- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Yok abi Herşeyin fazlası zarar dedikleri doğruEvet arkadaşın eşi sürekli havuç sıktırıyormuş ama o abartmıştı bence onada söyledim, elinden belaya düşmüşüm buadamın diyodu sürekli havuç suyu istiyormuşsonra emboli attı akciğer ie işte dr demiş sen havuç suyunu abartmışsın, günlük 1 çay bardağı ideal, zihni çok açık tutuyor onu bizzat denedim kpss ye hazırlandığım zamanlarda
Fazlası herşeyde zararlı elbette ama Bu bilgi nerden canım, çünkü uzun zamandır araştırdım bunu hiç böyle bişey okumadım. Havuç suyunun kan pıhtılaştırdığını duymadım.Ben adet oldum hemde
Çok fazla havuç suyu içmek kanın pıhtılaşmasını sağlar oda riskli bilginiz olsun
Şaşırdım ben deFazlası herşeyde zararlı elbette ama Bu bilgi nerden canım, çünkü uzun zamandır araştırdım bunu hiç böyle bişey okumadım. Havuç suyunun kan pıhtılaştırdığını duymadım.
Arkadaşın eşi öyle olunca dr ona söylemiş, hatta bende 1 çay bardağı kadar sıkıp az zeytin yağı damlatıp içiyordum ders çalıştığım zamanlarda, bende korktum nekadar içtiki böyle oldu 1 su bardağı içiyomuş hergün dr da ona bağlamış, ordan biliyom, dediiğim gibi abartmış da olabilirFazlası herşeyde zararlı elbette ama Bu bilgi nerden canım, çünkü uzun zamandır araştırdım bunu hiç böyle bişey okumadım. Havuç suyunun kan pıhtılaştırdığını duymadım.
Eminmisin adet olduğundan? 5 gün erken çok erken demek. Belki hesapta sen bi yanlışlık yapmışsındır, zaten ovülasyon pik görememiştin, belki geç başlamışsındır o yüzden piki görememişsindir.Sat tarihin neydi canım? Bu ay döngün kaç gün sürmüş oldu?Ben erken adet oldum daha 5 gün var demin yazdım ama yanlış yere yazıldı sanırımneden böyle oldu anlamadım bu ay umutluydum ama yine hüsran
Canım 15 Kasım da adetim başladı aktif olarak, 20 sinde son gündü 6 gün sürdü yani. Zaten 6,7 gün sürüyor, normalde 27 28 günde bir olurum. Yani 21 günde bir adet görüyorum, evwt çok erken oldu bu ay okadar çok belirtim olduki ben umutlandım valla ama bilemedim moralim yine dipEminmisin adet olduğundan? 5 gün erken çok erken demek. Belki hesapta sen bi yanlışlık yapmışsındır, zaten ovülasyon pik görememiştin, belki geç başlamışsındır o yüzden piki görememişsindir.Sat tarihin neydi canım? Bu ay döngün kaç gün sürmüş oldu?
Bunların hepsini ayrı ayrı mı içiyosunKızlar vitamin olarak d vit c vit ve b12 kullanıyorum oda değerlerim çok düşüktü d vit 15, b12 185 birde c içiyorum oda bu koronadan bağışıklığım yüksek olsun diye başka takviye kullanmıyorum, kullansam iyi olacak folic hiç içmedim hangi folic iyi onuda bilmiyom
Çok sagol canim beni aydinlattingin icin rabbim isteyen herkese versin inşallah ♡E Ebru56 canım ovülasyon ile takipte sadece pik günü birlikte olup hamile kalanlar da var. Sperm içeride 5 gün yaşıyor. Bu konuda rahat ol eğer sperm ise de bugün birliktelik olduysa yarın değil diğer gün yani gün aşırı ilişki öneriliyor bilgin olsun. Bana göre yumurtanın çatlamasını takip et ve çatladığında tekrar değerlendirin
D vit 3 ampülü 6 ay kullan, benim d vitaminim 32 çıkmıştı, doktor bu yaz gününe göre düşük sayılır dedi ve d vit3 ampül verdi 6 ay 1 tane kullan korkma fazla gelmez dedi.Kızlar vitamin olarak d vit c vit ve b12 kullanıyorum oda değerlerim çok düşüktü d vit 15, b12 185 birde c içiyorum oda bu koronadan bağışıklığım yüksek olsun diye başka takviye kullanmıyorum, kullansam iyi olacak folic hiç içmedim hangi folic iyi onuda bilmiyom
Belkide çok erken yumurtladın canım bilemiyoruz ki, yani pikten emin olsaydık, mesala ovülasyon pikten sonra 10. Günde adetin gelirse buna letual faz eksikliği diyorlar. Bunu araştır canım, ama kafanıda çok karıştırma çünkü belki hemen adetten sonra yumurtlamış olabilirsin.Canım 15 Kasım da adetim başladı aktif olarak, 20 sinde son gündü 6 gün sürdü yani. Zaten 6,7 gün sürüyor, normalde 27 28 günde bir olurum. Yani 21 günde bir adet görüyorum, evwt çok erken oldu bu ay okadar çok belirtim olduki ben umutlandım valla ama bilemedim moralim yine dip
Evet sabah kahvaltıdan sonra d ve c vit içiyorum, ama c vit hergün içmiyorum düzensiz öğlende b12 onuda haftada 3 veya 4 alıyomBunların hepsini ayrı ayrı mı içiyosun
Bu testler döngünüzün kaçıncı günü?Ovalasyon testlerim en alttaki bugun aksam 6 da yaptim
Sperm azlığı derken sonuçlar nedir canım? Eşinizin sperm tahili varmı elinde? Varsa gönder bakalımMerhaba kizlar ben 9 aylik evliyim bebek istiyoruz 9 aydir korunmadik ama eşimde sperm azligi ve bulanık birde ileri hareketi az bende bisey yok ovalasyon testimide atcam
Bak bende vitamin olarak bunları kullanıyorum, eleviti doktor verdi, evicap ve omega 3 e bugün başladım, fazla gelmez inşallah, korkuyorum daEvet sabah kahvaltıdan sonra d ve c vit içiyorum, ama c vit hergün içmiyorum düzensiz öğlende b12 onuda haftada 3 veya 4 alıyom
C vit çinko ve selenyum bunlarda doğurganlığı etkiliyor ama test yapıp değerlere bakmaklazım. C vit zaten fazlasını idrarla atıyosun zarar etmez kullan özellikle kış ayında daha iyi olur, çinkoda genelde kadınlarda az olur ama yinede değeelere baktırmak lazım,Bak bende vitamin olarak bunları kullanıyorum, eleviti doktor verdi, evicap ve omega 3 e bugün başladım, fazla gelmez inşallah, korkuyorum da
Evicapı eşim için aldım aslında çünkü o ceviz fındık yiyemiyor alerjisi var,ama bende kullandım. Ve bugün başım ağrıdı.
Eki Görüntüle 2717080
Artı bu c vitaminlerini kullansam çok mu fazla gelir bilemedim
Eki Görüntüle 2717086
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?