• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardim lutfen:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun 15. gundeyım canım .. 12. gunden berı aksamları yapmaya basladım hep sılıktı dun ılk defa attıgım resımdekı gıbı koyu yakalayınca sabah aksam yapayım dedım daha koyu olacak ümidindeydım ama ıyıce sılık cıktı moralım bozuldu valla :KK43:
adet döngün kaç canım _ benim mesela 33-34 günde bir 6 gün sürüyo ve ovulasyonu 18, ve 19. günlerde yakaladım

adet döngün kaç canım _ benim mesela 33-34 günde bir 6 gün sürüyo ve ovulasyonu 18, ve 19. günlerde yakaladım

son 3 ayım 29,26,30 canım tahmınlerıme gore bu gunlerde olması gerekir dıye dusunuyordum degılmıs demek kı moralım felaket bozuldu kendımı su an yumurtlamıyormusum gıbı hıssedıyorum :(

son 3 ayım 29,26,30 canım tahmınlerıme gore bu gunlerde olması gerekir dıye dusunuyordum degılmıs demek kı moralım felaket bozuldu kendımı su an yumurtlamıyormusum gıbı hıssedıyorum :KK43:
canım yumurtlama genellikle adetten 14 gün önce falan oluyor

kızlar bende şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ve iyice silikleşmiş artık. sanırım bundan sonra teste devam etmeme gerek yok değil mi adete kadar ?

Kızlar şok geciriyorum resmen suan bugün adet sonrası 21. Gün ovulasyon testi damlatır damlatmaz cıktı ve hic görmedim derecede koyu cıktı normalde 13. ve 15. Gün koyuydu ve siliklesmisti degerlendirmistim ilk defa bu ay yaptıgım icin kontrol amaclı teste devam ediyodum simdi bu ne demek yine mi yumurtlama olcak kızlar korkuyorum ne oluyo ilk beş dakikada nerdeyse T cizgisi C den koyu oldu Allah aşkına bilgililer yardım edin ne oluyo :(

Eklentiler

• 20180107_213457.jpg
    20180107_213457.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar şok geciriyorum resmen suan bugün adet sonrası 21. Gün ovulasyon testi damlatır damlatmaz cıktı ve hic görmedim derecede koyu cıktı normalde 13. ve 15. Gün koyuydu ve siliklesmisti degerlendirmistim ilk defa bu ay yaptıgım icin kontrol amaclı teste devam ediyodum simdi bu ne demek yine mi yumurtlama olcak kızlar korkuyorum ne oluyo ilk beş dakikada nerdeyse T cizgisi C den koyu oldu Allah aşkına bilgililer yardım edin ne oluyo :KK43:
gebe olabilirsin canım :)

Insallah canım yaa bi iki gün daha sabredip kan testi yaptırcam adete 10 gün kaldı insallah onun belirtisidir :)
inşallah canımmmm :) benimde BAT'a 10-11 gün var dün ilk defa 1-2 defa iğne batması gibi oldu kasıklarıma sonra geçti birde akıntım oldu. inşallah hamileyizdir :)

Bel agrısı beyaz arada sarımsı akıntı falan var kasıklarda batma kasınma gbi biseyler oluyo ya hadi hayırlısı :)
canım bende aynı durumdayım :) Bat'a 10-11 gün var bende de dün ilk defa kaıskta batma oldu 1-2 sefer sonra geçti birde akıntım var bazen beyaz katı gibi bazen sarı gibi inşallah hamileyizdir yaa :)

Bu aksam ki ovu testi canm yine pozitif

Eklentiler

• 20180108_221200.jpg
    20180108_221200.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 26
evet canım bariz bir şekilde pozitif çıkmış ya hamilesin ya da ayda 2 defa yumurtluyorda olabilirsin öyle birşey varmış sanırım ama bence kanda gebelik tetsi yaptır canım
Kuzum yumurtluyorum yine desem o yumurta akı gibi olan akıntım yok aksine kokusuz sarı akıntım var hatta beyaz tortulu kasık agrısı vardı bugün kasık birlesim yeri ağrıyo anlayamadım ki

Kuzum yumurtluyorum yine desem o yumurta akı gibi olan akıntım yok aksine kokusuz sarı akıntım var hatta beyaz tortulu kasık agrısı vardı bugün kasık birlesim yeri ağrıyo anlayamadım ki
Canım bazen yumurtlama esnasında sıvı idrar gibi akıntı olurmuş kokusuz sonrasında süt kesiği gibi olurmuş (ayda 2 kez yumurtluyorsanız) benim 28 şnde akıntım oldu 2 sinde idrar gibi akıntım oldu 2 sefer yumurtladım değerlendirdik aMa bakalım kısmet adetine ne kadar var?

canım 2 defa yumurtluyorsan çok şanlısın bebek ihtimalin dah yükselir.

ama bence bir kanda gebelik yaptı istersen

Canım bazen yumurtlama esnasında sıvı idrar gibi akıntı olurmuş kokusuz sonrasında süt kesiği gibi olurmuş (ayda 2 kez yumurtluyorsanız) benim 28 şnde akıntım oldu 2 sinde idrar gibi akıntım oldu 2 sefer yumurtladım değerlendirdik aMa bakalım kısmet adetine ne kadar var?
O zaman bu aksam da ovu testi yapıyım siliklesme basladıysa bu aksam da degerlendiriyim dediklerini bilmiyordum canım gönlüm tabi gebelikten yana ama belki 2. kez yumurtluyorumdur deneyelim bakalım Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder insallah isteyen herkese

Back