- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Ben 3. Günü gitmemiştim doktor beni 5 gün femara kullanıp 3 gün sonrasında yani 10. Gün çağırdı . Ama gittiğim diğer doktor 3. Gün gelki kist vb varmı bakalım ona göre ilaç kullanalım dedi. Gitsen yinede yumurtalarına bakabilir kist varmı diye bakabilir yani bilmiyorum ama moralimizi bozmayalım bence nasipten öteye geçilmiyor bazen . Stres yapmamak gerekiyor biliyorum çok zor inan. Benim yaşıtlarımın 3 tane çocuğu var akrabalardan herkesin benden küçüklerin 2 tane çocuğu var ve ister istemez tüm gözler benim üzerimde ama yapacak bişey yokAdetin 21.günü yapılan ne testi oluyordu canım illa yumurtalar için 3.günü mü gitmek gerekiyor
Aynı durumdayız gerçekten aynı canım yaa herkesin var benden kücüklerin bileBen 3. Günü gitmemiştim doktor beni 5 gün femara kullanıp 3 gün sonrasında yani 10. Gün çağırdı . Ama gittiğim diğer doktor 3. Gün gelki kist vb varmı bakalım ona göre ilaç kullanalım dedi. Gitsen yinede yumurtalarına bakabilir kist varmı diye bakabilir yani bilmiyorum ama moralimizi bozmayalım bence nasipten öteye geçilmiyor bazen . Stres yapmamak gerekiyor biliyorum çok zor inan. Benim yaşıtlarımın 3 tane çocuğu var akrabalardan herkesin benden küçüklerin 2 tane çocuğu var ve ister istemez tüm gözler benim üzerimde ama yapacak bişey yok
Ben ilk defa bu ay yaptım canımAynı durumdayız gerçekten aynı canım yaa herkesin var benden kücüklerin bilesen kaç aydır böle görüyorsun testlerde
Aynen canım.bende bu ay yaptım ilk inofolic combi başladım belki umut düzelir yumurtam bu ayda denesem mi doktora mi gitsem çok karrasızım yaBen ilk defa bu ay yaptım canım
Yani doktora gitsen en iyisi ama sen bilirsin yine de . Rabbim en kısa süre de nasip etsin inşallahAynen canım.bende bu ay yaptım ilk inofolic combi başladım belki umut düzelir yumurtam bu ayda denesem mi doktora mi gitsem çok karrasızım ya
Birde ben 2 rekat namaz kılıp duamı yapıp 5050 adet Fatiha süresine başladım . Çoğu kişi faydasını görmüşAynen canım.bende bu ay yaptım ilk inofolic combi başladım belki umut düzelir yumurtam bu ayda denesem mi doktora mi gitsem çok karrasızım ya
Ama işte adetin 5.günü ya bugün ay nasıl hareket edeceğimi blmyrum yaaYani doktora gitsen en iyisi ama sen bilirsin yine de . Rabbim en kısa süre de nasip etsin inşallah
Canım selamHaftasonu die arayamadim doktoru dün aramak aklıma geldi e pazardı bugün de adetimin 4.günü geç mi kaldm acaba
Allahım şifa versin canımmmKızlar zor ama pozitif olmalıyız ben evlendim hemen olcak diye beklerken büyük bir miyom ameliyatı geçirdim rahimde bebise yer kalmamis sukur ki cok guzel gecti ameliyatim 6 7 ay izin vermedi doktorum 3 aydır deniyoruz daha kardeşim 4 haftalık hamile ben den mutlusu yok ve 37 yaşındayım olacak biliyorum Allah im ne gune yazmıssa ağlıyorum da bazen ama hemen topluyorum kendimi Allah ım herkesin kucağını doldursun
Maviyi aldım canım kapsül şeklinde olan diğeri sanırım suya karıştırılıp içiliyormusCanım selam
Bu inofolic iki çeşit galiba sen hangisini alacaksın
Hapın rengi kahverengi ama demi ?Maviyi aldım canım kapsül şeklinde olan diğeri sanırım suya karıştırılıp içiliyormus
Evet canım ay yanlış mi aldım.yoksa yaa kahverengi hapHapın rengi kahverengi ama demi ?
Bende bundna kullanıyorum da ondan sordumEvet canım ay yanlış mi aldım.yoksa yaa kahverengi hap
Şükür çok iyiyim daha basit ameliyatla yumurtalıkları alınanlar var bu iste doktor çok önemli bünyede güçlü hep benden daha zor durumdakileri düşünür şükrederim kötü olduğum zamanAllahım şifa versin canımmm
Aynen benimde bu canımM Maviruya30 bu canım
Moralim sıfır
Canım çok haklısın ama ben 5 kasımda doktora gittim bu kadın alttan baktı ultrasondan baktı bir sorun yok dedi miyositol positive verdi işte takviye yolladı 6 7 ay dene dedi bu kadar başka hiçbiseyime bakmadı ki sadece.alttan muayene etti o kadarKız dur bi sakin ol ben de senin gibiydim ama alışıyorsun inan ilk 2 ayı kendime zehir ettim 3.ay artık alıştım. Bunun bir süreç olduğunu kabul etmen gerekir. Tahlillerine baktırdıysan ve sorun yoksa o zaman en azından 6 ay oluruna bırakman lazım eğer olmazsa önce eşin sperm testi vermeli eğer onda bir sıkıntı yoksa sıra sana geliyor sende kana rahime vs bakılıyor sende sıkıntı varsa tedavi olursun hiçbişi yoksa yumurta takibi vs verir doktor ama kendini bu kadar gaza getirme bir dur insanların yıllarca çocuğu olmuyor. Olanlar kaybedebiliyor düşük olabiliyor her şey insan için. Yana yakıla bu kadar çocuk arama. Hayırlısı ile hayırlısıysa iste yoksa bunca istemene çocuğun olur belki bunca istemene pişman olursun Allah korusun. Sabır ve tevekkül gerisi de bu şekilde işte. 21.gün progesteron bakıyorlar. Yüksekse yumurtladığın anlamına geliyor düşükse o ay yumurtlama olmadığı anlamına geliyor.
O zaman sen bence 3. Günü tahlillerine baktırırsın eğer bu ayda olmazsa . Arkadaşın dediği gibi Beterin beteri var takmamak gerekiyor sanırım bende beceremiyorum ama kendimize başka uğraşlar bulalım çocuk düşünmeyelimCanım çok haklısın ama ben 5 kasımda doktora gittim bu kadın alttan baktı ultrasondan baktı bir sorun yok dedi miyositol positive verdi işte takviye yolladı 6 7 ay dene dedi bu kadar başka hiçbiseyime bakmadı ki sadece.alttan muayene etti o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?