- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Evet canim 4e gidiyor cok istiyor bende kararsizim ama karunmadigimiza gore istiyorum:))Kızın 9 yaşındaydı dimi?
Hiç 9 senedir baya bi uğraştınız mı, yoksa yeni mi düşünüyorsunuz?
Inşallah dizeriz art arda
ay inşallah vardır:))Merhaba hanimlar size birsey sormak istiyorum ovulasyon testi almistim bayada vardi gebelik dusunuyorum ama hic kullanmadim gebelik icin ocak ve sonrasi icin dusundugumden kullanmamistim fakat normalde 28 gunde bir regly oluyorum fakat bu sefer henuz olmadim belki ici uc gun gecikir diye dusunuyorum bugun ovulaston testi ile gebelik anlasiliyor diye birkac yerde okudum yapayim dedim yaptim testi t cizgisi testi yaparken hemen kopkoyu cikti c cizgisi yaninda soluk kaldi acaba gebelik olma ihtimali varmidir diye size sormak istedim.
Yaa blyrum canım ama yaşım geciyorKız daha 3 ay mı denedin valaa bunu 1 yıldır bebek bekleyenlerin yanında deme seni terlikle kovalarlar :):)
bence var yaa... bariz fark var istenilen pik gibi.. akşam bir daha yapar mısın bakalım nasıl çıkacak?Gebelik testi elimde yok sadece acaba diyerek yapmak istedim boyle t c ye gore cok koyu cikinca sasirdim Eki Görüntüle 2216640
Aksama bir daha yapicam ozaman bakalim aynisimi cikicak heyecanlandim tesekkurler cevap icin.bence var yaa... bariz fark var istenilen pik gibi.. akşam bir daha yapar mısın bakalım nasıl çıkacak?
valla ben de heyecanlandım ne kadar hasretsek çift çizgiye.. :)Aksama bir daha yapicam ozaman bakalim aynisimi cikicak heyecanlandim tesekkurler cevap icin.
Diger testide atarim bakalim herseyin hayirlisi dogru cikarsa ovulasyonla da gebelik belli oluyor derim kendi adima.valla ben de heyecanlandım ne kadar hasretsek çift çizgiye.. :)
27 yaş geçmiş bir yaş mı :) saçmalama yaaa herkesin bir zamanı var hayırlısıyla olsun dua et bol bolYaa blyrum canım ama yaşım geciyorbazı nedenlerden ertelemek zorunda kalmıştım 27 yaşına geldim haklisin 3 ay çok erken ama cevremde ilk ayda hamile olanları görünce
aynen aynen biz de gözlerimizle görmüş oluruz var mı yok mu?Diger testide atarim bakalim herseyin hayirlisi dogru cikarsa ovulasyonla da gebelik belli oluyor derim kendi adima.
Ediyorum canım etmezmiyim hiç elbette ama insan üzülüyor be canım ister istemez elde değil valla bak27 yaş geçmiş bir yaş mı :) saçmalama yaaa herkesin bir zamanı var hayırlısıyla olsun dua et bol bol
Olabilir yarin da onemli tabi devam et bence teste.Kızlar sizce pik mi
Ne değişik test ben bunları anlamıcam die korkuyorum kağıttan mi markası neKızlar sizce pik mi
Bu test inanılmaz şekilde pozitif bence büyük ihtimalle gebelik var en kısa sürede gebelik testi yapın derimGebelik testi elimde yok sadece acaba diyerek yapmak istedim boyle t c ye gore cok koyu cikinca sasirdim Eki Görüntüle 2216640
Hayırlı akşamlar canımmHayırlı akşamlar bayanlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?