- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Bilmem c de hemen idrarı koyarken belirmediEvet pembe çizgi gene var canimama c neden bukadar açık anlamadım bozuk olabilir mi
Bide ben zaten 1 tüp bebekte yaptırdım onu da biliyor canımi sıkmak değil mi. Bı kere dedim belki eşimde sorun olabilir çünkü en son gttiigmde doktor dedi dedi ki şuan gebe kalmani engelleyecek bişey yok yumurtaların gelişiyor rahim içi temiz bi eşin DNA hasar testi yaptirsin bunu söyledim onlara cildirdilar vay oğlumuzda genetik ne sorun cikicak onun dayısı amcasının sukadar çocukları var bı tek buna mi denk gelirOnlara aç kitabı anlat gebelik öyle şak diye olmuyor, dünyada milyonlarca insanlar yıllarca çocuk için mücadele ediyor. Siz şanslıymışsınız ki hemen olmuş diyecen ne hocasının büyüsü ya, insanlar bi garip. Sıkma sen canını. Bak benim hiç bir sorun yok hatta herşeyin çok iyi dedi doktor ama 2 yıldan fazladır çabalıyorum olmuyor.
Zaten bu hamile kalmaya çalışırken etraftakilerin hepsinden ayrı bi ses çıkması insanı delirtiyor. Hiç tahammülüm yok o insanlara
Kız ben kanda negatif gördüğüm halde yapıyorumBende yaptim sinirle bu sabah göreyim boş olduğunu da artık takmiyim diye
İnanmak istemiyoruz dimi orda olmadığınaKız ben kanda negatif gördüğüm halde yapıyorumsenin halin benden daha iyi. Bunu isteyen kişi bence bu durumda mantık durumundan muhaf
Cahile söz anlatamazsın işte Evet buna denk gelebilir, olabilir, herşeye ırsi bir durummuş gibi bakmayın diye anlatsan ne olacak anlamayacaklar.Bide ben zaten 1 tüp bebekte yaptırdım onu da biliyor canımi sıkmak değil mi. Bı kere dedim belki eşimde sorun olabilir çünkü en son gttiigmde doktor dedi dedi ki şuan gebe kalmani engelleyecek bişey yok yumurtaların gelişiyor rahim içi temiz bi eşin DNA hasar testi yaptirsin bunu söyledim onlara cildirdilar vay oğlumuzda genetik ne sorun cikicak onun dayısı amcasının sukadar çocukları var bı tek buna mi denk gelir
Hayır tutmadıCahile söz anlatamazsın işte Evet buna denk gelebilir, olabilir, herşeye ırsi bir durummuş gibi bakmayın diye anlatsan ne olacak anlamayacaklar.
Senin tüp bebekle çocuğun mu var canım?
Ha senin eşinin sonuçları var mı elinde, gönder bi bakalım. yoksa hala yaptırmadı mı?Hayır tutmadıozaman yum. Rezervim 0.86ydi 7 tane yumurta toplandi 1 tanesi zor döllendi onunda kalitesi orta 3. Gün transfer ettiler olmadı malesef. Ondan sonra doktor dedi zaten döllenme sorunu olabilir eşin test yaptirsin dihe
Normal sperm testi çok iyi çıkıyor canım. Ama sperm hasar testi var onu özelde yaptirdik daha sonucu çıkmadı 1 ay içinde cikiyomusHa senin eşinin sonuçları var mı elinde, gönder bi bakalım. yoksa hala yaptırmadı mı?
Benimde arada bir böyle testlerim silik çıkıyor acaba kimyasal gebelik mi geçiriyorum bende bilmiyorumNormal sperm testi çok iyi çıkıyor canım. Ama sperm hasar testi var onu özelde yaptirdik daha sonucu çıkmadı 1 ay içinde cikiyomus
Canım ben bu iş olmadığı günlerde bir kursa yazıldım, boş günlerimi değerlendirim diye ders var, hazırlanmam lazım. Ben kaçar Görüşmek üzere. Öğlen buralardaysan görüşürüz ❤
Eki Görüntüle 2714293 daha önceki testlerimden bir örnek böyle hayvan gibi ikinci çizgi var ama kanda 0 çıktı nasıl inanabilirim
Ya işte canımEki Görüntüle 2714298
Buda yine eski testlerimden biri yine kanda negatif
Senin bugunki testinde de çizgi var kan yaptirican mi bidahaaYa işte canımbenim testte o gün böyleydi bi umutla gidip negatifi görüp oturdum kıçımın üstüne.
İnsan öyle umutlanınca o negatif kan testi ne acı bi duyguymuş
Yok canım adet geçerse kan testi yaptırırım. Adet olacak hallerim var ama göğüs ağrım devam ediyor, normalde adetten 2 gün önce hiç göğüs ağrım kalmazdı. Kist oluşmuş olma ihtimali büyük bu ay adet bitiminde soğan suyu kürü yapacağım.Senin bugunki testinde de çizgi var kan yaptirican mi bidahaa
Nasıl duralım canım ya yıllardır olmuyorHele bi durun ya Allahtan ümit kesilmez test yanlış olur anlarım 2.testi yapım onda ne çıkıyor adeti bekleyeceksiniz nolur str3s olmayin
Besbelli orda var valla bakalm günün gecsinde inşallah vardırYok canım adet geçerse kan testi yaptırırım. Adet olacak hallerim var ama göğüs ağrım devam ediyor, normalde adetten 2 gün önce hiç göğüs ağrım kalmazdı. Kist oluşmuş olma ihtimali büyük bu ay adet bitiminde soğan suyu kürü yapacağım.
Eve geldim test böyleydi. Orjinal resim
Eki Görüntüle 2714354
Kolajlanmış resim
Eki Görüntüle 2714355
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?