- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
Aaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız miSağlıklı yumurta değil o zaman
Doktor demişti zaten
Boşuna uğraştım
Cinkilic neymis canim yeni marka miAaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız midemek ondan tutmadı benim bu ay acaba her ay böle mi.olcak çinkılıç combi başladım bu ay bakalım yine öle olursa doktora giderim boşa neden uğraşalım kendimizi yıpratıyoruz ya
Valla canım benim inofolic combi 3. Kutu günde 1 tane demişti doktor yumurtalar gelişmeyince 2 ye çıkardı ama sonuç yok işteAaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız midemek ondan tutmadı benim bu ay acaba her ay böle mi.olcak çinkılıç combi başladım bu ay bakalım yine öle olursa doktora giderim boşa neden uğraşalım kendimizi yıpratıyoruz ya
Telefonun azizliği yaaCinkilic neymis canim yeni marka mi
Allah allah moralim.bozuldu şimdi demek ondan tutmuyor sesin kaç aydır yumurtalar aynıValla canım benim inofolic combi 3. Kutu günde 1 tane demişti doktor yumurtalar gelişmeyince 2 ye çıkardı ama sonuç yok işte
Femara da kullanmıştım ben doktor hatta tarihi geçikti herhalde diyerek espri yaptı ama benim moralim bozuldu tabi
Ben bu ay başladım ovulasyon testine ve femaraya. Tahlil sonuçlarım normal ama 3-4 aydır 40 günde oluyordum adet . Doktor olabilir sürekli öyle oluyorsan ki normalde de hep geç olurum pco yok dedi kaç doktora gittiysem ama işte belli bariz yumurta tembelliği var femara da işe yaramadı gerçi 4 yumurtam olmuştu ama ufak kaldı gelişmedi doktor bende kendim takip ettim 14 aralıkta pik oldu 3 gündürde silik hep pikten hemen ertesi silikleşti ama tamamen silik olmadıAllah allah moralim.bozuldu şimdi demek ondan tutmuyor sesin kaç aydır yumurtalar aynı
Eki Görüntüle 2216470
Ben bu ay başladım ovulasyon testine ve femaraya. Tahlil sonuçlarım normal ama 3-4 aydır 40 günde oluyordum adet . Doktor olabilir sürekli öyle oluyorsan ki normalde de hep geç olurum pco yok dedi kaç doktora gittiysem ama işte belli bariz yumurta tembelliği var femara da işe yaramadı gerçi 4 yumurtam olmuştu ama ufak kaldı gelişmedi doktor bende kendim takip ettim 14 aralıkta pik oldu 3 gündürde silik hep pikten hemen ertesi silikleşti ama tamamen silik olmadı
Daha .
Aynıyız canım vallaBak canım benmde böleydi bu ay aşağıdan yukarı doğru takip et zor siliklesti
Moralim.bozulduAynıyız canım valla
Doktora gidince de bişey değişmiyor
Ben bide doç dr a gittim özel de araştırdım iyi demişlerdi ama işte doktorun tavrı da pek hoşuma gitmedi gerçi yumurta gelişmedikteb sonra ne yapabilir ama geliştirici iğneler falan varmış o tarz şeyler önerebilirdi
Ay bilmiyorum çok kafaya takıyorum galiba
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
BilmiyorumMoralim.bozuldunolcak simdi peki
Aaa öle mi oluyormuş canım zor çatlayınca sağlıksız midemek ondan tutmadı benim bu ay acaba her ay böle mi.olcak çinkılıç combi başladım bu ay bakalım yine öle olursa doktora giderim boşa neden uğraşalım kendimizi yıpratıyoruz ya
Ben doktora gittim bu ay işte gelişmedi dedi böyle istersen takip et adet olunca 3. Gün gel dedi. Bide özel yani sinir oldum açıkçasıKızlar benim başıma geldi bu sağlıksız yumurtlama. Bende nasıl oldu anlatayım size. Ben ovülasyon testinde 15.gün iki çizgi kıpkırmızı gördüm 16.gün silikleşti. 22.gün doktora gittiğimde doktor yumurtamın çatlamadığını bir kaç güne çatlayacak gibi durduğunu şekil bozukluğu olduğunu söyledi. Yani yumurtam aslında çatlamamış ve kiste dönüşmüştü adet ile de attım ama ben yine 15.gün kırmızı çizgiyi gördüm yumurta çatlamadığı halde sonrasında testlerim hep silikti. Geç yumurtlama illa sağlıksız olacak anlamına gelmiyor o zaman 3 ayda bir adet görenler nasıl hamile kalıyorlar çünkü yumurta geç olgunlaşıyor. Ama tabi çatlama problemi var mı yumurtlama sorunu var mı bunun için doktora danışmakta fayda var.
günaydın canımHanımlarrr günaydınn nasılsınızz. Biz bodoslama yıl kapanışına girdiğimizden doğru düzgün bakamıyorum :)
Ben doktora gittim bu ay işte gelişmedi dedi böyle istersen takip et adet olunca 3. Gün gel dedi. Bide özel yani sinir oldum açıkçası
günaydın canım
daha erken değil mi yıl kapatmaya yahu .. bizim senenin yarısında kapanır anca...tabi tam manasıyla..
biz de işler de çok iyi olmadığından ekstra bir yoğunluk yok canım..Yaaa sorma canım uluslararası firma çift defter var yasalı da uluslararası defteri de ocakta kapatıyoruz :/ Hayatımda ilk kez ocağın ilk haftasında geçici çalışcam düşün nasıl bir cehennemdeyim :):) delicesine bir aralık ayı benim için.
Ahhh kredi borcumuz olmasaydıı otururdum evimde çociğimi bakardım valla :):)biz de işler de çok iyi olmadığından ekstra bir yoğunluk yok canım..
kdv muhtasar ba bs m var onları hallederim.. inşallah 2019 güzel geçer....
Sana kolaylıklar diliyorum burda olsaydın yardıma gelirdim
o günler de gelir merak etme...Ahhh kredi borcumuz olmasaydıı otururdum evimde çociğimi bakardım valla :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?