Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızın 9 yaşındaydı dimi?
Hiç 9 senedir baya bi uğraştınız mı, yoksa yeni mi düşünüyorsunuz?
Inşallah dizeriz art arda :KK53:
Evet canim 4e gidiyor cok istiyor bende kararsizim ama karunmadigimiza gore istiyorum:))
Yeni istedik gecen eylulden beri mayista kurtajim var iste 3 ay falan korunduk 3 aydir da deniyoruz..

Merhaba hanimlar size birsey sormak istiyorum ovulasyon testi almistim bayada vardi gebelik dusunuyorum ama hic kullanmadim gebelik icin ocak ve sonrasi icin dusundugumden kullanmamistim fakat normalde 28 gunde bir regly oluyorum fakat bu sefer henuz olmadim belki ici uc gun gecikir diye dusunuyorum bugun ovulaston testi ile gebelik anlasiliyor diye birkac yerde okudum yapayim dedim yaptim testi t cizgisi testi yaparken hemen kopkoyu cikti c cizgisi yaninda soluk kaldi acaba gebelik olma ihtimali varmidir diye size sormak istedim.

Merhaba hanimlar size birsey sormak istiyorum ovulasyon testi almistim bayada vardi gebelik dusunuyorum ama hic kullanmadim gebelik icin ocak ve sonrasi icin dusundugumden kullanmamistim fakat normalde 28 gunde bir regly oluyorum fakat bu sefer henuz olmadim belki ici uc gun gecikir diye dusunuyorum bugun ovulaston testi ile gebelik anlasiliyor diye birkac yerde okudum yapayim dedim yaptim testi t cizgisi testi yaparken hemen kopkoyu cikti c cizgisi yaninda soluk kaldi acaba gebelik olma ihtimali varmidir diye size sormak istedim.
ay inşallah vardır:))
öyle öğrenen var ama sende öyle mi bilemeyiz tabi.. testi atar mısın?.. çok mu koyu?
gebelik testin yok mu?

ay inşallah vardır:))
öyle öğrenen var ama sende öyle mi bilemeyiz tabi.. testi atar mısın?.. çok mu koyu?
gebelik testin yok mu?
Gebelik testi elimde yok sadece acaba diyerek yapmak istedim boyle t c ye gore cok koyu cikinca sasirdim 20181218_171313.webp

Kızlar ben bu durumdan bişey anlamadım tekrar koyulaştı silikleşmesi gerekmiyormu 21. Günümdeyim bugün

Eklentiler

• 3F712B11-68FA-4F9D-9B44-7F963B89F769.webp
    3F712B11-68FA-4F9D-9B44-7F963B89F769.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 52
Back
X