Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devam edecegim denemeye bakalım o günleri de değerlendirdik zaten olursa olur
Sen yinede takip et. Aman canim bu cocugu olan herkes ovulasyon testi mi yapiyor o gunleri denk getirerekmi sanki yapiyorlar rabbim kismet etsin insallah
Devam edecegim denemeye bakalım o günleri de değerlendirdik zaten olursa olur

Sizi çok iyi anlıyorum benimde durumum size benzer oğlum 4 yaşında ama 1. Çocuğunu benden sonra doğuranlar 2. Doğurup büyüttüler bile ve etraftaki insanlarla kıyaslanmaktan nefret ediyorum bizde 3. Yıldır ikinciyi istiyoruz birde düşüğüm oldu. Kürtajdan sonra muayene oldunuz mu hiç?

İnşallah bakalım zaten ilk gebelik aklımda bile yoktu olduğunda doğru
Bende kimyasal gebelik gecirdim ve adetten sonra sadece bir kere iliskimiz olmustu oyle ovulasyon gunu falanda degildi rabbim nasip ederse oluyor. Tabi yine ugrasiyoruz ama Allahin istedigi zaman oldugunu da unutmayarak bunu unutmasazsak fazla streste yapmis olmayiz

Merhaba canım paylaşımı burda mı paylaşmıştın? Rica etsem ovulasyon testinin resmini tekrar atar mısın? Benim adetim geçiyor 40 oldu neredeyse ovulasyon testim bu şekilde 2 gün önce gebelik testim negatifti ama

Evet dun yaptim ovu testini oylesine yaptim elimde gebelik testi yoktu bakalim dedim baska yerlerdede okumustum ovu.tes.cikiyor diye denedim t c ye gore baya belirgin cikinca burda paylasmak istedim tekrar atiyorum sizin icin dunki ov.tes.fotosunu

Çok teşekkür ederim cevap için :)

Merhaba canim hos geldin.. ay evet oyleydi.
Zaman cabuk gecti.. olsaydi benimki de aralikta dogacakti belki simdiye dogmustu demekten kendimi alamiyorum.
Saglik olsun demekten baska care yok elimizden gelen bu..
Insallah daha bekletmeden gelsin kuzular:)
Sen paylas evet arkadaslar da artik tecrubelendi bakariz.

B belemir60
Tabiki her seyi konusabiliriz...dertlesebiliriz bence de hayirlisi Allahtan
Sen takma o diyenleri.. benim kizim da cok istiyor kismet gelecegi varsa gelecek.. zamanini bekliyor...

Kızlar bende başladım ovülasyon testine 3 kez yaptım ama hep tek çizgi çıkıyor dün incir kürüne ve testere dişli aslan pençesi çayına başladım bugün sağ kasığımda ağrı var yumurtlamam oldu sandım az önce yaptım tek çizgi

Testere dişli aslan pençesi nereden bulcaz

asya narin canim gozun aydin senin de evet dun paylasmistin bugun de hcgni gordum.. senin gun gecmis olmali bu kadar koyulukta yanlis miyim?
Sen keseni de gorursun sanirim
Rabbim saglikli gebelik nasip etsin insallah..
Ne zmndir istiyordunuz baska cocuk varmi? neler yaptin bize basari hikayeni anlatir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…