ben de 10 yıl önce 8 cm çikolata kisti aldırdım sağ yumurtalığımdan. Yumurtalık zarar gördü diye yıllarca endişelendim; ama geçen gittiğim muayenede doktorum yumurtalığımda folikül gördü. Yine de çikolata kisti kısırlığa neden olabildiğinden çok korkuyorum. Aslında sebepsiz değil yani korkum. Böyle bir operasyon geçirmemiş olsam akışına bırakabilirdim belki...

Yarın farklı bir doktora gideceğim; çünkü doktorum 3 ay daha deneyin sonra olmazsa gelin dedi ama boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum. Belki tüplerim tıkalıdır, rahim filmine falan gerek olabilir. İnşallah, yaşım çok geçmeden anne olmak istiyorum Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebeler nasip etsin inşallah.

Sanırım 28 yaşındasın canım bende öyleyim. inşallah tez zamanda nasip olur bence farklı bi doktora gitmenin faydası var. ben de 3 doktora gittim biri pco gibisin dedi.biri yok dedi biri kesin öylesin dedi. biri polip var dedi biri yok dedi. tek bir yere takılmamak lazım bir kaç doktora görün fikir al bence. bende haftaya başka doktora gideceğim. sende bence hormonlara baktır filmini çek. sonrası Allahdan zaten.dua edelim bolca

Evet canım 28 yaşındayım. Ben yalnızca 1 doktora gidiyordum şimdiye dek, ama doktorum fazlasıyla rahat. Akışına bırakma taraftarı. Bense sorun varsa bilip ona göre yönlendirilmek istiyorum. Ki bence doğru olan da bu. Hormonlarıma falan hiç bakmadı doktorum, yalnızca folik asit verip yolladı.

Siz ne zamandır deniyorsunuz canım?

ben 17 aydır evliyim canım toplamda. benim ilk doktorumda maşallah dünya umrunda değil ona kalsa picosu öğrenmeyecektim. ben kendim hormonlar sonucu anladım saç dökülmesi vs sonraiki doktor da ben söylemeden picossun dedi. o yüzden mutlaka başka doktora görün. insanlar ne şartlarda hamile kalıyor yeter ki Rabbim ol desin çok stres yapma

Kızlar 4yillik evli 3yildan beri anne olmaya çalışan biri olan olaraktan ve eşimde 3.derece varikosel olması da cabası. 3 doktor gezdim normal yolla olmaz aşılama bile tutmaz direk tüp bebek dediler. Bizde yaşımızın 30 olması sebebi ile hemen denedik tabii. Sonuc kimyasal gebelik oluştu. Eşimle cocuk gibi nasıl ağladık biz biliriz birde Rabbim. Neyse dedik 2 3 ay kendimiz deneriz doktorumda 2ay dinlen rahim toparlansin dedi dondurulmuslari koyarız demisti.
Bu süre zarfinda ben cok yalvardim dua ettim Rabbime normal yolla nasip et Rabbim sen ol dersen oluverir ol emrine muhtacim diye. Ilk ay tutmadı tabii cunku adetim gec geldi yumurtlamayi tam yakalayamadim degerlendiremedik zaten dogru düzgünde.
2.ay ovulasyon testi aldım duzenli sekilde kullandim ve pik olduğu vakit esimde sorun olmasina ragmen değerlendirdik 3gun pespese bosluk birakip 1gun daha yapip bitirdik ayı. Günler gecti bende hicbir belirti yoktu psikolojik olarak cok kötü olmuştum. Eşimin içine doğmuş hamileyim diye defalarca yok mu belirti diye sorup duruyordu kizarak yok birsey sorma diyordum zaten canim sıkkın diye tersliyordum. Artık pes etmiştim bizim normal yolla olmayacak bebegimiz dondurulmuslari koyalim dedim esime konuş doktorla diye, cok üzüldü neden pes ettin hemen dedi 3senedir ugras bak olmuyor iste dedim. Adetime 10gun falan kalmıştı herhalden attim kafamdan herseyi adeti bekliyordum. Peki dedi konuştu doktorla adetin 2.gununu bekliyorduk doktora gitmek icin son 3gunum kalmıştı ki seytan mi durttu ne yapti test yapma fikri geldi aklıma dedim sen kaşındın kalk yap da gör negatifi rahatla hicbir belirtin yok otur ağla sonra. Neyse kalktım test yaptım bakıp da gören gözün kör olduğu bir silik çizgi çıktı inanamadım. Eşime desem mi bosuna heveslendirmesem mi diye aksama kadar yedim durdum kendimi dayanamadim dedim o da şaşırdı. Ertesi gun daha koyulasti derken adetim gecince gidip kan testi verdim ki hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun Rabbime.
Yani uzun lafin kısası asla belirti aramayin kizlar bende her ay bir dunya belirti yaşardım kesin hamileyim dedigim ama hepsi hüsrandı ve ne zaman kafamdan attim olmayacak dedim nasil oldu hicbir fikrim yok unuttum derken Rabbim ol emrini verdi bizim icin ve cok şükür su an 9haftalik hamileyim.
Duanızı ve sabrınızı daim edin kızlar öyle ki hic ummadığınız zamanda Rabbim mucizeyi veriyor size....
Sıkıntı stres yapmak en büyük etken bu duruma... hep derdim ki insanin kafasından atması ne mümkün bu kadar cok isterken nasil unutur diyordum insan ama inanin Rabbim dualarınızı karşılıksız bırakmıyor. Sadece cokca dua bolca sabırla bekleyin....
Rabbim tez vakitte hayırlı haber almanızı nasip etsin inşallah tüm isteyenlere....

Amin canım inşallah. Allah burda güzel haberlerimizi vermeyi de nasip etsin.
Günlerdir doktor araştırıyorum; çok zormuş gerçekten içine sinen doktoru bulabilmek.
Yarınki doktorum inşallah iyidir bakalım.

Allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin gerçekten çok mutlu oluyorum bçyle mutlu sonlarla. hayırlı bir evladın olur inşallah. Rabbimin büyüklüğünden sual olunmaz bize de sıra gelecek inşallah. olmazsa de Allah huzur versin ama işte evlatta güzel bir nimet. dua ediyorum valla. eşimde saolsun beni çok rahatlatıyor. böyle taktığın için olmuyor diyor :)

Amin canım inşallah. Allah burda güzel haberlerimizi vermeyi de nasip etsin.
Günlerdir doktor araştırıyorum; çok zormuş gerçekten içine sinen doktoru bulabilmek.
Yarınki doktorum inşallah iyidir bakalım.
nerde oturuyorsun sen belki öneride bulunurum. inşallah iyidir doktor da bol dua az stres :)

Sağol canım Allah razı olsun. Tez vakitte size de nasip etsin inşallah Rabbim.
Inan hamilelik oncesi cok zor surec hamilelik bambaska zor bir süreç. Rabbim sağlıkla hayırla herkese nasip etsin inşallah.
Bizde tam tersi olmuştu ben eşime destek oluyordum sorunu olduğu icin bazende o bana ama cok şükür ki nasip etti Rabbim.
Cok zor biliyorum ama rahat olmaya çalışın canım cok takıntı yapınca olacağı varsada olmuyor gercekten.

inşallah olur canım hayırlısı demek den başka yapacak bişi yok malesef.

Ne kadar güzel yazmışsınız. Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim reglime de dün 1 hafta kala test yaptım negatif. Oturdum ağladım 1 saat. Bütün evlenen arkadaşlarımın ya bebeği oldu ya hamileler. Kendimi eksik, yetersiz gibi hissediyorum.
Bizi birbirimizden başka kimse anlamıyor maalesef.

Allah hepimize tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…