• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yardım lütfen

DYWP6l.jpg

Merhaba Hanimlar, bana yardimci olurmusunuz. Ovulasyon testi yaptim yumurtlamam oldumu olmadimi anlamiş degilim.
1 Test 16.02
2 Test 17.02
3 Test 18.02

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.
Ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum muhtemelen yumurtlama günümü kaçırıyorum.6 aydır deniyorum.Önereceğiniz bir marka var mı?

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.
Ovülasyon testi kullanmayı düşünüyorum muhtemelen yumurtlama günümü kaçırıyorum.6 aydır deniyorum.Önereceğiniz bir marka var mı?
BEN laboqucık kullanıyorum canım brnde bu ay basladım kullanmaya

BEN laboqucık kullanıyorum canım brnde bu ay basladım kullanmaya
O kadar çok marka varki olumlu olarak innovita kullananlar var periyodumun 3. günü günüm geçmeden başlayayım istiyorum zaten böyle bi test olduğunu öğreneli iki gün oldu ama çok arada kaldım

O kadar çok marka varki olumlu olarak innovita kullananlar var periyodumun 3. günü günüm geçmeden başlayayım istiyorum zaten böyle bi test olduğunu öğreneli iki gün oldu ama çok arada kaldım
Yumurtlama gunlerın degısıyorsa kullanmanı onerırım zıra bazen erken bazen gec yumurtlayabılıyoruz

Siz hemen periyot ertesi mi başladınız?
Yok. Canım takvımde 31ekım gosterıyordu denemek ıcın bı yaoayım dedım dgrumu dıe baktımkı ovulasyonda sılık eyvah kacırdımmdedım neyse burdakı arkadaslar yap devam et dedı..yaoptım 3kasımda ıkısıde kopkoyu oldu

Back