Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet pembe çizgi gene var canim ama c neden bukadar açık anlamadım bozuk olabilir mi
Bilmem c de hemen idrarı koyarken belirmedi
Ama daha önce yaptığımda da 3-4 gün önce hemen belirmemişti. Yarın adet olmazsam başka testle denerim.

Bide ben zaten 1 tüp bebekte yaptırdım onu da biliyor canımi sıkmak değil mi. Bı kere dedim belki eşimde sorun olabilir çünkü en son gttiigmde doktor dedi dedi ki şuan gebe kalmani engelleyecek bişey yok yumurtaların gelişiyor rahim içi temiz bi eşin DNA hasar testi yaptirsin bunu söyledim onlara cildirdilar vay oğlumuzda genetik ne sorun cikicak onun dayısı amcasının sukadar çocukları var bı tek buna mi denk gelir

Cahile söz anlatamazsın işte Evet buna denk gelebilir, olabilir, herşeye ırsi bir durummuş gibi bakmayın diye anlatsan ne olacak anlamayacaklar.
Senin tüp bebekle çocuğun mu var canım?

Cahile söz anlatamazsın işte Evet buna denk gelebilir, olabilir, herşeye ırsi bir durummuş gibi bakmayın diye anlatsan ne olacak anlamayacaklar.
Senin tüp bebekle çocuğun mu var canım?
Hayır tutmadı ozaman yum. Rezervim 0.86ydi 7 tane yumurta toplandi 1 tanesi zor döllendi onunda kalitesi orta 3. Gün transfer ettiler olmadı malesef. Ondan sonra doktor dedi zaten döllenme sorunu olabilir eşin test yaptirsin dihe

Ha senin eşinin sonuçları var mı elinde, gönder bi bakalım. yoksa hala yaptırmadı mı?

Canım ben bu iş olmadığı günlerde bir kursa yazıldım, boş günlerimi değerlendirim diye ders var, hazırlanmam lazım. Ben kaçar Görüşmek üzere. Öğlen buralardaysan görüşürüz ❤

daha önceki testlerimden bir örnek böyle hayvan gibi ikinci çizgi var ama kanda 0 çıktı nasıl inanabilirim

Hele bi durun ya Allahtan ümit kesilmez test yanlış olur anlarım 2.testi yapım onda ne çıkıyor adeti bekleyeceksiniz nolur str3s olmayin

Senin bugunki testinde de çizgi var kan yaptirican mi bidahaa
Yok canım adet geçerse kan testi yaptırırım. Adet olacak hallerim var ama göğüs ağrım devam ediyor, normalde adetten 2 gün önce hiç göğüs ağrım kalmazdı. Kist oluşmuş olma ihtimali büyük bu ay adet bitiminde soğan suyu kürü yapacağım.
Eve geldim test böyleydi. Orjinal resim

Kolajlanmış resim

Hele bi durun ya Allahtan ümit kesilmez test yanlış olur anlarım 2.testi yapım onda ne çıkıyor adeti bekleyeceksiniz nolur str3s olmayin
Nasıl duralım canım ya yıllardır olmuyor ister istemez stres yapıyoruz, en son regl olduğumuzda sakinleşiyoruz zaten kısır döngü.

Besbelli orda var valla bakalm günün gecsinde inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…