- 16 Ağustos 2016
- 1.082
- 2.788
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Hadi inşallah güzel haberle sonuçlansınDeğerlendirdik canım o zaman hayırlısı diyoruz bekliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah güzel haberle sonuçlansınDeğerlendirdik canım o zaman hayırlısı diyoruz bekliyoruz![]()
Coook sevindimmmmmKızlarrr günaydınnnn ben keseyi gördüm bu sabah dış gebelik değilmiş çok şükür 5 Ocak’ta kalp atışı ve bebeği görmek için gideceğiz.:)
Çook teşekkür ederimmm inşallah kalp atışını da duyarız :)Coook sevindimmmmm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bemimmm
İnşallah duycaksın canımmÇook teşekkür ederimmm inşallah kalp atışını da duyarız :)
Canim sikinti yapma bazi arkadaslar 20.gunden sonra gormusler fazla stres yapmaAdet bitiminin 19. Günü hala tık yok![]()
Bakalım yagrin yirmi yarın inşallah görmem kv gilfe olcazCanim sikinti yapma bazi arkadaslar 20.gunden sonra gormusler fazla stres yapma
Adetin duzenli mi peki? O zaman sende insallah 21.gun gorursun cift cizgiyiBakalım yagrin yirmi yarın inşallah görmem kv gilfe olcazşans idte
Hayırlı olsun canımSelam ben dun ovulasyonda t c ye gore cok net diye bir paylasimda bulunmustum bugunde hcg testi yaptim gebelik var sanirim buda gosteriyorki ovulasyon testi adet gecikmesinin yasandigi gunlerde t cizgisi c ye gore cok daha belirginse gebelikten suphe edilebilir demektir tecrube ile sabitlendi tabi kisiye gore degisir.rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah. Anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah.
Yok 50 60 70 günü bulur ilaçsız adet olamıyorum birde düşüğüm varAdetin duzenli mi peki? O zaman sende insallah 21.gun gorursun cift cizgiyi
O zaman gec yumurtluyor olabilirsin sikma canini insallah en yakin zamanda gorursun. Daha once kullanmismiydinYok 50 60 70 günü bulur ilaçsız adet olamıyorum birde düşüğüm var![]()
Ya maşallah ne belirgin sağlıkla kucağınıza alın canım bizlere de duanı eksik etme lütfen bizde görelim o günleriSelam ben dun ovulasyonda t c ye gore cok net diye bir paylasimda bulunmustum bugunde hcg testi yaptim gebelik var sanirim buda gosteriyorki ovulasyon testi adet gecikmesinin yasandigi gunlerde t cizgisi c ye gore cok daha belirginse gebelikten suphe edilebilir demektir tecrube ile sabitlendi tabi kisiye gore degisir.rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah. Anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah.
Yok ilk sanki 17 den sonra geri silikleseme yaşanmış gibiO zaman gec yumurtluyor olabilirsin sikma canini insallah en yakin zamanda gorursun. Daha once kullanmismiydin
Adet günü 5 gün kala yumurtlayan bile var canım.sıkma canını ben bu ay yumurtladım da nolduAdet bitiminin 19. Günü hala tık yok![]()
Canım doktor sana metmorfin ilacı verdi mi insülin direnci için ? Var mı insülin direnciYok 50 60 70 günü bulur ilaçsız adet olamıyorum birde düşüğüm var![]()
Yok hiç bişey vermedi sadece inofolic combi verdi onuda kullandım bı işe yaramadı biraktomCanım doktor sana metmorfin ilacı verdi mi insülin direnci için ? Var mı insülin direnci
Evet 17.gun daha belirgin sankiYok ilk sanki 17 den sonra geri silikleseme yaşanmış gibi
Canim catlamasini nasil anladinAdet günü 5 gün kala yumurtlayan bile var canım.sıkma canını ben bu ay yumurtladım da nolduzor catladı