Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok haklısın ama ben 5 kasımda doktora gittim bu kadın alttan baktı ultrasondan baktı bir sorun yok dedi miyositol positive verdi işte takviye yolladı 6 7 ay dene dedi bu kadar başka hiçbiseyime bakmadı ki sadece.alttan muayene etti o kadar
Canım. Ne güzel demek bi sorun yok zamana dayalı yaptığın için böle hiç beklemediğin zaman da olsa hazır değildim deriz
Bizde biraz sabırsızız benim de ameliyat kesin gözüküyor ama ondan önce deneyeceği yine de
Bende alacağım inofolic daha dün anca adet olabildim ayrıca

Canım çok haklısın ama ben 5 kasımda doktora gittim bu kadın alttan baktı ultrasondan baktı bir sorun yok dedi miyositol positive verdi işte takviye yolladı 6 7 ay dene dedi bu kadar başka hiçbiseyime bakmadı ki sadece.alttan muayene etti o kadar
Kızzz sana ne diyorum sana iyi sorun yok demiş baana bir alttan bakmayla kısır teşhisi koydu kadın. Yani onun demesine kalsaydı benim tedavisiz çocuğum olmazdı ama onun demesine kalmadı. Hamile kalmakla bitmiyor ki. Ben kaldım ama aklım çıkıyor keseyi görecek miyim kalbi atacak mı gelişecek mi diye kaldım ama kaybedebilirim de bir sakin ol oyuncak değil bu sonuçta hırs yapabileceğimiz bir şey de değil can sonuçta :)

Kızzz sana ne diyorum sana iyi sorun yok demiş baana bir alttan bakmayla kısır teşhisi koydu kadın. Yani onun demesine kalsaydı benim tedavisiz çocuğum olmazdı ama onun demesine kalmadı. Hamile kalmakla bitmiyor ki. Ben kaldım ama aklım çıkıyor keseyi görecek miyim kalbi atacak mı gelişecek mi diye kaldım ama kaybedebilirim de bir sakin ol oyuncak değil bu sonuçta hırs yapabileceğimiz bir şey de değil can sonuçta :)
Haklısın canım ama yeni denemeye başladık ben die kadın ilgilenmedi benimle ona üzülüyrm:(

Haklısın canım ama yeni denemeye başladık ben die kadın ilgilenmedi benimle ona üzülüyrm:KK43:
Başka doktora git o zaman
Bende 4-5 tane doktora gittim hepsi başından savıyor. En son gittiğim doktor akışına bırak. Düzenli ilişki kafana takma ovulasyon testi başladım dedim . Bırak öyle şeyleri dedi

Bende 4-5 tane doktora gittim hepsi başından savıyor. En son gittiğim doktor akışına bırak. Düzenli ilişki kafana takma ovulasyon testi başladım dedim . Bırak öyle şeyleri dedi
İyide ovülasyon olmasa paşa ilişkiden mahvoluruz ya onlarda akışına bırak di onlar için hava hos

Bana da öyle söyledi doktor. Doktorların ilgilenmemesi değil bu bence. Gerçekten iyi bir doktorsa öncelikle kendiniz stres yapmadan denemenizi istiyorlar çünkü normal şartlarda hemen ilk ay herkesin çocuğu olmuyor bunun için ortalama 1 sene gibi bir süre var hadi artık bu süre 6 ay olsun ama sonuçta beklemek gerekiyor. Doktorlar da bu süre sonunda eğer olmazsa sebebini araştırıyorlar. sonuçta iki günde bir gidip vajinal ultrason kolay bir şey değil strese sokan bir durum ya da sürekli ilaçlar kullanma ovülasyon testleri bile insanı strese sokuyor. Ben asla yalan söyleme taraftarı değilim ama o zaman doktora bir yıldır deniyoruz olmadı deyin. Bu kadar doktorla denemek istiyorsanız o zaman ilgilenir zaten :)

Bana da öyle söyledi doktor. Doktorların ilgilenmemesi değil bu bence. Gerçekten iyi bir doktorsa öncelikle kendiniz stres yapmadan denemenizi istiyorlar çünkü normal şartlarda hemen ilk ay herkesin çocuğu olmuyor bunun için ortalama 1 sene gibi bir süre var hadi artık bu süre 6 ay olsun ama sonuçta beklemek gerekiyor. Doktorlar da bu süre sonunda eğer olmazsa sebebini araştırıyorlar. sonuçta iki günde bir gidip vajinal ultrason kolay bir şey değil strese sokan bir durum ya da sürekli ilaçlar kullanma ovülasyon testleri bile insanı strese sokuyor. Ben asla yalan söyleme taraftarı değilim ama o zaman doktora bir yıldır deniyoruz olmadı deyin. Bu kadar doktorla denemek istiyorsanız o zaman ilgilenir zaten :)
Ben sonradan yalan söylemediğime pişman oldum ama eğer doktoru değiştirirsem bu sefer asla 4.ay denememiz denicem

hee sanki sanarsın yazdıklarından yıllardır deniyorlar olmuyor...kuzularım yapmayın etmeyin.. bir sorun da yok demişler işte.. lütfen biraz relax :)
Valla bende hemen ilk ay olacak sananlardanım ama neler duydum neler okudum zaten kısır da dediler 3. ay öyle umutsuzdum umutsuzdum yani bilen biliyor :):) Olacağı zaman buymuş olmasıyla bitiyor sanki oldu da bakalım sağlıklı mı devam edecek mi yani sonu gelmiyor. Bunu görev haline getirmeyin hedef haline getirmeyin :) Sakin oluun.

Valla bende hemen ilk ay olacak sananlardanım ama neler duydum neler okudum zaten kısır da dediler 3. ay öyle umutsuzdum umutsuzdum yani bilen biliyor :):) Olacağı zaman buymuş olmasıyla bitiyor sanki oldu da bakalım sağlıklı mı devam edecek mi yani sonu gelmiyor. Bunu görev haline getirmeyin hedef haline getirmeyin :) Sakin oluun.
aynenn kullanıcı adının hakkını verir cinstendin yanni :))
sen de artık dış mı kimyasal mı deme amaa aaa :KK45::sinirli:

güzel düşünelim güzel olsun... olmuyor olmuyor derseniz olmaz...
düşecek bu derseniz düşer.. Allah muhafaza.. olumlu düşünmek lazım... hadi hayırlısıyla Ocakta hamile kalmayan kalmasın :halay::halay::halay::halay::halay:

Evet kızlar gelsin gene testler. Pazar günü başlıcam teste.
Başlayanlar yada başlıcak olanlar varmı?
GurbuzKedi GurbuzKedi naptın? Nasılsın? Gittin mi hiç doktora? 5 haftalık mı bebiş?

GurbuzKedi GurbuzKedi naptın? Nasılsın? Gittin mi hiç doktora? 5 haftalık mı bebiş?
Yarın kontrol randevum var bakalım kese gözükecek mi dün kan verdim >1349 çıktı bakalım inşallah lütfeder de minnak totosunu gösterir anasına hah :):)

ya benim bey :KK67: pek de hevesli olmadığından ayda 4 le pek tutturamıyoruz o yüzden test falan da yapmak istemiyorum elimde 3 tane kaldı zaten... ağrılarım varken 3 gün denerim diyorum yine bakalım...:KK30:

ya benim bey :KK67: pek de hevesli olmadığından ayda 4 le pek tutturamıyoruz o yüzden test falan da yapmak istemiyorum elimde 3 tane kaldı zaten... ağrılarım varken 3 gün denerim diyorum yine bakalım...:KK30:
Evet testlede stresli oluyu, yok 4 saat su içme falan filan. Inan bana bile zor gelmeye başladı.
Ama artık elimdekileri yaparım, bakalım kaçıncı gün yumurtlama olacak.

Evet testlede stresli oluyu, yok 4 saat su içme falan filan. Inan bana bile zor gelmeye başladı.
Ama artık elimdekileri yaparım, bakalım kaçıncı gün yumurtlama olacak.
şaşıyor mu yumurtlaman peki takipten bir şeyler elde edebildin mi?
sanırım benim yeni daha düzene girdi kürtajdan sonra.

şaşıyor mu yumurtlaman peki takipten bir şeyler elde edebildin mi?
sanırım benim yeni daha düzene girdi kürtajdan sonra.
Cnm daha bu sene 2 kere yaptım test.
Oğlum 20 aylık olduda, dedik kardeş olsun.
Bu testte 13. Gün oldu pik ve bundan öncede 20. Gün.
Anlamadım yani baya değişik günler.
Ya seninki hep kaçıncı günde pik oluyor?
Ve kaçıncı denemen testle?

Cnm daha bu sene 2 kere yaptım test.
Oğlum 20 aylık olduda, dedik kardeş olsun.
Bu testte 13. Gün oldu pik ve bundan öncede 20. Gün.
Anlamadım yani baya değişik günler.
Ya seninki hep kaçıncı günde pik oluyor?
Ve kaçıncı denemen testle?
5 eylül
1 ekim
29 kasım yum günlerim ekim de geç çatladı diğer günler ertesi günde silikti.. zaten çok koyu yakalamadım ben...
şimdi de prg 28 aralık yum.günü gösteriyor.. hayırlısı bakalım..
uyy yerim kuzunu... maşallah:nazar: aynen istiyorsan ara verme.. bak ben zorlanıyorum yaş da geçiyor ihtimal azalıyor iyice. keşke art arda dizeydim :))

5 eylül
1 ekim
29 kasım yum günlerim ekim de geç çatladı diğer günler ertesi günde silikti.. zaten çok koyu yakalamadım ben...
şimdi de prg 28 aralık yum.günü gösteriyor.. hayırlısı bakalım..
uyy yerim kuzunu... maşallah:nazar: aynen istiyorsan ara verme.. bak ben zorlanıyorum yaş da geçiyor ihtimal azalıyor iyice. keşke art arda dizeydim :))
Kızın 9 yaşındaydı dimi?
Hiç 9 senedir baya bi uğraştınız mı, yoksa yeni mi düşünüyorsunuz?
Inşallah dizeriz art arda :KK53:

Back
X