- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Var atıyorumSperm azlığı derken sonuçlar nedir canım? Eşinizin sperm tahili varmı elinde? Varsa gönder bakalım
Sperm azlığı derken sonuçlar nedir canım? Eşinizin sperm tahili varmı elinde? Varsa gönder bakalı
Sperm azlığı derken sonuçlar nedir canım? Eşinizin sperm tahili varmı elinde? Varsa gönder bakalım
Omega 3 te hepsi kafam kadar niye öyle kocaman yapıyorlarsaBak bende vitamin olarak bunları kullanıyorum, eleviti doktor verdi, evicap ve omega 3 e bugün başladım, fazla gelmez inşallah, korkuyorum da
Evicapı eşim için aldım aslında çünkü o ceviz fındık yiyemiyor alerjisi var,ama bende kullandım. Ve bugün başım ağrıdı.
Eki Görüntüle 2717080
Artı bu c vitaminlerini kullansam çok mu fazla gelir bilemedim
Eki Görüntüle 2717086
Sperm azlığı derken sonuçlar nedir canım? Eşinizin sperm tahili varmı elinde? Varsa gönder bakalım
Adetim biteli 7 gun olduBu testler döngünüzün kaçıncı günü?
Canım krugere göre inceleme yapılmış, bu krugerde morfolojisi 1 yada 0 olan bile hamile kalabiliyor.ileri hareket çok düşük evet ama yinede Çok kötü değil sonuçlarınız, ne spermler var araştır gör sonra sperm durumunuza şükredersin.Stres yapma, varikosel sorunu yoksa eşinizde bence çok beklemeden sperm kalitesini artıracak ilaçlar kullansın.Var atıyorum
Ozman ovülasyon testini yapmaya devam et canım çünkü daha bugün yarın çatlayacak gibi durmuyor.Adetim biteli 7 gun oldu
Canim ben 1 aydir keçiboynuzu pekmezi yediriyorum eşime pulas diye bi ilaç doktor onerdi onuda içti tam adini bilmiyorum şuan yanlış yazdiysam bilen varsa düzelsin o ilaçi suya yada portakal suyuna koyup iciriyorsun ben icirdim eşime bu ayda keçiboynuzu pekmezi hunnap bi kasik hergun bakalım hayirlisi olsun doktor bize normal yolla olmaz ya aşilama yada tüp bebek dedi tam umudumu kaybettim buralara baka baka umutlaniyorum rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinCanım krugere göre inceleme yapılmış, bu krugerde morfolojisi 1 yada 0 olan bile hamile kalabiliyor.ileri hareket çok düşük evet ama yinede Çok kötü değil sonuçlarınız, ne spermler var araştır gör sonra sperm durumunuza şükredersin.Stres yapma, varikosel sorunu yoksa eşinizde bence çok beklemeden sperm kalitesini artıracak ilaçlar kullansın.
Bence ilk progeny m diye bi hap var ondan al biraz pahalı ama içeriği tamm spermleri iyileştirmek için üretilmiş bir hap. Yanında keçiboynuzu kürü yap yada pekmezini için eşine, ve havuç suyu kürünüde bi araştır. İnşallah en kısa zamanda etki eder
Oyle mi ama t cizgim c den daha beliydi sence yumurtlamadim mi dahaOzman ovülasyon testini yapmaya devam et canım çünkü daha bugün yarın çatlayacak gibi durmuyor.
Yok canım t cizgilerin hiç pik yapmamış. Hepsinde c çizgisi belirgin.Oyle mi ama t cizgim c den daha beliydi sence yumurtlamadim mi daha
Pik gibi duruyor. Buarada dr un söylediğini kafana takma öyle umutsuz vakaların gebelik haberi oluyorki stres yapmaÇekince öyle duruyor işte bi tek çekim bakin
Evet bu pik yapmış canım. Yumurtlama günündesin. Bence idrarını tam yapmadan ilişki yaşa, mesanende idrar olsun biraz. Mesanen bomboş olursa rahim ağzı düZ durmuyormuş, buda spermlerin rahim ağzından geçmesini zorlaştırıyormuş, bu sadece bi tavsiye yinede tabii sen bilirsin. Bugün geceyi yada sabah erken saatleri değerlendir.Çekince öyle duruyor işte bi tek çekim bakin
Dogru diyorsun herşey allahtanPik gibi duruyor. Buarada dr un söylediğini kafana takma öyle umutsuz vakaların gebelik haberi oluyorki stres yapma
Ay çok sagol canim ya ben her birleşmeden once tuvalete giderdim artik bu sözü dinlerim dün gece 1 de birleşme oldu eşimde isteksiz sperm de az daha catlamamişta yumurta yarin birleşme olsa olur dimiEvet bu pik yapmış canım. Yumurtlama günündesin. Bence idrarını tam yapmadan ilişki yaşa, mesanende idrar olsun biraz. Mesanen bomboş olursa rahim ağzı düZ durmuyormuş, buda spermlerin rahim ağzından geçmesini zorlaştırıyormuş, bu sadece bi tavsiye yinede tabii sen bilirsin. Bugün geceyi yada sabah erken saatleri değerlendir.
Evet bende yıllardır hep öyle yaptım idrarımı yaptıktan sonra ilişki yaşadım, takii geçen aya kadar, aşılama ve tüp bebek yaparken bile mesanen dolu olması istenir, rahim ağzı düz durduğu ve işlem kolay yapılabildiği için. Çokta dolu olmasın ama bomboş bi mesaneyle deneme canım. İnşallah bu bi vesile olur sanaAy çok sagol canim ya ben her birleşmeden once tuvalete giderdim artik bu sözü dinlerim dün gece 1 de birleşme oldu eşimde isteksiz sperm de az daha catlamamişta yumurta yarin birleşme olsa olur dimi
Evet bende yıllardır hep öyle yaptım idrarımı yaptıktan sonra ilişki yaşadım, takii geçen aya kadar, aşılama ve tüp bebek yaparken bile mesanen dolu olması istenir, rahim ağzı düz durduğu ve işlem kolay yapılabildiği için. Çokta dolu olmasın ama bomboş bi mesaneyle deneme canım. İnşallah bu bi vesile olur sana
Zaten bugün yumurtluyorsun sen, yarın sabaha çatlar, çatlayıncaya 12-24 saatleri arası yumurtan döllenmeye hazır şekilde bekler, sonrada canlılığını kaybeder. Dün olduysa sabaha çok daha iyi olacak.
Yani sabah kesin ilişki olacaksa şimdi yapmayın, ama sabah yapamayacaksan öğlene yada yarın akşama kalacaksa bu durumda geç kalmış olma ihtimalin olabilir.
Canim peki yarın gece olsa olmaz mı diyorsunEvet bende yıllardır hep öyle yaptım idrarımı yaptıktan sonra ilişki yaşadım, takii geçen aya kadar, aşılama ve tüp bebek yaparken bile mesanen dolu olması istenir, rahim ağzı düz durduğu ve işlem kolay yapılabildiği için. Çokta dolu olmasın ama bomboş bi mesaneyle deneme canım. İnşallah bu bi vesile olur sana
Zaten bugün yumurtluyorsun sen, yarın sabaha çatlar, çatlayıncaya 12-24 saatleri arası yumurtan döllenmeye hazır şekilde bekler, sonrada canlılığını kaybeder. Dün olduysa sabaha çok daha iyi olacak.
Yani sabah kesin ilişki olacaksa şimdi yapmayın, ama sabah yapamayacaksan öğlene yada yarın akşama kalacaksa bu durumda geç kalmış olma ihtimalin olabilir.
Tabii bilinmez canım belki çatlama geç gerçekleşir, belki senin yumurtan 24 saatten fazla canlılığını korur. Ama bana kalırsa yarın akşama geç kalmış olma ihtimalin var.Canim peki yarın gece olsa olmaz mı diyorsun
Peki canım çok teşekkür ederimTabii bilinmez canım belki çatlama geç gerçekleşir, belki senin yumurtan 24 saatten fazla canlılığını korur. Ama bana kalırsa yarın akşama geç kalmış olma ihtimalin var.
Canım işte şu ilaç yutma sıkıntım olmazsa alcam içerken resmen panik yapıyorum, o konuda neyapcam bilmiyorumD vit 3 ampülü 6 ay kullan, benim d vitaminim 32 çıkmıştı, doktor bu yaz gününe göre düşük sayılır dedi ve d vit3 ampül verdi 6 ay 1 tane kullan korkma fazla gelmez dedi.
B12 için geçen ay b12 dotex ampul kullandım, hapla uğraşmak istemedim 5 gün üst üste iğne yaptırdım sonucum 300 gibi bi rakamdı. Şimdi kaç bilmiyorum.
B kompleks diye bir iğne var aslında o çok daha iyi bence içinde bütün B vitaminleri var. Ama bulamamıştım.
Senin değerlerin bayağı düşük, bence git tam bi testlerini yaptır. Folik asit için genelde Folbiol tavsiye ediyorlar. Bence sen omega 3 de kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?