• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yardım lütfen

Bu da az önceki ovulasyon testim. Bu akşamı da değerlendiricez. Allahım bana da nasip etsin inşallah :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba kızlar buda benim ovulasyon testim ilk defa bukadar koyu T çizgisi sizce pozitifmi

Eklentiler

• 7C063F34-9C96-4BD3-BD2B-60450A7EE3A5.jpeg
    7C063F34-9C96-4BD3-BD2B-60450A7EE3A5.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 76
C5C1C1C9-5EED-4D32-B35B-574652B5DF24.jpeg Merhaba benimde testlerime bakar mısınız.Ocak 8 de adetim başladı ve 7 şubata kadar devam etti.7-8 şubatta ilişki oldu bat ne zaman bilmiyorum

Bndede pco var gecen ay yumrtlamam olmadı bu ay oldu 12.gün

Eklentiler

• IMG_20190203_130555.jpg
    IMG_20190203_130555.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 58
Canim yumurtlaman olmuş çatlaması kalmış sadece. 3gun pespese degerlendirmenizi oneririm sonra 1gun ara verip tekrar degerlendirin.
Esimde varikosel olmasina ragmen biz böyle yaptik ve cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Insallah ay sonuna hayirli haber alirsin
Ben şimdi şunu merak ediyorum anladığım kadarıyla biliyorsunuz. Pil olmadı çayladıpı anlamına gelmiyor mu. Yani silikleşince ertesi gün çatlamış olmuyor mu

Ben şimdi şunu merak ediyorum anladığım kadarıyla biliyorsunuz. Pil olmadı çayladıpı anlamına gelmiyor mu. Yani silikleşince ertesi gün çatlamış olmuyor mu
Tam pik olunca yumurta oluşmuş oluyor ve 24 saat icinde çatlayacaktır. Ertesi gün de hemen hemen ayni koyulukta olabilir ya da siliklesmeye başlaya bilir. Siliklesme olduğu vakit çatlamış oluyor yumurta.

Tam pik olunca yumurta oluşmuş oluyor ve 24 saat icinde çatlayacaktır. Ertesi gün de hemen hemen ayni koyulukta olabilir ya da siliklesmeye başlaya bilir. Siliklesme olduğu vakit çatlamış oluyor yumurta.
Benim iki gün üst üste koyu idi o iki gün Den sonraki gün silikleşti bu kesin öatlama anlamında değil mi bende çünkü picos var

Benim iki gün üst üste koyu idi o iki gün Den sonraki gün silikleşti bu kesin öatlama anlamında değil mi bende çünkü picos var

Maalesef ovulasyon testi kesin olarak çatlayıp çatlamadığını göstermiyormuş. Yumurtanız oluşmuş ama çatlamamış olabilir ne yazık ki .. inşallah çatlamıştır

Benim bildiğim öyle canim.
Benimde 2gun cift cizgi çıktı sonra silikleşti. Ve cift cizgiden sonra 3gun pespese yapip bosluk bırakıp ertesi gunude degerlendirdim ve şükür hamile kaldım o ay.

Back