- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Malesef evet geldi canım. Gelmez olurmu hiç gecikme bile yapmaz tam saatinde gelirİnşallah gerek kalmaz kuzum hayırlısını ve sağlıklısını istiyorumsen nasılsın geldi mi regl ?
Neye niyet neye kısmet olabilir senin de bak söyleyeyimMalesef evet geldi canım. Gelmez olurmu hiç gecikme bile yapmaz tam saatinde gelir
Bu ay aşılama deneyeceğim.
Bu doktor sadece 3 günlük femara kullanmamı söylediNeye niyet neye kısmet olabilir senin de bak söyleyeyimbaşladın mı ilaçları kullanmaya
Benim yumurtlamadan sonra 15. Gün oluyor hep.Kızlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet kesin olmak zorunda mi
Tek başına ise yarayacağını sanmıyorum içinde beta caroten içeren takviyeler alsanız daha iyi olur ginseng L arjinin gibiKızlar araştırmalara göre havuçun içindeki karoten (carotene) sperm için çok önemliymiş. Faydası olmasa bile bir zararı olacağını düşünmüyorum. Eki Görüntüle 2716854
Sizce carotene hapı hem eşim hem ben kullanayım mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım tavşanların bu kadar hızlı üremesi zaten bu etken maddeler yüzündenmiş eşlerimizle bolca taze taze sıkıp içmeliymişizKızlar araştırmalara göre havuçun içindeki karoten (carotene) sperm için çok önemliymiş. Faydası olmasa bile bir zararı olacağını düşünmüyorum. Eki Görüntüle 2716854
Sizce carotene hapı hem eşim hem ben kullanayım mı? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Canım çok erken. Ovü ile takipte iğne vurulmadıysan en erken 11. Günde öğrenirsinKızlar ağustos ve eylülde 31 günde ekimde 28 günde adet oldum sat17 ekim 29 ekimde pik gördük ve 23 25 27 29 ve 30 ekimi değerlendirdik biraz önce test yaptım ve bembeyazzz bir sonuç tek çizgi karşıladı beni acaba çok mu erken yaptım yoksa bu ay da mı hüsrannresmen psikolojik belirtiler yaşamaya başladım artık bu kadar kısa zamanda belirti olur mu hemde negatif çıkmasına rağmennn
Çok fazla havuç suyu içmek kanın pıhtılaşmasını sağlar oda riskli bilginiz olsunCanım tavşanların bu kadar hızlı üremesi zaten bu etken maddeler yüzündenmiş eşlerimizle bolca taze taze sıkıp içmeliymişiz
Allah AllahhhBen adet oldum hemde
Çok fazla havuç suyu içmek kanın pıhtılaşmasını sağlar oda riskli bilginiz olsun
Çok iyi bir vitamin gribal enfeksiyonlarda birebir üremeyede faydası varmış, bende folic düşünüyorum hiç kullanmadım yaklaşık 3,4 yıldır içmedim eşim bana çok kızıyor bu konudaKızlar araştırmalara göre havuçun içindeki karoten (carotene) sperm için çok önemliymiş. Faydası olmasa bile bir zararı olacağını düşünmüyorum. Eki Görüntüle 2716854
Yok iğne vurulmadım canım telefondaki programa göre adete 10 gün var ama yumurtlamam takvimden 5 gün önce oldu teste göreCanım çok erken. Ovü ile takipte iğne vurulmadıysan en erken 11. Günde öğrenirsin
İğne yoksAa eğer bugün 9. Günsee 3 gün sonra yine test yap bebişimYok iğne vurulmadım canım telefondaki programa göre adete 10 gün var ama yumurtlamam takvimden 5 gün önce oldu teste göre
Hiç silik bile çıkmadı hayalet bi çizgi aradim ama yok yani bembeyaz çıktıİğne yoksAa eğer bugün 9. Günsee 3 gün sonra yine test yap bebişim
Çıkar merak etmee hatta bak sana kimi gösterecem durHiç silik bile çıkmadı hayalet bi çizgi aradim ama yok yani bembeyaz çıktıçıkar mı bundan sonra acaba kimbilir eşim bile diyor noldu suratın asıldı birden
Gördümm inşallah bizlere de nasip olur sağlıklı evlatlar.Ne bilim aslında bilerek yaptım durduramadım kendimiÇıkar merak etmee hatta bak sana kimi gösterecem dur
Evet arkadaşın eşi sürekli havuç sıktırıyormuş ama o abartmıştı bence onada söyledim, elinden belaya düşmüşüm buadamın diyodu sürekli havuç suyu istiyormuşAllah Allahhhbu bilgi iyi oldu canım aklımızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?