Ovulasyon testi yardım lütfen

pineapple2

Canım kızım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
1.022
1.730
133
Kızlar merhaba. 3 aydır çocuk istiyoruz; bu ay doktorum iki yumurtalığımda da foliküllerimi gördü. Ben de sağlama almak için ovulasyon testi denemek istedim. 26-27 günde bir regl oluyorum. SAT 1 Şubat. Dün akşam test yaptım fotosunu paylaşıyorum. Dün akşamı değerlendirdik; bu akşamı da değerlendiricez. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi koyuluğu yeterli mi yumurtlama olmak üzere mi? Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• D2D12499-EF42-4FAD-9349-419DDA26AD26.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 256
Şimdi tekrar yaptım

Eklentiler

• 97BB49B0-6F6A-4A0F-8C85-FB626372C887.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 211
Şimdi tekrar yaptım
Merhaba, yumurta oluşmuş çatlama olmak üzere. Ne zaman olacağını bilmediğiniz için arada test yaparak kontrol etmeye devam edin silikleşmeye başlaması çatlama olduğunun göstergesi. Bu akşamı da silikleşmeye başladığı zamanı da değerlendirin. Hayırlısı olsun

Cevabınız için çok teşekkür ederim dün akşam ilk kez yapmıştım acaba geç mi kaldım daha önceden mi yumurtlamıştım diye kafamda sorular dönüyor pozitif kalması normal mi acaba, silikleşmeden böylece kalırsa ne demek oluyor?

Canim yumurtlaman olmuş çatlaması kalmış sadece. 3gun pespese degerlendirmenizi oneririm sonra 1gun ara verip tekrar degerlendirin.
Esimde varikosel olmasina ragmen biz böyle yaptik ve cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Insallah ay sonuna hayirli haber alirsin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, darısı başımıza
Bugün kasıklarımda sancı var ve akıntım olduğunu hissediyorum sanırım çatlıyor bu akşamı değerlendirelim bakalım
Akşam tekrar yapacağım ovulasyon testini.

Çok geceyi bekleme değerlendirmek için çatlamadan önce içeride sperm olması daha etkili inşallah bu ay güzel haberler alırsın

Çok geceyi bekleme değerlendirmek için çatlamadan önce içeride sperm olması daha etkili inşallah bu ay güzel haberler alırsın

Dün gece birlikte olmuştuk belki içerde hala vardır maalesef işten dolayı ancak 22:00 gibi eve geçebilicez bugün inşallah isteyen herkesin tez zamanda kucakları dolsun

Dün gece birlikte olmuştuk belki içerde hala vardır maalesef işten dolayı ancak 22:00 gibi eve geçebilicez bugün inşallah isteyen herkesin tez zamanda kucakları dolsun

Süper o zaman mutlaka vardır içeride.. o zaman istediğin zaman değerlendir.. yarına bile sarkabilir.
Hiç stres yapma olacağı varsa her türlü oluyor

Süper o zaman mutlaka vardır içeride.. o zaman istediğin zaman değerlendir.. yarına bile sarkabilir.
Hiç stres yapma olacağı varsa her türlü oluyor
İlk defa bu ay bu kadar yakından takip ediyorum o yüzden baya stres yaptım maalesef insanın elinde olmuyor İçime su serptin çok sağol canım. Bu akşamı değerlendirelim biz :)

İlk defa bu ay bu kadar yakından takip ediyorum o yüzden baya stres yaptım maalesef insanın elinde olmuyor İçime su serptin çok sağol canım. Bu akşamı değerlendirelim biz :)

Bilmem mi.. aylardır bu stresi yaşıyorum. Ama bizlerin en büyük düşmanı stres her doktor aynısı söylüyor kafandan çıkar fakat olmuyor.
Yeni başladıysan sana tavsiyem çok fazla araştırma yapma, bu konuda çok fazla konu okuma. İnsan psikolojik olarak çok etkileniyor ve çöküyor.
İnşallah Allah'm inşallah bu ay güzel haberlerini bizimle paylaşmanı nasip eder..

Amiin inşallah. İnternette o kadar bilgi karmaşası var ki sabahtan beri okuyorum kafam allak bullak oldu. Senin ne kadar oldu?

Sağol canım Allah razı olsun.
Sakin ama sakın stres yapma kendini sıkma evvel stres en büyük düşman canım çünkü.
Sen tedbirni al takdir Rabbimin biz ne yaparsak yapalım Rabbimin ol emrine bağlıyız. Insallah sizede bu ay ol emrini verir.

Yumurtlama olmak üzere belki oldu bile dünü değerlendirdiyseniz peşpeşe 2 gün daha değerlendirin sonra gün aşırı devam edersiniz yüksek ihtimal 1-2 güne çatlar hafif silikleşmeye başladığında çatladığını gösteriyor

Kızlar şimdi bir test daha yaptım. T çizgisinin renginde bariz bir açılma var, c çizgisiyle aynı tonda değil artık. Çatlama olmuş mu oluyor mu acaba? Öğlen saat 2 gibi kasıklarımda gerginlik vardı baya. Bu geceyi değerlendireceğiz tutar mı kii

Eklentiler

• ED410F0E-F1A8-4372-9AB2-6BDD66FB315B.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 86
Rabbim nasip ederse neden tutmasin canım.
Insallah gonlune gore olur ay sknu hayırlı haber alirsin.

Rabbim nasip ederse tutar canım çatlama başladığında zaten tam zamanıdır yumurta 24 saat gibi bir süre yaşıyor en fazla dün akşamı değerlendirdiyseniz şansınız yüksek bu akşamı da değerlendirin her ihtimale karşı derim yumurtlama olduğunda zaten hafif kasıklarda gerginlik ağrı olur normaldiryumurtlama ve çatlama aynı şey aslında o koyulaşma yumurtlama olduğunu gösteriyor silikleştiğinde de yumurtlama olmaya başlıyor yani tüplerden salınıyor yumurta ama çatlayıp çatlamadığını Rabbim bilir

Çatlama olmus bugun dahil önünüzdeki 3 günü değerlendirin . Hata 1 gunde sabah yaparsanız daha iyi olur .
İnşallah evladın tutunur

Cevaplarınız için tek tek hepinize teşekkür ederim Her ihtimale karşı 2-3 gün daha değerlendireceğiz. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur bana da... Çok umudum yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…