- 2 Ağustos 2020
- 587
- 393
- 33
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Arkadaşımın 1 di, özel has. Yaptırmıştı acil druna göstermiş gebelik yok demiş, adeti gecikti 5.gün yine yaptırdı aynı çıktı 5.günsen sonraki yaptığı test 78 li bir değer olmuştu 10.günüymüş sordum sonrası artarak gitti şimdi 2 ayı var işte doğum yapcak. Yani dikkat edin yine adet görmeden ağır kaldırmayın ilaç içmeyin, şimdi herşey bideğişik olmuş zatenBenim Eylül'de beta HCG 2.50ydi yani bişey olmus mu demek oluyo canım zaten erken adet olmuştum testlerinde silik cikiyodu değişik bir eylül gecirdim
Canım sen zaten net bir pik görememiştin,Kızlar günaydın, benim bata 6 gün var ve bende yumurta akı gibi akıntı var 2 gündür ne olabilir, adet bittikten sonra başlamıştı sonra 2,3 gün kesildi şimdi msi yine başladı 2 defa yumurtlamamı oluyor anlamadım
Ben o akıntıyı yumurtlama diye biliyodum yanlış biliyomuşum demekkiCanım sen zaten net bir pik görememiştin,
Bence 2. Defa yumurtlama diye birşey yok.
Ya yeni yumurtlayacaksın yada bebek geliyor olma ihtimali varsen yinede bugün ve yarını değerlendir. Tedbirli olmakta fayda var
O akıntı yumurtlamada da oluyor, gebelik başlangıçlarında da oluyormuş, belki önceki gördüğün gerçekten yumurtlama zamanıydı, belkide şimdiki akıntın gebelik akıntısıdır.Ben o akıntıyı yumurtlama diye biliyodum yanlış biliyomuşum demekki
Kesinlikle Haklısın, ağzın bal yesinO akıntı yumurtlamada da oluyor, gebelik başlangıçlarında da oluyormuş, belki önceki gördüğün gerçekten yumurtlama zamanıydı, belkide şimdiki akıntın gebelik akıntısıdır.
Ama yinede sen bugünü yarını değerlendir canım. Her ihtimali değerlendir,Bizim için yüzde 10 ihtimalihtimal bile büyük bir ihtimaldir
Yenimi oldu?Kızlar göbeğinizn altında çizgi var mı sizin aşağı doğru uzanan
Benim her ay bazen koyulasiyor hep var gibi ya sizde var mı diye merak ettimYenimi oldu?
Yok canım, öyle bir durumun varsa bide göğüs çevreni kontrol et bakalım, göğüs halkasına koyulaşma varmı?Kızlar göbeğinizn altında çizgi var mı sizin aşağı doğru uzanan
Ona baktım koyulasma yok herzmanki gibi canım ben bide esmerim çok anlasilmiyoYok canım, öyle bir durumun varsa bide göğüs çevreni kontrol et bakalım, göğüs halkasına koyulaşma varmı?
Canım güzeldi sanırım ya zaten çok kısa sürüyor sonra da yatırıyorlar uzun süre
Canım güzeldi sanırım ya zaten çok kısa sürüyor sonra da yatırıyorlar uzun sürebiraz duygusaldım ben hala da öyleyim ama inşallah tutar ve sağlıklı olur, 8 gün sonra idrarda çıkar ama sen kan testi yaptır 12 gün sonra dedi
Rabbim hayrlisiyla bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin arkadaşım bende geçtim bu süreçten çok güzel bi duygu onu koyduklari an icindr varlığını hissediyorsun hep seninle kalsın inşallahCanım güzeldi sanırım ya zaten çok kısa sürüyor sonra da yatırıyorlar uzun sürebiraz duygusaldım ben hala da öyleyim ama inşallah tutar ve sağlıklı olur, 8 gün sonra idrarda çıkar ama sen kan testi yaptır 12 gün sonra dedi
Tek embriyo kuzum, 1.kaliteye yakın AB gibi bir şey söyledi, benim doktor da biraz ketum ya çok açıklama yapmıyor, bunlara kafamı takıp stres yapmamı istemiyor diye düşünüyorum amaİnşallah senin için iyi olacak pozitif olacak
Tek embriyomu koydular? Yumurtalar nasıl döllenmiş kalite olarak ne dediler?
O dondurulan embriyolara hiç gerek kalmayacak inşallah. Hakkında hayırlısı canım benim ❤Tek embriyo kuzum, 1.kaliteye yakın AB gibi bir şey söyledi, benim doktor da biraz ketum ya çok açıklama yapmıyor, bunlara kafamı takıp stres yapmamı istemiyor diye düşünüyorum ama10 en kaliteliyse seninki 9 dedi
3-4 embriyo kalıcak gibi duruyor 5.güne onları da dondurucaz dedi
İnşallah gerek kalmaz kuzum hayırlısını ve sağlıklısını istiyorumO dondurulan embriyolara hiç gerek kalmayacak inşallah. Hakkında hayırlısı canım benim ❤
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olurRabbim hayrlisiyla bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin arkadaşım bende geçtim bu süreçten çok güzel bi duygu onu koyduklari an icindr varlığını hissediyorsun hep seninle kalsın inşallah
Bende temmuzda yapmıştım canımÇok teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olursen ne zaman yaşamıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?