- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi pineapple2
-
Merhaba, yumurta oluşmuş çatlama olmak üzere. Ne zaman olacağını bilmediğiniz için arada test yaparak kontrol etmeye devam edin silikleşmeye başlaması çatlama olduğunun göstergesi. Bu akşamı da silikleşmeye başladığı zamanı da değerlendirin. Hayırlısı olsunŞimdi tekrar yaptım
Merhaba, yumurta oluşmuş çatlama olmak üzere. Ne zaman olacağını bilmediğiniz için arada test yaparak kontrol etmeye devam edin silikleşmeye başlaması çatlama olduğunun göstergesi. Bu akşamı da silikleşmeye başladığı zamanı da değerlendirin. Hayırlısı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza
Bugün kasıklarımda sancı var ve akıntım olduğunu hissediyorum sanırım çatlıyorbu akşamı değerlendirelim bakalım
Akşam tekrar yapacağım ovulasyon testini.
Çok geceyi bekleme değerlendirmek için çatlamadan önce içeride sperm olması daha etkili inşallah bu ay güzel haberler alırsın
Dün gece birlikte olmuştuk belki içerde hala vardırmaalesef işten dolayı ancak 22:00 gibi eve geçebilicez bugün inşallah isteyen herkesin tez zamanda kucakları dolsun
İlk defa bu ay bu kadar yakından takip ediyorum o yüzden baya stres yaptım maalesef insanın elinde olmuyorSüper o zaman mutlaka vardır içeride.. o zaman istediğin zaman değerlendir.. yarına bile sarkabilir.
Hiç stres yapma olacağı varsa her türlü oluyor
İlk defa bu ay bu kadar yakından takip ediyorum o yüzden baya stres yaptım maalesef insanın elinde olmuyorİçime su serptin çok sağol canım. Bu akşamı değerlendirelim biz :)
Bilmem mi.. aylardır bu stresi yaşıyorum. Ama bizlerin en büyük düşmanı stres her doktor aynısı söylüyor kafandan çıkar fakat olmuyor.
Yeni başladıysan sana tavsiyem çok fazla araştırma yapma, bu konuda çok fazla konu okuma. İnsan psikolojik olarak çok etkileniyor ve çöküyor.
İnşallah Allah'm inşallah bu ay güzel haberlerini bizimle paylaşmanı nasip eder..
Rabbim nasip ederse tutar canım çatlama başladığında zaten tam zamanıdır yumurta 24 saat gibi bir süre yaşıyor en fazla dün akşamı değerlendirdiyseniz şansınız yüksek bu akşamı da değerlendirin her ihtimale karşı derimKızlar şimdi bir test daha yaptım. T çizgisinin renginde bariz bir açılma var, c çizgisiyle aynı tonda değil artık. Çatlama olmuş mu oluyor mu acaba? Öğlen saat 2 gibi kasıklarımda gerginlik vardı baya. Bu geceyi değerlendireceğiz tutar mı kii
Çatlama olmus bugun dahil önünüzdeki 3 günü değerlendirin . Hata 1 gunde sabah yaparsanız daha iyi olur .Kızlar şimdi bir test daha yaptım. T çizgisinin renginde bariz bir açılma var, c çizgisiyle aynı tonda değil artık. Çatlama olmuş mu oluyor mu acaba? Öğlen saat 2 gibi kasıklarımda gerginlik vardı baya. Bu geceyi değerlendireceğiz tutar mı kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?