Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bu da bugünkü ovulasyon testim neden böyle oluyor anlayamadım sıvı alımınada dikkat etmeden yaptım hemde

Evet canim 4e gidiyor cok istiyor bende kararsizim ama karunmadigimiza gore istiyorum:))
Yeni istedik gecen eylulden beri mayista kurtajim var iste 3 ay falan korunduk 3 aydir da deniyoruz..
Merhaba canım nasılsın, aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk .. :) bende beklemedeyim hala. 3 ay bende korunmuştum eylülde ilk denemede tuttu ama kimyasal oldu .. bıraktım sonra bende yumurtlamaya falan bakmadım tutturamadık zaten ayda 1 ilişkiyle zaten mucize oluyor o da olmuştu da kürtaj olmak zorunda kalmıştım .. şimdi bu ay ilk kez kararlı oldum. Adam akıllı ilk kez denicem incir.ceviz falan yiyorum eşime de keçiboynuzu kürü. Dün regl oldum zaten. 26gün periyot. Buraya paylaşayım bende ovulasyon testleri çünkü hiç anlamoyorum ben :) oğlan martta 3 yaşına girecek. Nasıl olsa hemen olmuyor işte bari 4 yaşına kadar bir kardeşi gelir diyorum şimdi de :)) kısmette varsa tabii .. dr a gittim geçen ay herşey yolundaydı smear da yaptırdım. Hayırlısı artık haftaya ovulasyon testlere başlarım 8.günden itibaren, ben erken yumurtluyorum heraşde de bakalım .. çok uzun oldu ya kusura bakmayın :)

Kızlar lütfen yardımcı olabilir misiniz 1 aralıkta regl oldum pcos ve regl düzensiz onu testine 12 aralıkta başladım fakat sonuç oldukça kafa karıştırıcı bakıp yorumlayabilir misiniz çok sevinirim ayın 14 ünde 1 saat arayla 2 test yaptım ilki hatalı gibi geldi bana çünkü

Eklentiler

• 43DF789D-7AB8-4A59-B7BC-440B92E04F72.webp
    36 KB · Görüntüleme: 44
  • A52EECA3-B64B-4DD7-8C0E-3EDC641932D5.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 46
Daha yumurtlama olmamış gibi duruyor ama bugünkü koyu çıkmış bugünden değerlendirmeye başlayın derim yarın büyük ihtimalle daha koyu çıkar ve koyulaşmaya başladığında günde iki kere yapmanızda fayda var sabah pik olmayan test akşamına olabiliyor

Cevabın için teşekkür ederim :) Bana ayın 13 de çok koyu gibi geldi ve sanırım lh da dalgalanma var ve malesef bugünü değerlendiremeyrcdğim il dışındayım umarım yumurtlama bugun olmamıştır

Cevabın için teşekkür ederim :) Bana ayın 13 de çok koyu gibi geldi ve sanırım lh da dalgalanma var ve malesef bugünü değerlendiremeyrcdğim il dışındayım umarım yumurtlama bugun olmamıştır
Rica ederim :) Rabbim gönlüne göre versin inşaallah

Gunaydin arkadaslar buraya sadece test paylasip fikir almak icin gelmiyorum dertlesmekte istiyorum herkes ayni dertte BEBEKBen 36 yasindayim oglum var cok şukur Allah hic olmayanada nasip etsin ama kardes aşkiyla yanip tutusuyor oglum ve ara ara agliyor.10 yasinda oglum 1.5?sene once kurtaj oldum simdide hic korunmuyoruz ama nerden baksaniz 4 sene oldu 2. Cocugu istiyeli 1 sene esim goreve gitti onun oncesinde kurtaj oldum falan yani hala olmadi.Cok strese giriyorum biktim milletin hani 2. Nerde yokmu ne bekliyosunuz gibi laflarindan.

Günaydın son durum bu yapmaya devam edeyim mi 11 günüm var

Eklentiler

• 20181219_100705.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…