• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2. Testi yapmak için yarın sabah idrarını beklemem lazım . Nasıl kanda çıkmadı ki olabilir mi öyle birşey? Adete kaç gün varken kan testi yaptın da çıkmadı canım?

Adet değilde bak ilişkiden 11 gün sonra yaptım testde vardi

Muhittin Muhittin sen de epey bi mucizesin valla hem adet olmussun hem test sonradan pozitif göstermiş maşallah 😁 dün ben de test yaptım 3 saat sonra ikinci çizgi cok silik belirmiş ciddiye almadım ama almalı mıyım sence 😁 testin markası ovula

Adet değilde bak ilişkiden 11 gün sonra yaptım testde vardi
Sen bildiğin üstüne görme yaşamışsın canım 😊
Bu testten sonra kan testi vermişmiydin? Kaç gün sonra verdin bana tam anlatırmısın. Sanırım motive olup gidip kan vereceğim bugün. 1-2 saatede sonuç çıkıyor.

Muhittin Muhittin sen de epey bi mucizesin valla hem adet olmussun hem test sonradan pozitif göstermiş maşallah 😁 dün ben de test yaptım 3 saat sonra ikinci çizgi cok silik belirmiş ciddiye almadım ama almalı mıyım sence 😁 testin markası ovula
Valla benimkide ilk 2 3 saat sonra cikti git gide saatleri düştü hicde çok kötü çizgi görmedim adetim geçtiği halde felan 🤭

Sen bildiğin üstüne görme yaşamışsın canım 😊
Bu testten sonra kan testi vermişmiydin? Kaç gün sonra verdin bana tam anlatırmısın. Sanırım motive olup gidip kan vereceğim bugün. 1-2 saatede sonuç çıkıyor.
Bence kan verme az daha koyulassin şimdi düşük çıkar doktor ikidebir gel der vallahi hatırlamıyorum 3 ay oldu yazdıklarına bakarak yaziyorum🤭 bence 2 günde bir test yap en basiti yarın yap sonra 2 günde 1

Ben sana dedim dimi, bak bu hikayenin aynısını ben dün yazdım sana 😂

Bence kan verme az daha koyulassin şimdi düşük çıkar doktor ikidebir gel der vallahi hatırlamıyorum 3 ay oldu yazdıklarına bakarak yaziyorum🤭 bence 2 günde bir test yap en basiti yarın yap sonra 2 günde 1
Ayseee1987 Ayseee1987 bence de doktor işi zahmetli, adete de daha 4-5 gün var idrar testi yap koyulasmasina bak. Ben dun akşam yaptım dediğim gibi oldu yarın sabah da yaparım ins

pozitif bile çıksa tekrar adetten önce vermem. (Benimkisi bir hayal dünyası)
Zaten doktorlar artış durumunu adet tarihinden sonraki testleri önemsiyor değilmi?

Yoo kanda ciktimi takibe başlıyor
Öyle bir durumda daha 1 hafta doktora gitmem. Zaten kk da bu kan artış konuda profesörlere taş çıkaracak arkadaşlar var🤣🤣 kese 5. Hafttada gözüküyor,kalp atışı 6. Haftadan sonra duyuluyor 😅
Ayyy yazdıkça ben tam kıvama geldim. Daha çok heyecan bastı :(

Kaçıncı günden beri test yapıyorsun canım yumurtlamadan sonra
Yukarıdaki mesajı yanlış anladım, gebelik testini sordun sandım.
Ovülasyon testlerini pikten önce yaptım ve pikten sonra hergün devam ettimm. Fotoları var orada. Sadece Pikten sonra 6. Gün yapmadım. İşk sayfada belirttim. Sonraki günleride sayfaya tek tek yapıp koydum hergün.

Bence akşam 8 9 arası tekrar ov. Testi yap ama su falan içme 2 saat t çizgisi iyice koyu olması gerekiyor hadi hayrlisi canımmm ay bakmadan duramıyorum burayaaa😂
Akşam senin için istersen yine yaparım ama Yok Asena ben kan testi yapayım, ya pozitif göreyim kafam rahat etsin, ya da negatifti göreyim kuzu kuzu oturayım köşemde 🤣🤣 daha iyi değil mi?

Benm kasık ve bel ağrım var kızlar ya dün ve önceki gün iğne batması gibi oluyodu seviniyodum belirti diye ama bugun normal adet sancısı gibi gerci daha bata 4-5 gün var bilemedim neye alamet. Hic sevmiyorum böyle kendimi dinlemeyi ama yine adet olcam diye korkuyorum 🙁

Benm kasık ve bel ağrım var kızlar ya dün ve önceki gün iğne batması gibi oluyodu seviniyodum belirti diye ama bugun normal adet sancısı gibi gerci daha bata 4-5 gün var bilemedim neye alamet. Hic sevmiyorum böyle kendimi dinlemeyi ama yine adet olcam diye korkuyorum 🙁
İğne batmaları bende de oldu çok hafif, ve hatta benim bu ay belime (poponun 1 cm üstüne) de iğne batması oldu🤷‍♀️Aslında benimde ara ara dünden beri adet sancısı oluyor. Ve göğüslerim ovülasyondan sonra bayağı ağrıdı özellikle sağ göğsüm ama son 2 gündür ağrısı çok azaldı. Yaklaşık 5 gündür süt gibi sulu beyaz akıntım var.
Göğüslerimin ağrısının azalması biraz umudumu yitirdi.
Bence sen yarın tekrar test yap.

Back
X