Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadım canım bazen gecikir benim
Eki Görüntüle 2717308
İlk yaptiklarimda ümitleniyodum ama gecikmeye rağmen 2 saat sonra çıkmaz heralde ikinci çizgi
Ama silikte olsa daha belirgin canım ya, gidip bi kan verme şansın yok mu? En kötüsü Kimyasalsa bile kimyasal olduğunu öğrenirsin, ona göre tedbir alırsın. Bazı kişilerde aylar geçmeden idrar testinde net çıkmıyor öyle hikayelerde okudum.

15 aydır korunmuyorum ama gelmiyor bebis ..su an bal çörek otu tarçın karışımına başladım. Varmi sizlerin kullandığı etkili yöntem
Bende korunmuyorum 2 buçuk yıl olacak nerdeyse ama olmuyor
O kürü neden yaptın canım? Yumurtlama sorunun mu var? Doktora gittin mi ne diyor? Eşin sperm testi verdi Mi?
Ben bu ay vitaminler alıyorum hap şeklinde, bide femara hap kullandım 3 gün, bu ay aşılma yaptıracağım, umudum yok ama elimden geleni yapmak istiyorum

Yok canım ya sanmıyorum forumda çok okudum bu sekilde saatler sonra ikinci çizgi çıkan varmış. Sinir oluyorum ama belki yarın kan veririm, adet belirtilerimn de var zaten bekliyorim

Canim benim 2. Evliliğim. 4 yaşında kizim var oda5 yilsonra tuo bebek ile oldu.polikistik överim var ama şimdi baya geçmiş sanırım doktor bi sorun görünmüyor dior .bu karışımla cok hamile kalan var eger adetli isen bitince dene sende

Yok canım ya sanmıyorum forumda çok okudum bu sekilde saatler sonra ikinci çizgi çıkan varmış. Sinir oluyorum ama belki yarın kan veririm, adet belirtilerimn de var zaten bekliyorim
Yarına kadar adetin gelmezse kesin kan var, kanda negatif çıkarsa doktora gidincede bu durumu sorarsın. Merak ettim durumunu, gecikmede yaşıyorsun, güzel haberler verirsin inşallah

Bu kürü biliyorum, inşallah işe yarar
Ben bu ay kür kullanamam canım çünkü aşılma yaptıracağım için ilaç kullandım.

Anladım canım Allah yardimcin olsun..insallah hayırlısıyla gebe kalırsın.ne zmn asilama
İnşallah canım hepimiz en erken zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalabilelim
Çarşamba günü muayene edecek ve bence sonra cuma günüde muayene için çağıracak yumurtalqra göre çatlama iğnesi verecek tahminim ortalama 16 Kasım günü aşılma gerçekleşecek.

Dualarım seninle sakin ol ve dua et

Adetin kaçıncı günü başlanıyor bu küre nekadar kullanılır bizdemi yapsak bilemedim deneme tahtası olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…