Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19. Gün testi yok denecek kadar az

Eklentiler

• 15452075743491114471981.webp
    15452075743491114471981.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 38
Selam ben dun ovulasyonda t c ye gore cok net diye bir paylasimda bulunmustum bugunde hcg testi yaptim gebelik var sanirim buda gosteriyorki ovulasyon testi adet gecikmesinin yasandigi gunlerde t cizgisi c ye gore cok daha belirginse gebelikten suphe edilebilir demektir tecrube ile sabitlendi tabi kisiye gore degisir.rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah. Anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah.

Eklentiler

• 20181219_111900.webp
    20181219_111900.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 38
Selam ben dun ovulasyonda t c ye gore cok net diye bir paylasimda bulunmustum bugunde hcg testi yaptim gebelik var sanirim buda gosteriyorki ovulasyon testi adet gecikmesinin yasandigi gunlerde t cizgisi c ye gore cok daha belirginse gebelikten suphe edilebilir demektir tecrube ile sabitlendi tabi kisiye gore degisir.rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah. Anne olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin insallah.
Hayırlı olsun canım

Ya maşallah ne belirgin sağlıkla kucağınıza alın canım bizlere de duanı eksik etme lütfen bizde görelim o günleri

Back
X