• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Eylül'de beta HCG 2.50ydi yani bişey olmus mu demek oluyo canım zaten erken adet olmuştum testlerinde silik cikiyodu değişik bir eylül gecirdim
Arkadaşımın 1 di, özel has. Yaptırmıştı acil druna göstermiş gebelik yok demiş, adeti gecikti 5.gün yine yaptırdı aynı çıktı 5.günsen sonraki yaptığı test 78 li bir değer olmuştu 10.günüymüş sordum sonrası artarak gitti şimdi 2 ayı var işte doğum yapcak. Yani dikkat edin yine adet görmeden ağır kaldırmayın ilaç içmeyin, şimdi herşey bideğişik olmuş zaten

Kızlar günaydın, benim bata 6 gün var ve bende yumurta akı gibi akıntı var 2 gündür ne olabilir, adet bittikten sonra başlamıştı sonra 2,3 gün kesildi şimdi msi yine başladı 2 defa yumurtlamamı oluyor anlamadım

Kızlar günaydın, benim bata 6 gün var ve bende yumurta akı gibi akıntı var 2 gündür ne olabilir, adet bittikten sonra başlamıştı sonra 2,3 gün kesildi şimdi msi yine başladı 2 defa yumurtlamamı oluyor anlamadım
Canım sen zaten net bir pik görememiştin,
Bence 2. Defa yumurtlama diye birşey yok.
Ya yeni yumurtlayacaksın yada bebek geliyor olma ihtimali var :KK68: sen yinede bugün ve yarını değerlendir. Tedbirli olmakta fayda var😍

Canım sen zaten net bir pik görememiştin,
Bence 2. Defa yumurtlama diye birşey yok.
Ya yeni yumurtlayacaksın yada bebek geliyor olma ihtimali var :KK68: sen yinede bugün ve yarını değerlendir. Tedbirli olmakta fayda var😍
Ben o akıntıyı yumurtlama diye biliyodum yanlış biliyomuşum demekki

Ben o akıntıyı yumurtlama diye biliyodum yanlış biliyomuşum demekki
O akıntı yumurtlamada da oluyor, gebelik başlangıçlarında da oluyormuş, belki önceki gördüğün gerçekten yumurtlama zamanıydı, belkide şimdiki akıntın gebelik akıntısıdır.
Ama yinede sen bugünü yarını değerlendir canım. Her ihtimali değerlendir,Bizim için yüzde 10 ihtimalihtimal bile büyük bir ihtimaldir😃

O akıntı yumurtlamada da oluyor, gebelik başlangıçlarında da oluyormuş, belki önceki gördüğün gerçekten yumurtlama zamanıydı, belkide şimdiki akıntın gebelik akıntısıdır.
Ama yinede sen bugünü yarını değerlendir canım. Her ihtimali değerlendir,Bizim için yüzde 10 ihtimalihtimal bile büyük bir ihtimaldir😃
Kesinlikle Haklısın, ağzın bal yesin😊, inşallah gebeliktendir🙏

eczhnm eczhnm Canım transferin vardı bugün. Nasıl geçti çok merak ediyorum seni 🤗🤗
Canım güzeldi sanırım ya zaten çok kısa sürüyor sonra da yatırıyorlar uzun süre 🥰 biraz duygusaldım ben hala da öyleyim ama inşallah tutar ve sağlıklı olur, 8 gün sonra idrarda çıkar ama sen kan testi yaptır 12 gün sonra dedi 😊

Canım güzeldi sanırım ya zaten çok kısa sürüyor sonra da yatırıyorlar uzun süre 🥰 biraz duygusaldım ben hala da öyleyim ama inşallah tutar ve sağlıklı olur, 8 gün sonra idrarda çıkar ama sen kan testi yaptır 12 gün sonra dedi 😊
😍İnşallah senin için iyi olacak pozitif olacak🙏🧿🧿🧿
Tek embriyomu koydular? Yumurtalar nasıl döllenmiş kalite olarak ne dediler?

Rabbim hayrlisiyla bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin arkadaşım bende geçtim bu süreçten çok güzel bi duygu onu koyduklari an icindr varlığını hissediyorsun hep seninle kalsın inşallah

😍İnşallah senin için iyi olacak pozitif olacak🙏🧿🧿🧿
Tek embriyomu koydular? Yumurtalar nasıl döllenmiş kalite olarak ne dediler?
Tek embriyo kuzum, 1.kaliteye yakın AB gibi bir şey söyledi, benim doktor da biraz ketum ya çok açıklama yapmıyor, bunlara kafamı takıp stres yapmamı istemiyor diye düşünüyorum ama 😏 10 en kaliteliyse seninki 9 dedi 😅
3-4 embriyo kalıcak gibi duruyor 5.güne onları da dondurucaz dedi 😉

Tek embriyo kuzum, 1.kaliteye yakın AB gibi bir şey söyledi, benim doktor da biraz ketum ya çok açıklama yapmıyor, bunlara kafamı takıp stres yapmamı istemiyor diye düşünüyorum ama 😏 10 en kaliteliyse seninki 9 dedi 😅
3-4 embriyo kalıcak gibi duruyor 5.güne onları da dondurucaz dedi 😉
O dondurulan embriyolara hiç gerek kalmayacak inşallah. Hakkında hayırlısı canım benim ❤🥰🌹

Rabbim hayrlisiyla bebeğinin sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin arkadaşım bende geçtim bu süreçten çok güzel bi duygu onu koyduklari an icindr varlığını hissediyorsun hep seninle kalsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olur 🥰 sen ne zaman yaşamıştın 🥰

Back
X