- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
- Konu Sahibi pineapple2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ya pozitif ya da yeni çatlamış yumurtan değerlendirmenizi öneririm bu geceyle beraber yarın geceyiMerhaba kızlar buda benim ovulasyon testim ilk defa bukadar koyu T çizgisi sizce pozitifmi
Ayy inşallah canım ya valla burası bana moral oluyo normaldede hep okuyodum yeni yorum yapmaya başladım Allah evlat isteyen herkese versinevet canım ya pozitif ya da yeni çatlamış yumurtan değerlendirmenizi öneririm bu geceyle beraber yarın geceyi
Merhaba kızlar buda benim ovulasyon testim ilk defa bukadar koyu T çizgisi sizce pozitifmi
İnşallah canım Allah isteyen herkese versinEvet pozitif bu akşamı yarını ve sonraki günü mutlaka değerlendirin. İnşallah Allah nasip eder
Yumurtlama olmamış bence dahaEki Görüntüle 2236434 Merhaba benimde testlerime bakar mısınız.Ocak 8 de adetim başladı ve 7 şubata kadar devam etti.7-8 şubatta ilişki oldu bat ne zaman bilmiyorum
Pozitif değil gibi benimde ilk yaptıgımda öyleydi ama yumurtlama demek değil. Daha koyu olması lazım bu ayki yumurtlama testimi atarım istersnizMerhaba kızlar buda benim ovulasyon testim ilk defa bukadar koyu T çizgisi sizce pozitifmi
Bende pco var ondan olabilir mi acaba .Zaten olmazsa isterim tabikiPozitif değil gibi benimde ilk yaptıgımda öyleydi ama yumurtlama demek değil. Daha koyu olması lazım bu ayki yumurtlama testimi atarım istersniz
Bndede pco var gecen ay yumrtlamam olmadı bu ay oldu 12.gün[/QUOTE
Ya benim bu kadar koyu olmadı ama bu akşamkide bu dün akşamkine göre daha koyu
Aynen canım öyle yapcam cevabın için sağolYarında yap belki yarın daha koyu olur ama bugunüde değerlendir nolur nolmaz
Rica ederim yine takıldıgın bişey olursa sorabilirsinAynen canım öyle yapcam cevabın için sağol![]()
Ben şimdi şunu merak ediyorum anladığım kadarıyla biliyorsunuz. Pil olmadı çayladıpı anlamına gelmiyor mu. Yani silikleşince ertesi gün çatlamış olmuyor muCanim yumurtlaman olmuş çatlaması kalmış sadece. 3gun pespese degerlendirmenizi oneririm sonra 1gun ara verip tekrar degerlendirin.
Esimde varikosel olmasina ragmen biz böyle yaptik ve cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Insallah ay sonuna hayirli haber alirsin
Tam pik olunca yumurta oluşmuş oluyor ve 24 saat icinde çatlayacaktır. Ertesi gün de hemen hemen ayni koyulukta olabilir ya da siliklesmeye başlaya bilir. Siliklesme olduğu vakit çatlamış oluyor yumurta.Ben şimdi şunu merak ediyorum anladığım kadarıyla biliyorsunuz. Pil olmadı çayladıpı anlamına gelmiyor mu. Yani silikleşince ertesi gün çatlamış olmuyor mu
Benim iki gün üst üste koyu idi o iki gün Den sonraki gün silikleşti bu kesin öatlama anlamında değil mi bende çünkü picos varTam pik olunca yumurta oluşmuş oluyor ve 24 saat icinde çatlayacaktır. Ertesi gün de hemen hemen ayni koyulukta olabilir ya da siliklesmeye başlaya bilir. Siliklesme olduğu vakit çatlamış oluyor yumurta.
Benim iki gün üst üste koyu idi o iki gün Den sonraki gün silikleşti bu kesin öatlama anlamında değil mi bende çünkü picos var
Benim iki gün üst üste koyu idi o iki gün Den sonraki gün silikleşti bu kesin öatlama anlamında değil mi bende çünkü picos var