- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Devam edecegim denemeye bakalım o günleri de değerlendirdik zaten olursa olurEvet 17.gun daha belirgin sanki
Sen yinede takip et. Aman canim bu cocugu olan herkes ovulasyon testi mi yapiyor o gunleri denk getirerekmi sanki yapiyorlar rabbim kismet etsin insallahDevam edecegim denemeye bakalım o günleri de değerlendirdik zaten olursa olur
Devam edecegim denemeye bakalım o günleri de değerlendirdik zaten olursa olur
İnşallah bakalım zaten ilk gebelik aklımda bile yoktu olduğunda doğruSen yinede takip et. Aman canim bu cocugu olan herkes ovulasyon testi mi yapiyor o gunleri denk getirerekmi sanki yapiyorlar rabbim kismet etsin insallah
Sizi çok iyi anlıyorum benimde durumum size benzer oğlum 4 yaşında ama 1. Çocuğunu benden sonra doğuranlar 2. Doğurup büyüttüler bile ve etraftaki insanlarla kıyaslanmaktan nefret ediyorum bizde 3. Yıldır ikinciyi istiyoruz birde düşüğüm oldu. Kürtajdan sonra muayene oldunuz mu hiç?Gunaydin arkadaslar buraya sadece test paylasip fikir almak icin gelmiyorum dertlesmekte istiyorum herkes ayni dertte BEBEKBen 36 yasindayim oglum var cok şukur Allah hic olmayanada nasip etsin ama kardes aşkiyla yanip tutusuyor oglum ve ara ara agliyor.10 yasinda oglum 1.5?sene once kurtaj oldum simdide hic korunmuyoruz ama nerden baksaniz 4 sene oldu 2. Cocugu istiyeli 1 sene esim goreve gitti onun oncesinde kurtaj oldum falan yani hala olmadi.Cok strese giriyorum biktim milletin hani 2. Nerde yokmu ne bekliyosunuz gibi laflarindan.
YupppiiiiiKızlarrr günaydınnnn ben keseyi gördüm bu sabah dış gebelik değilmiş çok şükür 5 Ocak’ta kalp atışı ve bebeği görmek için gideceğiz.:)
Cok tesekkur ederim benim herzaman dualarimda oldu bebek isteyen anne adaylari yinede dua ederim tabikide herzaman memnuniyetle.Ya maşallah ne belirgin sağlıkla kucağınıza alın canım bizlere de duanı eksik etme lütfen bizde görelim o günleri
Bende kimyasal gebelik gecirdim ve adetten sonra sadece bir kere iliskimiz olmustu oyle ovulasyon gunu falanda degildi rabbim nasip ederse oluyor. Tabi yine ugrasiyoruz ama Allahin istedigi zaman oldugunu da unutmayarak bunu unutmasazsak fazla streste yapmis olmayizİnşallah bakalım zaten ilk gebelik aklımda bile yoktu olduğunda doğru
Tesekkurler cok sagolun darisi sizlerin basina insallah.Hayırlı olsun canım
Merhaba canım paylaşımı burda mı paylaşmıştın? Rica etsem ovulasyon testinin resmini tekrar atar mısın? Benim adetim geçiyor 40 oldu neredeyse ovulasyon testim bu şekilde 2 gün önce gebelik testim negatifti amaSelam ben dun ovulasyonda t c ye gore cok net diye bir paylasimda bulunmustum bugunde hcg testi yaptim gebelik var sanirim buda gosteriyorki ovulasyon testi adet gecikmesinin yasandigi gunlerde t cizgisi c ye gore cok daha belirginse gebelikten suphe edilebilir demektir tecrube ile sabitlendi tabi kisiye gore degisir.rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah. Anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah.
Silikleşmiyor ya çizgi canım çok koyuyken Aşk ile doğru gidiyor o catlamaymısCanim catlamasini nasil anladin
Evet dun yaptim ovu testini oylesine yaptim elimde gebelik testi yoktu bakalim dedim baska yerlerdede okumustum ovu.tes.cikiyor diye denedim t c ye gore baya belirgin cikinca burda paylasmak istedim tekrar atiyorum sizin icin dunki ov.tes.fotosunuEki Görüntüle 2216888
Merhaba canım paylaşımı burda mı paylaşmıştın? Rica etsem ovulasyon testinin resmini tekrar atar mısın? Benim adetim geçiyor 40 oldu neredeyse ovulasyon testim bu şekilde 2 gün önce gebelik testim negatifti ama
Bugün tekrar yap canımEki Görüntüle 2216888
Merhaba canım paylaşımı burda mı paylaşmıştın? Rica etsem ovulasyon testinin resmini tekrar atar mısın? Benim adetim geçiyor 40 oldu neredeyse ovulasyon testim bu şekilde 2 gün önce gebelik testim negatifti ama
Çok teşekkür ederim cevap için :)Evet dun yaptim ovu testini oylesine yaptim elimde gebelik testi yoktu bakalim dedim baska yerlerdede okumustum ovu.tes.cikiyor diye denedim t c ye gore baya belirgin cikinca burda paylasmak istedim tekrar atiyorum sizin icin dunki ov.tes.fotosunuEki Görüntüle 2216891
Akşama doğru yapıcam resmini atarım yine canımBugün tekrar yap canım
Merhaba canim hos geldin.. ay evet oyleydi.Merhaba canım nasılsın, aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk .. :) bende beklemedeyim hala. 3 ay bende korunmuştum eylülde ilk denemede tuttu ama kimyasal oldu .. bıraktım sonra bende yumurtlamaya falan bakmadım tutturamadık zaten ayda 1 ilişkiyle zaten mucize oluyor o da olmuştu da kürtaj olmak zorunda kalmıştım .. şimdi bu ay ilk kez kararlı oldum. Adam akıllı ilk kez denicem incir.ceviz falan yiyorum eşime de keçiboynuzu kürü. Dün regl oldum zaten. 26gün periyot. Buraya paylaşayım bende ovulasyon testleri çünkü hiç anlamoyorum ben :) oğlan martta 3 yaşına girecek. Nasıl olsa hemen olmuyor işte bari 4 yaşına kadar bir kardeşi gelir diyorum şimdi de :)) kısmette varsa tabii .. dr a gittim geçen ay herşey yolundaydı smear da yaptırdım. Hayırlısı artık haftaya ovulasyon testlere başlarım 8.günden itibaren, ben erken yumurtluyorum heraşde de bakalım .. çok uzun oldu ya kusura bakmayın :)
Testere dişli aslan pençesi nereden bulcazKızlar bende başladım ovülasyon testine 3 kez yaptım ama hep tek çizgi çıkıyor dün incir kürüne ve testere dişli aslan pençesi çayına başladım bugün sağ kasığımda ağrı var yumurtlamam oldu sandım az önce yaptım tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?